eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

çok geçmiş olsun cnm hayırlısıyla tedavinden sonuç alırsın inşallah...

ynz06, canım ne durumdasın? kırmızılar geldi mi?

yeşimmm nerelerdesinnn? heyecan durumların nasıl? :)

Günaydın cnm burdayım dün akşam girdim size yazdım yazdım net koptu yazdıklarımda boşa gitti bağlantı gelmeyince uyudum erkenden... heyecan yok şimdilik sebebi ise daha çoooook var test gününe :) birde sanki hamileymişim geliyo olumsuz düşünemiyorum...dün embriyonun 5.yani blaskosist günüydü dış zarını atıp rahime tutunmaya çalıştığı gün yani ve dün acayip ağrım vardı gece yatana kdr şimdi çok hafif bir ağrı var...ilk 3 günde kasık ağrısı olması olumlu bişeymiş...ama tuhaf bir ağrı çok hafif,rhatsız edici ağrı...inşallah sonucu güzel olur hayallerim yıkılmaz kimsenin emekleri boşa gitmesin çok zor bir tedavi

çok sagol bilgiler için bu ay görüşmeye gidicem kısmetse

hadi hayırlısı..doktorlar iyi..ilgili,kibar..rahtlatıyorlar insanı..

sağol canım benim ikinci trasferim tutmuştu 24 ağustosta yani benim doğum günümde 7 haftalık bebişimi kaybettim şimdi kısmetse 3. trasferimi olucam ve 2tane koyulacak inşallah
Allah kolaylık versin.inşallah hayırlısıyla olur..30 yumurta maşallah iyiyymiş..ama sayende bende bişey öğrenmiş oldum..

yaa tüp bebekte de mi çatlatma iğnesi vuruyolar..iyide benim yumurtalar çatlamıyoki nasıl olacak???????luf denilen bi sorun var bende..ama sanırım sizinkisi mikroenjeksiyon olmayacak..bildiğim kadarıyla mikro enjeksiyonda yumurtanın içine zerkediliyor spermler..yumurtanın çatlayıp çatlamaması çok önemli değil bu nedenle..ay bilemedim şimdi kafam karıştı.????

Canim sen de mi opu oldun masallahh ne guzel atlatmissin.az girdigim icin iyi takip edemiyom.aciklayici bilgilerin icin cok tesekkurler.ben ara ķanamadan ve agridan korkuyomda biraz olursa diye.yumilerin nasil umarim cok iyilerdir.
ya biliyon mu bu opu nedir ben anlamadım??operasyon, ortopedi, Optimal Prostat Uygulaması(kel alaka, hemde kadınlar kulübünde) felanmı?????:))inan ben çok cahilim bu klübün kısaltmalarına karşı..ben olmadım çünkü ilk kez tüp yaptıracam yazmıştım..sanırım yanlış anlaşıldı..aşılamadakı operasyonlardan bahsediyorsan oldum öyle bişey..ne bileyim.

vaaaaaaaaaaaaaayy.aşamalarıda biliyoruz:)blaskosist
hayat bize neler öğretmiyorkiiiiiiiiiiiiiiiiiii

vaaaaaaaaaaaaaayy.aşamalarıda biliyoruz:)blaskosist
hayat bize neler öğretmiyorkiiiiiiiiiiiiiiiiiii

aynen canım hayat neler öğretiyor neler...eşim de diyo doktor gibisin aynı 3 sene sana neler öğretti...insanın başına geldikten sonra herşeyi öğreniyo inşallah tutmuştur bebelerim çok özledim bebeğimi

Son düzenleme:
buketdemet cnm opu yumurta toplamanın tıp terimi...

sağol bişey daha öğrenmiş oldum...

tutmuştur tutmuştur merak etme sen..ya sendede yardımcı yuvalama tekniği diye bişey kullandı mılaar?..lazerle embriyonun dış kabuğunun tutunmaya yardımcı olması için aşındırılması işlemi??(baaaaaakk bende bunu biliyorum))

ebrucum bugün nasılsın cnm ağrın falan varmı?opudan sonra 2 gün ağrın oluyo transfer gününe bişey kalmıyor heyecandan olsa gerek

yok bunu bilmiyordum..önceden bilseydim ssorardım...eminimki tedavi gördüğüm merkez gerekli olan herşeyi yapmıştır..olucak olduktan snra embriyo kendiside sıkı sıkı tutunur :)

herkese gunaydin kizlar

arkadaşım herşey gönlünce güzel olsun inş. yolunda gitsin çokkk guzel haberler al :)
bu arada ameliyat olacak arkadaşıma da şimdiden acil şifalar diliyorum herkese iyi akşamlarrrrrrrrr

ins arkadasim ins hepimiz alicaz guzel haberler

insallah canim benim hakkinda hayirlisi olsun ilknurcum hayat mucizelerle dolu gercekten rabbim okadar buyukki hepimizin yuzunu guldurur insallah..Allah yardimcin olsun

selam canim aminnn insallah hersey gonlunce olsun kactane oldugu onemli degil saglikli olsun yeter

merhaba guzelim sikma canini herseyde vardir bir hayir gec olsun guc olmasin arkadaslarinda dedigi gibi..evet insallah yolu biz acicaz sende hamile olarak arkamizdan geliceksin:):)

hayirlisi olsun canim bende haber bekliyorum ruyalarima giriyor bugun transfer gununu soyleyecekler rabbim daha fazla derman aratmasin bizlere yardim etsin

ebrucum hayırlısı olsun güzelim...tek yumurta veya kaç yumurta olursa olsun 1000 tl istediler domduırma ücreti

evet yesimcim bu yola cikarken herseyi goze aldik hakkimizda hayirlisi benim gittigim merkezde 750 diye duydum hastanin birisi odeme yaparken ama bakalim hersey kismet

yok bunu bilmiyordum..önceden bilseydim ssorardım...eminimki tedavi gördüğüm merkez gerekli olan herşeyi yapmıştır..olucak olduktan snra embriyo kendiside sıkı sıkı tutunur :)

eminim yapmıştır..çoğu şeyi zaten normal prosedür gibi yapıyorlar..artık o kadar çok yapıyorki adamlar belkide anlatmaya üşeniyorlar..bende bu forumdan okumuştum onu..sonra benim gittiğim merkezin sitesindede bu işlemi yaptıklarını okudum..öyle yani..
Allah ım OL dedikten sonra üçünün birdende tutunmaması için hiç bir engel yok inşallah güzel haberler alacağız senden..

ebrucum bugün nasılsın cnm ağrın falan varmı?opudan sonra 2 gün ağrın oluyo transfer gününe bişey kalmıyor heyecandan olsa gerek

iyiyim canim bazen geciyor bazende aniden kasiklarima sanci gibi agri giriyor evet guzelim heyecandan heralde...sana opudan sonra ve transferden sonra hangi ilaclari verdi doktorun

Arkadaşlar bu dondurma işlemine 1000 tl bana çok geldi zaten bu ikinci tüp bebek öbürü haziranda olmuştu ikinciyide hemen yaptırdığımız için ben donduramam herhalde
Valla bu merkezlerde bulmuşlar yollarını

inşallah cnm benimmmmm...

iyiyim canim bazen geciyor bazende aniden kasiklarima sanci gibi agri giriyor evet guzelim heyecandan heralde...sana opudan sonra ve transferden sonra hangi ilaclari verdi doktorun

bebe asprini,estroferm,vajinal jel,climara bant,3 günde bitecek şekilde monadoks diye aantbiyotik,folic plus/ bunları verdiler cnm...antbiyotik transfer günün kdr bitmişti diğerlerine aynen devam ediyorum kullanmaya peki sana ne verdiler cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…