eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

benim bildigim 18mm oldugu zaman tamamdir insaAllah hersey yolunda gidicek,Allah yardimcin olsun,Rabbim gönlüne göre versin

geçmis olsun canim,yeni tedavin hayirli ugurlu olsun insaAllah son tedavin olsun amin

bence doktoruna güven bende hiç asilama olmadan hemen tup bebege basladim,hakkinda hayirli insaAllah

basin sagolsun canim,çok güzel masaAllah 5 tane embriyonun seni bekliyo,hersey çok güzel olucak inaniyorum sen üzülme yalniz olduguna,cunku yarin insaAllah transferinden sora embriyolarinla birlikte olucaksin :)

benim bildigim 18mm oldugu zaman tamamdir insaAllah hersey yolunda gidicek,Allah yardimcin olsun,Rabbim gönlüne göre versin

evt tmm da çok yumurtam var hepsi küçük doktor onlarında büyümesini istiyor çünkü 18mm olan iki tane var kaliteli olmaya bilirler

canım bende bugün 10. iğnemi vuracağım demek ki seninlede aynı gün başlamışız

ben 31 ağustosta başladım tedaviye :) hemşire hanım özellikle stres yapmamamı söyledi yumurtalıkların büyümesinde moralinde etki edeceğini söyledi. Kendimizi sevelim herşeyi kafamıza takmayalım canım

bende aynı tarihte başladım benim büyük ihtimal çarşamba yumurtalar toplanacak inş. senin belli mi canım?

evet kızlar geldim sonunda yaptım çıkmadı yani yok :))))) napalım kısmet öpüyorum hepinizi

evt tmm da çok yumurtam var hepsi küçük doktor onlarında büyümesini istiyor çünkü 18mm olan iki tane var kaliteli olmaya bilirler

anliyorum seni canim,insaAllah digerleride yetisecek cunku 18 mm yumurtalarin 23 mm kadar bekletilebilir o esnadada digerleri buyur Allahin izniyle gönlünü ferah tut sen

selam güzel yürekli güzel gönüllü anne adayları herşey güzel gönlünüz gibi güzel olsun

bugün doktorumu aradım yumurtalar iyi gelişiyomuş rabbimin izniyle herşey yolunda dedi doktor transfer günümü çarşamba olarak belirledi rabbimin izniyle inş herşey bundan sonrada güzel olur inş rabbim tüm çocuk isteyen bu yolda emek harcıyan arkadaşlarımın ve benim kucağımı doldursun

inş canım bütün cabamız anne olabilmek o güzel duyguyu yaşaya bilmek rabbim herkesede bizede yaşatsın canım annelik duygusunu.

canım embriyo koyma olayı bıraz doktorlara bağlı anladığım kadarıyla ben bunu doktorumla hiç konuşmadım bugün sorarım diye düşündüm öyle olduki acaba yumurtaların gelişimi nasıl düşüncesinden unuttum gitti benimde bunu doktorla konuşmam artık transfer gününe kaldı inş ben demeden doktorum der sana 2 tane transfer edelim bunun stresinide ayrı yaşıyom rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

idrar testinde hemen çıkmıyo diyolar.kan testi gününü bekle ümidi kesme

üzülmedim hiç içim bi refah nedense ama hala gelen giden yok ben histeroskopi oldum bu ay 2-3 gün bi kanamam oldu ondan sonra bide glifor ve folik asit verdi doktor onları kullanıyorum şimdi düşünüyorum ilaçtanmı acaba diye

canım benim sana bu başlığa ilk yazmaya başladığım gün demiştim sen böyle hayat dolu pozitif olduğun sürece bebeklerin seni bırakmaz allahın izniylede bırakmıyacaklar seninle yeni bir dünyayı keşfetmek için tutunacaklar sım sıkı sana ve rabbiminde izniyle 9 ay sonra yumuk yumuk elli iki bebeğini kucağına aldığında rabbim sana sonsuz şükürler olsun bu duyguyu yaşattığın için diyerek ağlıyacaksın ama bu sefer sevinçten senin için içimde hiç olumsuz düşünce yok yolu sen açacaksın bize canım bizde arkandan geliyoz merak etme pembiş maviş çoraplar aldık bebişlerimize diye bu başlıkta konuşacağız inş

canım ilaçlar adetini etkiliye bilir bendede oldu tedaviye başladığımda adetimin 2. günüydü ilaç almaya başladım adetim azaldı 7 gün süren adetim 5 günde bitti ama 5 gün içinde toplam bir pedi bulaştıracak kadar kan gelmedi benden

canım benim öncelikle güzel duana amin diyorum rabbim hepimize cennetten yolladığı meleklerimizin kokusunu koklamayı nasip etsin ellerimizi böğrümüzde bırakmasın rabbim kucaklarımızı doldursun

rabbim tedavinin sonunda seninde kucağını doldursun canım inş herşey senin içinde güzel olur korkuların yersiz olur ve yumurtaların sağlıklı gelişim sağlıklı döllenirler inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…