• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ben geldim kızlar perşembe yumurtalarım toplanacak dualarınız için teşekkür ederim Rabbim hepimize hayırlı güzel sonuçlar almayı nasiip etsin...

kızlar dua okuyoduk ya hani ben bugün gamzear arkadaşımıza 100 tane okudum bunları listeden düşelim ben isim sırasına göre başladım nasıl okuyalım

Kizlar 10 sayfa okuyup okuyup yazim dedim ;)

DAISY çok şekersin sen :9::16: Tedavin hayırlı olsun canım.. Kalbimiz ve dualarımız seninle :nazar::nazar::nazar:

Sagol kusum, hepimiz birbirimiz icin dua ediyoruz sans diliyoruz ne guzel, umarim herkes hayirli haberlerle gelir, herkes bebisleriyle birlikte burda yazisir, ay bebek isimleri konusuruz insallah en kisa zamanda ;)

tek embriyo transfer edilirse,çoğul gebeblik olmaz dimi..?tek bebiş olur

Kusum, ben kendim tek yumurta ikiziyim, yani bir tek embriyodan olusan cogul gebelik eseriyim, yani oluyor.

Burda o kadar arkadasa bilmedikleriyle ilgili konularda yardimci oldum cepten girip zar zor cvp yazdim ugrasarak bi tesekkur nezaketinde dahi bulunmadilar. Beni lutfn listen silin birdaha girmiyorum kesinlikle gruplasma olduguna karar
verdim.

Cnm seni kim uzdu boyle, eminim hic kimse isteyerek ve bilerek yapmamistir, ben de bazen yazdigim yazilarin bir kismina cvp alamiyorum, hatta okudugum her yaziya cvp verecek firsatim olmuyor, bak 50 sayfa birikmis simdi oku okuyabilirsen ;)) arada okuyup da yazamadiklarimdan simdiden ozur dilerim, sen de uzme kendini, hepimiz biseyleri paylasmak icin burdayiz, birimiz degilse digeri mutlaka cvp yaziyodur,bazen boyle gerginlikler oluyor, topla kendini lutfen ;)

bence bebişimiz olursa,biz daha şanslıyız..mucizenin farkında olmak ve şükretmek daha güzel...mesela bi deyiş geldi aklıma;BEBEK dediğin tüp bebek olmalı,yapımı zor,sevinci bol....:):27: bunada olumlu düşünmek deniyo :):):)

Kesilikle sansli olan bizleriz, kuzuummm baksana her detayi biliyoruz, egitim bile veririz evelallah ;) bu daha guzel bi sans degilmi ???

canım ultrasonla bakıp saydı doktorum sayıyı ondan biliyorum çok kaliteli olsun tutsun yeterki toplam sayı seçenek çok olmasından dolayı önemli sanırım

Anladim tontis, acaba benim kactane yumurtam olur, kendimi tavuk gibi hissettim he ne komik ya, yumurta falan ;))
Sigara iciyorum ya bir de bakiyomusuz ki hic yumurta yok, ay ne kotu ;((

seni görmek mutlu etti beni yazmadan yatamadım.. sigaraya hayır ama benim de yüreğim yandı yaaa.... ölüyorum 1 nefes diye.. hay körolsun böyle bir zevk bu kadar mı zararlı olur... :((((

He ya yasaklar hep tatli hep tatli ;)

sigara içmedim daa içmeyin ben ciğerimi yakan bu dertle başetmeye çalışırkennn vicdanım izin vermiyor sigaraya...
Rabbim yardım etsin hepimize...

Ya ne guzel, karsi koyabilmene hayran kaldim, masallah sana, biz de bi birakabilsek keske ;((

kızlar ben yarından itibaren yine hafta sonu gelemeyebilirim. kayınbiraderimin yemin töreni için ankaraya gideceğiz. topic sahibi bizi bırakıp kaçtı demeyin :) döndüğümde tabloyu güncellerim.

Aa topik sahibi bizi birakti kacti ;))))))))

kizlarr ruyalarim kabus oldu bana yaaa hep bebek goruyorum...yarin ucuncu kez kontrole gidiyorum bu aksam diger ignemide yapicam birini gunduz birini gece yapiyorum pazar gunu bitiyor ignelerim buyuk ihtimal pazartesi sali cagirir opu icin..cagirsada bir an once transfer gunum gelse olsa bitse ama en zor kisim iskenceden beter oooo 12 gun varya beni bitiriyo ilk denememde 12 gun uyku uyumamistim kabus gormekten insallah bu kez rahat olmayi basaririm

Bugun p.tesi opun bugunmuydu merak ettim, (ay daha okumam gereken 40 sayfa var, belkide opudan geldin yazdin bile, ben hala soruyorum ne oldu diye,okumaya devam)

neredesiniz güzeller? çıkın hele ortaya. DAISY seni topicin maskotu ilan ediyorum :) müthiş enerjinle hak ettin sen bunu, gözler seni arar :))

Allah beni kahretsin ;))) girdigim her ortamda kendimi belli etmesem ölürum he ;)) hep beni evin kucuk kizi ilan ederler, isyerinde, arkadaslar arasinda, evde heryerde. Sanirim cok neseli olmamdan kaynaklaniyor bu ;))) cok mutluyum napim, bunu da yansitiyorum iste boyle ;)))

selam uzun zamandır ziyaretci olarak okudum sizleri ve 3 aydır yaşadıklarımı sizden başkasıyla konuşsm anca teselli verir beni anlamaz diye düşündüm ben 13 yıllık evliyim ve haliyle çocuğum yok sorun eşimdeydi ilk evlendiğimiz dönemde doktorlar eşin ameliyat olsun dediler çocuğunuz olur ama o dönemde ameliyat olacak durum yoktu gel zaman git zaman 13 yılı böyle doldurduk ve haziranda doktora gittim ama bu sefer bize yol gösterecek bir doktor bulduk allahın izniyle ve ilk muayeneden sonra bende 11cm büyüklüğünde kist olduğu saptandı ve ameliyat oldum 1 ay ameliyatın üzerinden geçti ramazanıda çıkarttık ve doktorumla tedaviye başladık ama eşimde sıkıntı olduğundan doktor tek çaremizin tüp bebek olduğunu söyledi şimdi iğneleri kullanıyom ve yarın doktora gitcem bakalım yumurtalar ne durumda dua edin arkadaşlar 13 yıl hiç ışığımız yoktu 13 yıl üzeri bir ışık gördük ışığa doğru gidiyoruz rabbim tüm anne olmak isteyenlere aratmadan versin

Cnm ya 13 yil, umarim bu 13 yil sonunda bekledigin bebegin seni bulur, bu kadar beklemene deger cnm, insallah ona kavusmana az kalmistir cnm.

canlarım mrb...kusuruma bkmayın nete anca girebildim iyi değildim hala sancım var kasıklarıma iğne batıyo sanki sürekli ondan dolayı yattım kalktım biraz kendime geldim...biliyosunuzki 15/18 arası yumurtam görünüyodu ancak sadece 5 tane içinde kaliteli çıktı diğerleri sağlıklı deilmiş we içinde hücre yokmuş..ultrasonda yumurta görünsede içinde laboratuvarda bakıldığında hücreler görünürmüş..ben zaten dondurtmayacaktım maddi sıkıntıdan dolayı ayrı ücret istediler dondurmaya bizde onun yerine eğerki allah korusun tutmucak olursa tedavi olurz tekrar dedik...uyandığımda 5 yumurta duyunca çok ağladım narkozun etsikide var tabi..sonra embriyolog kadın güzel haberi verince sevindim birazcık 4 tane 1.kalite sağlıklı 1 tanesi de iyi dedi..yarın we sonraki gün arayıp gelişimlerini söylüceklermiş.bi sürü ilaç jel bant vitamin vs verdiler kullanmaya başladım dokturum bebeklerin bize emanet 5 yıldızlı oteldeler konforları yerinde dedi :)) dua edin sağlıklıca tutunsun 2 tane transferim olucak 2 ayrı gün olabilir dedi doktorum...hastaneden çıkınca ağlama tuttu eşime diyorum bebeklerimizi bırakıp geldik biz
nasıl anne babayız diye...ilk defa bu kdr yaklaştım hasretle beklediğim yavrularıma :(( inşallah sonucu hayırlı olur.buarada opu bayağı zor allah herkese yardım etsin...sizleri çok seviyorum beni merak ettiğiniz için tşk ederim...dua edin ne olur bebeklerim güzel gelişip tutunsun..iyi geceler öpüldünüz

Ayy cnm topige giremedigim gunler aklimdaydin hep, yesim napti ne oldu diye merak ediyodum, hadi hayirlisi insallah , bebislerine az kaldi yaklasman. Cok merak ediyorum sonucu, umarim olumludur hersey, umarim yumoslarin sana tutunmuslardir, benim daha okumam gereken 40 sayfa var,umarim guzel haberler vermissindir, ben de okuycam insallah cnm.

ben geldim kızlar perşembe yumurtalarım toplanacak dualarınız için teşekkür ederim Rabbim hepimize hayırlı güzel sonuçlar almayı nasiip etsin...

canım rabbim yardımcın olsun inş bundan sonraki süreçte güzel olur herşey güzel olsun rabbim kucağını doldursun zahmetlerinin rahmeti bir çocuğun olsun.

Kizlar cikmam gerek, su yemek olayini atlatim, gece okurum yine, 40-50 sayfa neyse artik okuycam, azimliyim ;)) gorusuruz fistiklar ;))

Kizlar 10 sayfa okuyup okuyup yazim dedim ;)

Cnm ya 13 yil, umarim bu 13 yil sonunda bekledigin bebegin seni bulur, bu kadar beklemene deger cnm, insallah ona kavusmana az kalmistir cnm.

güzel dileklerin için çok sağol canım burda hepimizin duası o rabbim hepimize hayırlı evlat evlatlar nasip etsin herkesin bu yolda rabbim yardımcısı olsun

inşallah aminnn Rabbim hepimizin yüzünü güldürecek inşallah.....

tek duamız bu zaten rabbim kimine aratmadan verir olmasın diye tekrar bin türlü yol arar bizide böyle deniyo biz arıyoruz verici rabbim inş bizlerede anne olmayı nasip edecek bizlerinde kucağı dolacak

kızlarrrr ben geldim:))) hastaneye yattım güç bela istediğim odayı ayarladım biraz pahalıya maloldu önce vicdan azabı duydum ama sonra rahat olabilmek herşeyden önemli dedim odama geçince de evden bilgisayarımı aldırdım :))) yarın saban 2, sırada ameliyat olucam doktorlar duruma göre ne yapacağımıza karar vereceğiz dedi... hayırlısı dedim boynumu büktüm bekliyorum ama moralim iyi...

tubacım korkma herşey yolunda gidecek inşallah. Allah beraberinde olsun. şimdiden geçmiş olsun canım. narkozun tadını çıkar madem :) birkaç dakikalığına birşey düşünmeden rahat uyku.

walla tadını çıkarmak için yukarda yazdıklarımı yaptım :) gerçekten işe yaradı huzurluyum kendime jest yaptım yarın iççin de rahat uyumaya hazırım hiç bişey düşünmeden bi uyku süper :))

sende ne sorun cıktı peki benım adetım düzenli ama benım durumumda senın gıbı .:(

QUOTE]

canım ben tuba arkadaşın yorumnuna alıtı yapmıştım alıntılar karıştı galiba bende sorun yok hala doktorum rahime bakıtığında çocuğa hazır diyo herşeyin hayırlısı bende yarın doktora gideceğim bakalım benim yumurtalar ne kadar gelişmiş ikitanesi bıraz büyümüştü onlara eşlik eden oldumu bu 3 günlük zaman diliminde rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

inşş herşey senin için hayırlısı olur canım allah yardımcın olsun....

kızlarrrr ben geldim:))) hastaneye yattım güç bela istediğim odayı ayarladım biraz pahalıya maloldu önce vicdan azabı duydum ama sonra rahat olabilmek herşeyden önemli dedim odama geçince de evden bilgisayarımı aldırdım :))) yarın saban 2, sırada ameliyat olucam doktorlar duruma göre ne yapacağımıza karar vereceğiz dedi... hayırlısı dedim boynumu büktüm bekliyorum ama moralim iyi...

walla tadını çıkarmak için yukarda yazdıklarımı yaptım :) gerçekten işe yaradı huzurluyum kendime jest yaptım yarın iççin de rahat uyumaya hazırım hiç bişey düşünmeden bi uyku süper :))

inşş herşey senin için hayırlısı olur canım allah yardımcın olsun....

tuba canım şimdiden geçmiş olsun rabbim bu yolda gösterdiğin emeklerin karşılığını bebek olarak sana versin inş

amin canım tek sığınağımız rabbim ondan başka kime sığına bilirizki eş arkadaş biyere kadar uykusuz gecelerde tek sığınağım yüce rabbim o içimizi biliyo ne için neden mücade ettiğimizide bazen kendime bakıyorumda eğer gerçekten bebeğim olsun arzusu içimde olmasa bunları ben kaldıramazdım ama rabbim öyle kolaylıklar veriyoki akışına bırakıyo insan ben rabbimden istiyorum hayırlısını ve verici olanda o hepimiz için aynısı geçerli duamız bir rabbim inş duamıza boşa çıkartmıyacak ve hepimiz anne adayı iken anne olacağız rabbiminde izniyle

Son düzenleme:

tuba canım şimdiden geçmiş olsun rabbim bu yolda gösterdiğin emeklerin karşılığını bebek olarak sana versin inş

amin canım tek sığınağımız rabbim ondan başka kime sığına bilirizki eş arkadaş biyere kadar uykusuz gecelerde tek sığınağım yüce rabbim o içimizi biliyo ne için neden mücade ettiğimizide bazen kendime bakıyorumda eğer gerçekten bebeğim olsun arzusu içimde olmasa bunları ben kaldıramazdım ama rabbim öyle kolaylıklar veriyoki akışına bırakıyo insan ben rabbimden istiyorum hayırlısını ve verici olanda o hepimiz için aynısı geçerli duamız bir rabbim inş duamıza boşa çıkartmıyacak ve hepimiz anne adayı iken anne olacağız rabbiminde izniyle

saol canım o kadar haklısın ki söylediklerinde bunlar bizim sınavımız rabbim biliyor gönlümüzü bizi çok aratmadan versin inşallah...

Back