günaydın kızlar nasılsınız bende az önce doktordan geldim yarın büyük ihtimal çatlama iğnesini vurunacağım çarşamba da yumurta toplanacak inş. ama doktor bu sabah çok yumurtan var ama büyümüyorlar dedi ne yapacağım hiç bilmiyorum duaya ihtiyacım lütfen çok dua edin bana
bende aynı tarihte başladım benim büyük ihtimal çarşamba yumurtalar toplanacak inş. senin belli mi canım?
cok sagol yesimcim benimki 5. gun embriyosu oyuzden 10.gun dedi test icin insallah hepimiz pozitifi gorucez
cok tesekkur ederim arkadaslar insallah tutunacak bebislerim annesini birakmaz insallah
canım benim sana bu başlığa ilk yazmaya başladığım gün demiştim sen böyle hayat dolu pozitif olduğun sürece bebeklerin seni bırakmaz allahın izniylede bırakmıyacaklar seninle yeni bir dünyayı keşfetmek için tutunacaklar sım sıkı sana ve rabbiminde izniyle 9 ay sonra yumuk yumuk elli iki bebeğini kucağına aldığında rabbim sana sonsuz şükürler olsun bu duyguyu yaşattığın için diyerek ağlıyacaksın ama bu sefer sevinçten senin için içimde hiç olumsuz düşünce yok yolu sen açacaksın bize canım bizde arkandan geliyoz merak etme pembiş maviş çoraplar aldık bebişlerimize diye bu başlıkta konuşacağız inş
arkadaşlar selam dün misafirlerim vardı giremedim bugün de şehir dışından annem geliyor yanımda olmasını istedim pazartesi inşallah transfer olursa yatmam gerekecek çünkü birinin bana bakması lazım dimi :) şimdi kendisini heyecanla bekliyorum!! bu arada opu olduğu gün hiç ağrım yoktu ama dün iğne yerlerini bayaaa bi hissettirdi halsizdim ama merak eden arkadaşlar için korkacak hiçbir şey yok kesinlikle dayanılır bir durum. umarım herkesin herşeyi yolundadır bu arada iyi dilekleriniz için şimdiden çokkk çokkk teşekkür ederim. transferi olan arkadaşlardan haber var mı inşallah bebişler sağlıkla büyüyordur. hepinizi öpüyorum sevgiler
selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları herşey güzel gönlünüz gibi güzel olsun
bugün doktorumu aradım yumurtalar iyi gelişiyomuş rabbimin izniyle herşey yolunda dedi doktor transfer günümü çarşamba olarak belirledi rabbimin izniyle inş herşey bundan sonrada güzel olur inş rabbim tüm çocuk isteyen bu yolda emek harcıyan arkadaşlarımın ve benim kucağımı doldursun
evt tmm da çok yumurtam var hepsi küçük doktor onlarında büyümesini istiyor çünkü 18mm olan iki tane var kaliteli olmaya bilirler
cnm arkadaşım benim inşallah o günleri rabbim nasip eder çok tşk ederim güzel dileklerin için benden dolayı kmse olumsuz düşünmüyo bende aslında içimde olumsuzluk yok sadece bazen gereksiz ağlamalarım tutuyo...herşeye hazırlamaya çalışıyorum kendimce öpüyorum seni güzelim
aminnnnn çok sevindim canım bende merak etmiştim seni
tedavi sırasında tüm iğneleri kendimiz mi yapacağız.çatlama iğnesini mesela bide transferden sonra iğneler varmış onları falan?
mrb arkadaşlar,
bende pco var. 2011 ekim ayı ile 2012 ocak ayında 2 kez tüp bebek denemem oldu. 2.sinde başarılı olduk fakat 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. nedenini tam olarak bilemesek de büyük oranda troide bağlıyoruz. zor bi dönem geçirdim 2 yıldır bilfiil bebek sahibi olmak için çabalıyouz. kürtaj sonransında hemen bebek sahibi olmak istedim ama ancak toparlNbildim. şimdi yeniden denemeye karar verdik. bugün reglimin 1. günü 3. gün gonal f kullanmaya başlıcam. büyük bir tedirginlik ve korku yşıyorum ya olmazsa tekrardan psikolojimi düzeltebilir miyim veya bir kez daha t,p bebek denemek için para bulabilir miyim die. bu işin psikolojik yönü kadar maddi yönü de bizi zorluyo, o yüzden çok düşünceliyim ve bu düşüncelerin tedavi sürecini olumsuz etkileyeceni de biliyorum.. ama içimde bi his bu sefer sonuna kadar gideceğimi söylüyo. dualarınızı eksik etmeyin. allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin. benim dualarım sizlerle ve tüm bebek sahibi olmak isteyen annelerle..
canım ben akşam sabah göbeğimden iğnelerimi yaptım bide sağlık ocağında hergün kalçadan iğne oldum çatlatma iğnelerinide ben yaptım tranferden sonra iğne veriliyomu verilmiyomu onuda transferden sonra nasipse öğreneceğim hakkımızda hayırlısı rabbimin izniyle çıktık bu yola rabbim sonunda kucaklarımızı doldursun
kalçadan iğne opuya kadar mı olunuyor canım?
ooooo havincim transferin ç.şamba demek hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah sonrada hamişler topiği açalım bebeklerimizin gelişimlerini paylaşırız...ohhhhhhhhhhhhhhh canıma değsin benim bebeğim seninkinden 3 hafta büyük olacak teyzesi kıskannnnnn
rabbimin izniyle öyle canım inş sen aç yolu bize ilk müjdeyi senden alacağız buna tüm kalbimle inanıyorum rabbiminde izniyle ondan sonra biz geliyoz rabbim hepimizin kucağını dolduracak buna inanıyorum rabbim gayretlerimizi boşa çıkarmıyacak biz ondan istiyoruz rabbimde verecek
bencede canım inş hepimiz hamile kalırız hamile topiği açar orda bebişlerimizi bol bol konuşuruz inş senin bebişler 3 hafta önden gelicekler gelsinler canım ben onları bağrıma basarım rabbim kucağına aldığın günüde göstersin sana ve bize
cnm moralini bozmak istemem ama başıma geldiğinden yola çıkayım benim çok yumurtam vardı usg de saydıkları hemşirenin tek tek not aldığı ancak 18/19 mm olanları doktor gidince tedaviyi pek ilerletmiyorlar gittiğim gün çatlatma iğnesini vurdurmuşlardı çünkü küçük yumurtalar büyüsün diye beklerken diğer büyüyenler iğnelerin etkisiyle gerilip çatlıyolarmış bu sefer onları kaybediyoz dedi doktorum benim 18 tane yumurtam görünüyodu ama onlar 15/16 mm de kaldılar 5 tane ideal büyüklükte çıktı yumurta toplama işleminde we ben şaşırmıştım sorduğumda böyle bir açıklama yapmışlardı bana...sıkma canını bak benim 5 yumoşumdan 3 ü döllendi we bendeler teyzesihaftaya tutundukları belli olcak canını sıkma bu tedavi çok yıpratıcı bende yıkılmıştım 5 yumurta diye kaç gün zırlamıştım sonra dr um teselli etti hepimiz bir yumurta ve sperden dünyaya gelmedikmi yeter 5 tane demişti. öyle de oldu şükür...insanlar hepimizin sonu hayır olur....kaliteli kalitesiz diye düşünme doktorlar zaten iyi sağlıklı oluşuna bölünmesine bakıyolar ve çok yanıldıklarını söylüyolar tutunacağı varsa tutunuyor diyo dr um.....inşallah herşey gönlümüzce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?