aynen öyle şaşırdık artık bence yap bazen umut oluyor bana ilerde vereceğim çocuklarıma diyorum albüm yapacağım diyorum hamileyim yazacağım beynimden türlü şeyler geçiyor ve çoğu zaman umut oluyor... walla ben kıymeli bebek dediğimde eşim çok kızıyor amaöylebiraz şımarık olacakları kesin :)
neyse ben artık kaçar... ne de olsa sabah erkenden hastaneye yatış için gideceğim salı da ameliyat var bi kaç gün yokum yani... gelince kaldığım yerden bakarım amabikaç gün kaçırınca sayfalarca ilerlemiş oluyor gerçi evde raporlu boş boş yatıyor olacağımiçin takip zor olmaz herhalde :) öpüyorum hepinizi dua edin bana... iyi geceler
Canım bnim benim doktorumda tedaviye başlamadan olmaz etmez dedi bugün bana transfere gittiğimde dr um sarıldı hazırmısın bebeklerini taşımaya dedi ewet dedim çok duygulandım sonra dedim hocam 3 tanesi döllendi sağlıklı 2 si transfr olupta diğerini çöpe mi aatalım dedim o zaman dedi kağıt imzalarsın çoğul gebeliği ben istedim die yaparız şansın 2 ye katlar dedi.yasal olarak ewet 1 tane ama merkezler el altından yapıyor bu işi...biz birde çok doktorumun arkadaşıyla tanışıyorduk o vasıtayla gittik başvurduk..ondan mı bilmiyorum
hayırlı olsun asil,inşallah herşey gönlünce olur...nerdesin merkezin hangi merkezde yaptırıyosun?
listeye baktım da biz seninle aynı gün tedaviye başlamışız kaçıncı iğneni yaptın
ayyy çok heyecanlııııı :))) ya transferden önce embriyoyu görme şansın olmuyor de mi? ben çok merak ediyorum da bu olayı.
günaydın kızlarrr nasılsınız bugün?ebrucun opun inş rahat geçer öpüyorum seni...
mirage naber güzelimerkenciyiz ikimzde
cnm ultrasonda rahime yerleştirirken izliyosun işlem bittikten sonra fotoğrafını basmışlardı...hatta bnmkilerin biri kız gbi..embriyolog kadın eşimle cinsiyetleri konusunda şakalaşırken ağzından kaçırdı :))
yeşim duygularını o kadar içten yazmışsın ki çok mutlu oluyor insan okudukça :) en zor kısımları geçti Allah hayırlısını versin. bu 13 gün için umarım kendine kafanı dağıtabileceğin, seni mutlu edecek uğraşlar bulabilirsin çok zor çünkü... insan bekledikçe geçmez zaman yaaa :)
yarın yumurta toplama işlemi olacak arkadaşıma da Allah kolaylıklar versin herşey çok kolaylıkla hallolsun inş...
bu arada benimde yarın sabah kontrolüm var bir aksilik çıkmassa gonalf bitecek inş.
herkese iyi geceler
yesimcim transferin olmuş bebişlerini almışsın ne güzel
inşallah sana sımsıkı tutunacaklar annesii hayırllsıyla sonunda onlara kavuşacaksın inşallah canımm
dualarımdasın
tşk ederm cnm benim darısı sizin tedavilerinizin bitmesiine hepimz hamiş koca göbekli olalım inşallah
mrb cnm amin inş güzel dileklerinz için hepinz sağolun...valla şuanlık stres yok çok rahatım beklerken anne adayımışım :) bunu duymak bile yetti bna...3 tane kuzunu seviyorum onları aç bırakmıyorum,vitanminli yiyecekler tüketiyorum doğal şeyler..ilaçlarımı içiyorum birlikte dua okuyoruz güzel geçiyo şimdilik...aynı duygular szdede olcak annnelik böyle bişey sanırım kendnden çok onları düşünüyosun hepimizn son tedavisi olsn inş hep dua ediyorum sizlere
iyiyim canım sen nasılsın?? heyecandan uyuyabildin mi? :)
ya çok acayip gelio gerçekten bu olup biten. garip bir tecrübe yaşıyoruz hakkaten. keşke bu kadar uğraşmaya mecbur kalmasaydık o ayrı konu da, teknolojinin ve tıbbın geldiği noktaya bu kadar yakından şahit olabilmek de eneteresan yani. cinsiyetini görüntüden anlar mı ki? belki başka şekilde kromozom falan birşeyden anlıyordur.
hatunum ananas yiyosun de mi? transferden sonra ananas yemek işe yarıyor deniyor.
wAlla çok yorgundun uyudun sabaha kdr fosur fosurolsn cnm bebeklerimiz tutsunda ben şimdiden unuttum bile çektğim acıları...görüntü değilde döllendirdiği spermden biliyolar X-Y OLAYLARI...cnm ya bugün uyandım ateşim var nedense anlamadım..sen ne durumdasın dr durumları ?
Allah hayırlı etsin..sağlıkla sıhhatle tutunsunlar sana..tosuncuk gibi olsunlar.üçüde kardeş kardeş yatsınlar karnında..biyerede gitmesinler..:))rahat sıcak oohh miss..:)cnm benim hep umutlu olun olumsuz düşünmeyin tutmasında en önemli etken stresten uzak durmakmış...15 eylül saat 10 da randevum teyzesiiii sizlere umut oluyosam ne mutlu bana
:)))))))) Çok romantikti canım konuşuyorum beni yarı yolda bırakmayın,ben her riski alıp 3 ünüzüde istedim çöpe atmaya kıyamadım sizde annenize kıymayın diye seviyorum...ewet şükür mutluyum hiç bu kdr yaklaşmamıştım bebeklerime...fotoğrafını bile basmışlar embriyonun arada ona bakıyorum :))
embriyologlar biliyormu cinsiyetini..ee niye söylemiyolar alalala..cnm ultrasonda rahime yerleştirirken izliyosun işlem bittikten sonra fotoğrafını basmışlardı...hatta bnmkilerin biri kız gbi..embriyolog kadın eşimle cinsiyetleri konusunda şakalaşırken ağzından kaçırdı :))
reglim 18 eylül olacak eğer günü şaşmazsa. ben de o gün doktoru arayıp ertesi güne randevu istiycem işte. benim de serüvenim başlayacak. beni en çok umutlandıran şey daha önce bir kez doğal yoldan hamile kalabilmiş olmam. sağlıklı bir gebelik değildi ama gebelikti sonuçta. şimdi herşey kontrol altındayken daha iyi olacak diye düşünüyorum. ama tabi tutsa da benim çilem bitmiycek. çünkü bir kez kaybetmiş olduğum için onun da korkusunu taşıycam.
Allah hayırlı etsin..sağlıkla sıhhatle tutunsunlar sana..tosuncuk gibi olsunlar.üçüde kardeş kardeş yatsınlar karnında..biyerede gitmesinler..:))rahat sıcak oohh miss..:)
Ay çok tatlı yyaaaa..bende en başından bir tüp bebek günlüğü tutayım diyorum..fotoları felanda koyarım..
embriyologlar biliyormu cinsiyetini..ee niye söylemiyolar alalala..??????????????
reglim 18 eylül olacak eğer günü şaşmazsa. ben de o gün doktoru arayıp ertesi güne randevu istiycem işte. benim de serüvenim başlayacak. beni en çok umutlandıran şey daha önce bir kez doğal yoldan hamile kalabilmiş olmam. sağlıklı bir gebelik değildi ama gebelikti sonuçta. şimdi herşey kontrol altındayken daha iyi olacak diye düşünüyorum. ama tabi tutsa da benim çilem bitmiycek. çünkü bir kez kaybetmiş olduğum için onun da korkusunu taşıycam.
cnmmmm inş..hepimiznki tutunsun sıkıca....ewet biliyolar döllendirdikleri için ama söylemiyolar malesef
ay hadi inşallah.. üç kız , yada iki kız bir oğlan..yada iki oğlan bir kız..varyasyonlar çeşitli..
bu arada sen çalışıyormusun.??.istirahattesin demi.. ben birde nar suyu okumuştum bu forumda..tutunması için..rahim duvarını kalınlaştırıyormuşş..nar suyuda içebilirsin..hem nar kan yapar..malum senin kanından beslenecekler..şimdilik sadece parazitler.. dönüp duruyolar bi oraya bi buraya..sonra çıkartıp tırnaklarını geçirecekler rahmin duvarına sıkı sıkı tutacaklar, sonra yapışıp kanını emecekler..oohh sefa olsun..inşallah yaa..çok heyecanlı..ben inan şuan bunları yazarken salak salak sırıtıyorum..ekrana klavyeye doğru...milletde diyecek bu salak niye gülüyo..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?