- 26 Eylül 2010
- 17.480
- 32.651
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transferden sonra 7. gun size ovitirelle gibi çatlatma ignesi verdiler mi? Transfer sonrası hangi ilaçları kullandırdılar?
Benim konuyla ilgim yok ya da dolaylı yoldan var diyelim:) erkek arkadaşım bir tüp bebek merkezinde bilgisayar işleriyle uğraşmaya başladı ve az çok bahsettikleri konuya ilgimi çekti. Ben de bir uğrayıp hepinize şans dilemeye geldim. Umudunuz çok olsun
hadi ya ingiltede oturuyoruz biz £ 4000 yani hemen hmen duz hesap 10 milyar turk parasiyla sok oldum
canım yaşını ve tüp bebek merkezini de bildirebilir misin?
kıZLAR BU GECE RÜYAMDA ÇOK TUHAF AMA KEK YEDİM İKİZ ANNESİ OLAN BİR ARKADAŞIM VAR ONLA BİR DİLİM KEKİ PAYLŞTIK,YEDİK VE SIPA(EŞEK YAVRUSU)GÖRDÜM...BEBEK EMZİĞİ,AYAKKABISI GÖRÜYORUM Bİ MAĞAZADA BEBEĞİM BELLİ OLUNCA ALICAM DİİYORUM KENDİ KENDİME AMA ELİM HEP PEMBE RENK OLANLARINA VARDI RÜYAMDA...RÜYAM NASIL ACABA İNANIRMISINZ RÜYALAR ?
yok güzelim ya yol paran masrafların dahil en güzel merkezde 10 bine yaptırırsın gel kendini türk hekimlerine teslim et...sorun ne sizde cnm kaç yaşındasın hg aramıza
bizimde uzun zmandir olmuyor esimin spermleri sayisi normal ama hareketliligi hizi vs dusuk...
ilk kez asilama icin basvurduk dun doktor asilama icin yeterli degil bu spermler demezmi? hic dnemeyin paraniza yazik olur dedi..
saglik ocagindaki doktorumuz yeterli demisti tamda sonuclari elimize vermiyolar oradaki gibi degil..gostermeden soyluyolar
bende hic sorun yok hersey gayet normalmis yasimiz artik geldi geciyor bile ben 30 esim 35
cok uzgunum ben ya
kizlar bir tup bebek turkiyede kac paraya mal oluyor?
sigortasiz,bagkursuz ozelde yani...bilen varsa yazabilirmi ?
canım yaşını ve tüp bebek merkezini de bildirebilir misin?
yanıt için tsk.ediyorum
vajinada kuruluk yok. tahriş ya da acı vs.de yok. sadece fitili koyarken tam vajina ağzının ön iç kısmında o civarlarda yumuşak bir şişme hissediyorum bugün çok daha belirgindi. gergin değil ama daraldı o kısım yumuşak şekilde şişmiş gibi. arttığı için endişelendim zaten :18:
ilaçlarla beraber tedaviye başladığım yerde 5000TL, ilaçsız 3500TL. hisar hastanesi.
günaydın canlarım hala bekliyorum gelecek sanki
valla tubacım dayanma durumu yok gibi sabah eşim görevden gelir gelmez başladı
hamile olabilirsin vs vs saçma dedim sadece bunca zaman kırmızı kart yedim tam gidecekkenmi kaldım dedim
stresten olduğunu sanıyorum gene aynı moda girip üzülmemek için
öpüldünüz hepiniz