eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım benm rabbim yumurtalarının güzel sağlıklı büyümesini nasip etsin sağlıkla döllenmesinide nasip etsin.

cok sagol yesimcim benimki 5. gun embriyosu oyuzden 10.gun dedi test icin insallah hepimiz pozitifi gorucez

cok tesekkur ederim arkadaslar insallah tutunacak bebislerim annesini birakmaz insallah

ebruli canım rabbimin izniylede tutunacaklar inş yeşimin önce ve ardından hepimizin güzel haberlerini alacağız rabbim kucağını doldursun beklediğin meleğine rabbim seni kavuştursun canım

canlar nerdesiniz yaaaa :)) aysma 2 gndr yoksun gel artık ya özledim seni güloşummmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

cnm arkadaşım benim inşallah o günleri rabbim nasip eder çok tşk ederim güzel dileklerin için benden dolayı kmse olumsuz düşünmüyo bende aslında içimde olumsuzluk yok sadece bazen gereksiz ağlamalarım tutuyo...herşeye hazırlamaya çalışıyorum kendimce öpüyorum seni güzelim

canım benim ne güzel annen geliyo hadi gözün aydın inş herşey dilediğin gibi olur transferden sonra bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur ve seninde güzel haberlerini alırız canım

aminnnnn çok sevindim canım bende merak etmiştim seni

tedavi sırasında tüm iğneleri kendimiz mi yapacağız.çatlama iğnesini mesela bide transferden sonra iğneler varmış onları falan?

Son düzenleme:
evt tmm da çok yumurtam var hepsi küçük doktor onlarında büyümesini istiyor çünkü 18mm olan iki tane var kaliteli olmaya bilirler

cnm moralini bozmak istemem ama başıma geldiğinden yola çıkayım benim çok yumurtam vardı usg de saydıkları hemşirenin tek tek not aldığı ancak 18/19 mm olanları doktor gidince tedaviyi pek ilerletmiyorlar gittiğim gün çatlatma iğnesini vurdurmuşlardı çünkü küçük yumurtalar büyüsün diye beklerken diğer büyüyenler iğnelerin etkisiyle gerilip çatlıyolarmış bu sefer onları kaybediyoz dedi doktorum benim 18 tane yumurtam görünüyodu ama onlar 15/16 mm de kaldılar 5 tane ideal büyüklükte çıktı yumurta toplama işleminde we ben şaşırmıştım sorduğumda böyle bir açıklama yapmışlardı bana...sıkma canını bak benim 5 yumoşumdan 3 ü döllendi we bendeler teyzesi haftaya tutundukları belli olcak canını sıkma bu tedavi çok yıpratıcı bende yıkılmıştım 5 yumurta diye kaç gün zırlamıştım sonra dr um teselli etti hepimiz bir yumurta ve sperden dünyaya gelmedikmi yeter 5 tane demişti. öyle de oldu şükür...insanlar hepimizin sonu hayır olur....kaliteli kalitesiz diye düşünme doktorlar zaten iyi sağlıklı oluşuna bölünmesine bakıyolar ve çok yanıldıklarını söylüyolar tutunacağı varsa tutunuyor diyo dr um.....inşallah herşey gönlümüzce olur

canım sendede olumsuzluk yoksa içine o korkuyu yaklaştırma rabbim senin ol demenle olur herşey senin izninle bende çocuklarımı kucağıma alacağım diye dua et hep duamdasın canım duada unutma rabbim hepimizin kucağını doldursun

aminnnnn çok sevindim canım bende merak etmiştim seni

tedavi sırasında tüm iğneleri kendimiz mi yapacağız.çatlama iğnesini mesela bide transferden sonra iğneler varmış onları falan?

canım ben akşam sabah göbeğimden iğnelerimi yaptım bide sağlık ocağında hergün kalçadan iğne oldum çatlatma iğnelerinide ben yaptım tranferden sonra iğne veriliyomu verilmiyomu onuda transferden sonra nasipse öğreneceğim hakkımızda hayırlısı rabbimin izniyle çıktık bu yola rabbim sonunda kucaklarımızı doldursun

Son düzenleme:

mrb cnm hg aramıza..derincim bende pko hastasıyım...herşeyde bi hayır vardır dicem ama az çok neler yaşadığını çok ağladığını anlayabiliyorum...benmde transferim oldu haftaya c.tesi inşallah açılışı hayırlı bir haberle yapacağımz sizlere umut olacağım...dediğin gibi maddi manevi boyutu çok büyük allahım kmsenin emeklerini boşa çıkarmasın ewlat sevgisiyle sınamasın bizleri...gayet sakin ol cnm yumurtalar çok etkileniyo...nerde tedavi görüyosun yaşın kaç cnm?

kalçadan iğne opuya kadar mı olunuyor canım?

ooooo havincim transferin ç.şamba demek hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah sonrada hamişler topiği açalım bebeklerimizin gelişimlerini paylaşırız...ohhhhhhhhhhhhhhh canıma değsin benim bebeğim seninkinden 3 hafta büyük olacak teyzesi kıskannnnnn

kalçadan iğne opuya kadar mı olunuyor canım?

canım doktor son kontrolumde çatlatma iğnelerini elime verdi o gün orda hemşire son kalçadan iğnemi vurdu ve çatlatma iğnesini ben ondan 2 gün sonra vuruldum o güne kadar da sadece göbekten olan iğnemi vurdum

rabbimin izniyle öyle canım inş sen aç yolu bize ilk müjdeyi senden alacağız buna tüm kalbimle inanıyorum rabbiminde izniyle ondan sonra biz geliyoz rabbim hepimizin kucağını dolduracak buna inanıyorum rabbim gayretlerimizi boşa çıkarmıyacak biz ondan istiyoruz rabbimde verecek

bencede canım inş hepimiz hamile kalırız hamile topiği açar orda bebişlerimizi bol bol konuşuruz inş senin bebişler 3 hafta önden gelicekler gelsinler canım ben onları bağrıma basarım rabbim kucağına aldığın günüde göstersin sana ve bize

Aminnnnnnnnn cnm kurban olduğum yarabbim bebeklerimizi bize bağışla

bugün en yakın arkadaşım ziyaretime geldi hiç giremedim ama sayfalar öyle ilerlemiş ki hepsini okuyamadım :))) artık burdan devamedeceğim

sağol canım içimi rahatlattın bi an olsun doktorum sadece bi gün daha devam edelim küçüklerde 14 mm olsun dedi büyük ihtimal yarın çatlama iğnesini vurunacağım inş.

hg niz kızlarrrr :)) yine bütün kızlar toplandık , toplandık yakında da bütün hamişler toplandık deriz inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…