canım çatlatma iğnesiyle daha da büyür inş.sizde sorun neydi ki büyümemiş?
benim eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği var tedavim başta çok iyi gidiyordu ama tam sona yaklaştık yumurtalar büyümüyor =(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çatlatma iğnesiyle daha da büyür inş.sizde sorun neydi ki büyümemiş?
ebrucum bebelerin hayırlı olsun şimdiden...3.gün embriyosumu?bna 13.gün test için randevu verdilerde...10.gün çıkarmı ki...
ebruli canım rabbim bebişlerinin sana sıkı sıkı tutunmasını nasip etsin rabbim kucağına aldığın günüde göstersin sana
canım benim çok sevindim inş. sıkı sıkı sana tutunurlar
hayırlı olsun ebrulicim. senin için de heyecanlı bekleyiş başladı desene. darısı bize...
benim eşimde sperm azlığı ve hareketsizliği var tedavim başta çok iyi gidiyordu ama tam sona yaklaştık yumurtalar büyümüyor =(
canım kaç doz iğne ile basladınız ?bende dün gonol f 300 ile basladım .korku sardı şimdi içimi. belki daha büyürler üzülme çok etkiliyo bizde de sorun aynı... aslında yasında cok genç senin ama ...Allah tan ümit kesilmez...nerde yaptırıyosun?
günaydın kızlar nasılsınız bende az önce doktordan geldim yarın büyük ihtimal çatlama iğnesini vurunacağım çarşamba da yumurta toplanacak inş. ama doktor bu sabah çok yumurtan var ama büyümüyorlar dedi ne yapacağım hiç bilmiyorum duaya ihtiyacım lütfen çok dua edin bana
yesimcim canim biliyorum cok zor bende ayni seyleri yasiyorum senin test gunune az kaldi benim 9 gun var daha ustelik hic iyi degilim midem cok bulaniyor lutfen boyle kotu dusunme doktorlar ozellikle stres yok diyorlar stres yapma senin icin daha kotu ben komedi filmleri falan izlemeyi dusunuyorum sende oyle yap dusunup durma test gununu insallah pozitifi gorucez
benimde sürecim uzadı normale göre 2 menagon iğnesi daha verdi dr. normale göre yavaş büyüyormuş ama problem etme dediler. sende hiç büyümemi yok. allah hepimizin yardımcısı olsun
Günaydın herkese
buradaki çoğunluk tecrübeli diye bir sey sormak istiyorum. 2.aşılama için ilerliyoruz, doktorum 2.aşılamadan sonra devlet karşılıyor tüp bebeği demıştı. ben sonra bunu 3 diye duydum hangisi dogru acaba?
Devlet karşıladı dıyelım, ee pekı beni sıraya koymayacak mı yaşıma göre; yoksa hemen işlemlere başlanır mı? Neye göre devlet tüpe gecıyor? Özele göre daha meşakkatli ve uzun sürelı mı?
yardımcı olursanız sevınırım..
yok canım var bir iki tane 18 mm olan var diğerleri 13 mm altında doktor onlarında büyümesini istiyor
kaçıncı iğneni vurundun, ben bugün 10.menagon iğnemi vuruncam, dün kontrole gittiğimde en büyük yumurtam 14mm di.yavaş büyüyor ama iyi dedi, iğnelere devam ediyorum diğerleride 12,10 mm. sorun yapma sende.herşeyin hayırlısını Mevla bilir. Yarın yine muayenem var. Bakalım iğnelere devam mı edicez yoksa toplamaya mı geçicez hiç bilmiyorum.
günaydın kızlar nasılsınız ben hala adet olmadım kasıklarımda bi dolgunluk var bilemiyorum