- 4 Şubat 2011
- 759
- 35
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar nasılsınız bende az önce doktordan geldim yarın büyük ihtimal çatlama iğnesini vurunacağım çarşamba da yumurta toplanacak inş. ama doktor bu sabah çok yumurtan var ama büyümüyorlar dedi ne yapacağım hiç bilmiyorum duaya ihtiyacım lütfen çok dua edin bana
mrb arkadaşlar,
bende pco var. 2011 ekim ayı ile 2012 ocak ayında 2 kez tüp bebek denemem oldu. 2.sinde başarılı olduk fakat 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu. nedenini tam olarak bilemesek de büyük oranda troide bağlıyoruz. zor bi dönem geçirdim 2 yıldır bilfiil bebek sahibi olmak için çabalıyouz. kürtaj sonransında hemen bebek sahibi olmak istedim ama ancak toparlNbildim. şimdi yeniden denemeye karar verdik. bugün reglimin 1. günü 3. gün gonal f kullanmaya başlıcam. büyük bir tedirginlik ve korku yşıyorum ya olmazsa tekrardan psikolojimi düzeltebilir miyim veya bir kez daha t,p bebek denemek için para bulabilir miyim die. bu işin psikolojik yönü kadar maddi yönü de bizi zorluyo, o yüzden çok düşünceliyim ve bu düşüncelerin tedavi sürecini olumsuz etkileyeceni de biliyorum.. ama içimde bi his bu sefer sonuna kadar gideceğimi söylüyo. dualarınızı eksik etmeyin. allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar versin. benim dualarım sizlerle ve tüm bebek sahibi olmak isteyen annelerle..
selamlar
bende 6 eylülde tüp bebek merkezine gittim 1 yıllık evliyim pko var ve buna bağlı olarakda rahim kalınlaşması olduğunu öğrendim. sağ yumurtalıkta 21 solda 41 yumurtam varmış. regl olmadığım için ve rahmin incelmesi için farlutal e başladım. gelecek ay tekrar gideceğim ve duruma göre tedaviye başlayacağız. süreci tamamen bana bıraktı. iğneden sonra normal yolla ve aşılamayla şansımın % 10-15 olduğunu eğer istersem hemen tüp bebek yaptırabileceğimi söyledi ve şansım % 60 tüp bebekte. doktorumun ticari amaç güttüğüne ihtimal vermiyorum çünkü benden yaşça büyük ve 5-6 yıllık evli 2 tanıdığım var onlara bekleyelim demiş. yani normal yolla bir süre denemelerini önermiş. ayrıca bana dedi ki senin durumun ortada iğnesiz ilaçsız normal yolla olması imkansız ben seni evliliğin ilk aylarında bile gelsen hemen tedaviye alırdım dedi. kafam karıştı, sizce hemen tüp bebeğe mi geçmeliyim? birde zaten aşılama da normal gibi değil mi? sadece yolu kısaltmış oluyo doktor?? tavsiyelerinize ihtiyacım var..
meraba arkadaşlar benimde yarın Allahın izniyle transferim var.transfer sonrası nasıl olacak bilmiyorum.Ama inşallah herşer çok güzel olacak.Yukarıda bir arkadaşında yarın transferi varmış annesi gelecekmiş bakmaya...çok şanslı olduğunu söylemek istedim ona. ben annemi kaybettim, kardeşlerimde hepside farklı yerlerde ve çalışıyorlar, yanıma kimse gelemiyoinşallah rabbimin yardımıyla atlatacağız bu zor günleri...Bu arada 8 yumurtam toplandı 5 tanesi döllenmiş. inşallah herşey güzel olacak...allah herkesin yardımcısı olsun..
geçmis olsun canim,yeni tedavin hayirli ugurlu olsun insaAllah son tedavin olsun amin
benim bildigim 18mm oldugu zaman tamamdir insaAllah hersey yolunda gidicek,Allah yardimcin olsun,Rabbim gönlüne göre versin
canım bende bugün 10. iğnemi vuracağım demek ki seninlede aynı gün başlamışız
ben 31 ağustosta başladım tedaviye :) hemşire hanım özellikle stres yapmamamı söyledi yumurtalıkların büyümesinde moralinde etki edeceğini söyledi. Kendimizi sevelim herşeyi kafamıza takmayalım canım
evt tmm da çok yumurtam var hepsi küçük doktor onlarında büyümesini istiyor çünkü 18mm olan iki tane var kaliteli olmaya bilirler
evet kızlar geldim sonunda yaptım çıkmadı yani yok :))))) napalım kısmet öpüyorum hepinizi
evet kızlar geldim sonunda yaptım çıkmadı yani yok :))))) napalım kısmet öpüyorum hepinizi
canım benim inş okadar dua ediyorumki rabbime herşey güzel olsun diye benim gibi bu yolda gayet edenlerin rabbim emeklerini zayi etmesin rabbim hepimizin ocağını kucağını doldursun
canım gerçek adım havin değil ikinci adım havin ben havin ismini çok sevdiğimden hep onu kullanırım.
hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inşallah ama çok tuhaf bazen herşey yolunda gidecek gibi geliyor bazen de daha ilk aşamada olumsuz bişeyler duyacakmışım gibi hissediyorum.burda aynı duyguları paylaştığın insanlarla konuşmak gerçekten çok güzel. dışardaki insanların bunu anlamaları çok zor gerçekten bide yorum yapmaları bazen sinir oluyorum neyse...burda sizlerle yazışmak güzel Allahım isteyen herkeze hayırlı sağlıklı evlatlar versin emeklerinizi boşa çıkarmasın.
bide yine sorcam ama doktoruma sormayı atlamışım eğer ki embriyo oluşursa ki birden fazla sını transfer yapma ihtimali nedir?
idrar testinde hemen çıkmıyo diyolar.kan testi gününü bekle ümidi kesme
canlarım benim hepinizin yazdıkları için binlerce kez tşk ederim...zaman yaklaştıkça insan korkuyo ewet belki 3 embriyom var ama 3 ü de beni terketmiş olabilir.inşallah rabbim bebeklerimi korumuştur...sizleri çok seviyorum iyiki varsınız hepinizi öpüyorum...eşimde hamilesin diyo ama ben negatiff görmekten korktuğm için pozitifi düşünemiyorum..inşallah bebişim bnmledir bugn belim çok ağrıyo bacaklarımda...ayrıca eşim dikkat etmiş kasıklarım karnımın altı tombişleşmiş nedense :)) eşim boşyere ağlıyosun kendine zarar veriyosun diyo...inşallah 1 hafta sonra kendimi haarab ettiğime pişman olurum...
üzülmedim hiç içim bi refah nedenseama hala gelen giden yok ben histeroskopi oldum bu ay 2-3 gün bi kanamam oldu ondan sonra bide glifor ve folik asit verdi doktor onları kullanıyorum şimdi düşünüyorum ilaçtanmı acaba diye
canımmm tabi herşeyi ihtimaller dahilinde konuştuk doktorumla...açıkcası bende korkmuyor değilim...ya olmazsa sağlıklı gelişmezlerse diye kaygılarım oluyor ara ara...ama herşeyimi YÜCE RABBİME BIRAKTIM O BİLİYOR VERİRSE OLUCAK VERMEZSE İSTERSE EN KALİTELİSİ OLSUN YİNE OLMAZZZ neyse tatlım bak sende üzülme sıkma canını 4 tane olmuş bak ne güzel Allah ın izniylede sağlıklı çoğalıcaklar ALLAH IM BEBİŞİMİZİ KOKLATTA BİTSİN HASRETİMİZ....