- 30 Ağustos 2012
- 4.459
- 28
- 108
canım benim adetlerim oldumolası düzensiz kanamam bir gün olur sonra çamur gib olur adet sonrasında sıvı akar ve bi sürü şey defalarca gittim bişeyin yok dendi ama ısrarla içgüdüsel olarark bulamıyorsunuz var dedim ve nitekimm öyle çıktı... kadında sorun olmayınca erkekte tek bi sperm olsa bile alınıp dölleniyo ve tutuyo ama kadında gebeliği engelleyen bi sorun varsa çok daha zor...allah hepimizin yardımcısı olsun ama umutsuzluğa kapılma biçoğumuzdan daha şanslısın... inşş ilkinde olur da bizim gibi yorulmazsın...
canım ben adet olmaya başladığım günden beri 21 22 etmez günüm saatim bellidir hiç şaşmaz adetlerim düzenliydi düşün koca bir ur var yumurtalıkta ona rağmen günüm bozulmadı adettim düzenliydi adet sancısı nedir bilmem adetim gayet normaldi yani ilk gittiğim doktora bunları anlattığımda benimle dalga geçmişti çok paran var heralde para harcamak için geldin diye 13 yıl boyunca eşime ameliyat dediler hep ama onda da yüzde yüz olur demediler işte bu son gittiğimiz doktor inceledi ve eşinin ne şekilde olursa olsun tüm bebek yapmaya uygun hücreleri dedi bizde öyle başladık işte rabbim diyorumya hepimizin yardımcısı olsun zor bir süreç her insan kaldıramaz gerçekten isteyen evladı bunlara katlanır rabbim böyle uygun görmüş inş tedavilerimizin sonucu pozitif olcak ve bebeklerimizin doğacağı günü bekleyeceğiz
Son düzenleme: