• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları herşey güzel gönlünüz gibi güzel olsun

bugün doktorumu aradım yumurtalar iyi gelişiyomuş rabbimin izniyle herşey yolunda dedi doktor transfer günümü çarşamba olarak belirledi rabbimin izniyle inş herşey bundan sonrada güzel olur inş rabbim tüm çocuk isteyen bu yolda emek harcıyan arkadaşlarımın ve benim kucağımı doldursun

Ve a.selam canim,çok sevindim masaAllah,hadi bakalim az kaldi embriyolarina kavusacaksin insaAllah,amin ecmain olsun,Allah razi olsun güzel dualarin için :)

hb canım valla ne güzel dedin inş. önce o güzel haberi sen ver inş. sırasıyla bizede nasip olur

inşallah güzelimmmmmmmm acayip kasık ağrım var bugün arada belime de vuruyo...ayağa kalktığımda sanki kasıklarımı geren aşağıdan beni çekiştiren bişey var sanki :9::9::9: bugn transferimin 7.günü inşallah hayırlıdır bu belirtiler.ama akıntım kesildi :37: 2 gndr...sürekli mi olması gerekiyo acaba:17: acaba ilk tutunduğu zaman mı hormonlar birden salgılanmaya başladığnda mı acaba o zamanlar oldu öfff binbir türlü dert ya....düşünmek beklemek zor...ah bi doğsunda hiç uyutmucam sbahlara kdr seve seve uykusuz bırakcam meleğimi :14::14::14:

Havin ne yaptın canım yumoşların ne oldu kaç tane çıktı transferin ne zaman

canım cuma günü yumurtalar toplandı 4 tane çıktı 4 düde rabbimin izniyle döllendi bugün doktorumu aradım gelişimleri gayet güzel dedi herşey yolunda sıkıntı etmededi ve çarşamba nasipse transferim var dua et canım

canım cuma günü yumurtalar toplandı 4 tane çıktı 4 düde rabbimin izniyle döllendi bugün doktorumu aradım gelişimleri gayet güzel dedi herşey yolunda sıkıntı etmededi ve çarşamba nasipse transferim var dua et canım

Aaaa çok sevindim inşallah Allah tamamına erdirir canım 5 günmü transferin

Ve a.selam canim,çok sevindim masaAllah,hadi bakalim az kaldi embriyolarina kavusacaksin insaAllah,amin ecmain olsun,Allah razi olsun güzel dualarin için :)

biricik canım yatıyom kalkıyom dua ediyom hem size hem kendime başkası için istemedikse duaların hükmü yok önce size ediyom sonra kendime rabbim bütün dualarımızı kabul etsin rabbim kucaklarımızı doldursun

Aaaa çok sevindim inşallah Allah tamamına erdirir canım 5 günmü transferin

evet canım doktorumda öyle dedi senin transferi 5. gün yapacağım normalde opudan sonra pazartesi demişti bugün böyle karar aldı herşeyde hayır vardır canım

inşallah güzelimmmmmmmm acayip kasık ağrım var bugün arada belime de vuruyo...ayağa kalktığımda sanki kasıklarımı geren aşağıdan beni çekiştiren bişey var sanki :9::9::9: bugn transferimin 7.günü inşallah hayırlıdır bu belirtiler.ama akıntım kesildi :37: 2 gndr...sürekli mi olması gerekiyo acaba:17: acaba ilk tutunduğu zaman mı hormonlar birden salgılanmaya başladığnda mı acaba o zamanlar oldu öfff binbir türlü dert ya....düşünmek beklemek zor...ah bi doğsunda hiç uyutmucam sbahlara kdr seve seve uykusuz bırakcam meleğimi :14::14::14:

canım ben daha önce hamile kalmadım o yüzden çok bilmiyorum ama topiklerde okuduğum kadarıyla böyle belirtiler olması iyi yönde inş.

evet canım doktorumda öyle dedi senin transferi 5. gün yapacağım normalde opudan sonra pazartesi demişti bugün böyle karar aldı herşeyde hayır vardır canım

Bende 5 gün daha iyi oluyo diye duydum ama kesin bir bilgim yok
Ayy sen şimdi çok heyecanlısındır saatler geçmek bilmez Allah sabır versin canım

KIZLARR yarın transferim olabilir o kadar heyecanlıyım ki yerimde duramıyorum acaba ne olacak nasıl olacaka diye transferden sonra masadan hemen kalkacakmıyım yatacakmıyım yatmammı gerekiyor bir sürü soru var kafamda eşime diyorum o da düşünme bu kadar fazla ümitlenip sonra hayal kırıklığı yaşamanı istemiyorum diyor ne yapacağım yarın dua edin ne olur kaç bardak su içeceğim su içmem gerekiyor mu yani bi bilseniz yarın hemşire ve doktor yandı benim sorularımdan:)))))))

Bende 5 gün daha iyi oluyo diye duydum ama kesin bir bilgim yok
Ayy sen şimdi çok heyecanlısındır saatler geçmek bilmez Allah sabır versin canım

heyecan lafmı canım dünden beri mutluluk göz yaşı döküyom rabbim daha yumurtalar döllendiğinde beni bu kadar mutluluğa boğdu bide hamile kaldığımda heralde yedi yirmidört ağlarım hiç bu kadar bebeğime yaklaşmamıştım çok güzel bir duygu rabbim sonunda kucağımıza almayıda nasip etsin bebişlerimizi

Back