• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

bende senin gibiyim tek başımayım gülüyorum :)) ewet bende çeşit çok :9: canavarlar ewi yıkarlar valla :) doğduklarında...bakalım yerleşme kanamam olucak mı...yok cnm çalışmıyorum bıraktım işi özel sektördeydim izin konusunda sıkıntı olur diye tedavi için devam etmedim iş hayatınaa...sen çalışıyomusun?

çalışıyorum..bankacıyım..şuan bankadayım..ama fazla kimse yok burada rahat yazabiliyorum yani:)))
bizim bankacı bi tanıdık vardı..onunda üçüzleri vardı tüp..bi gün gişedeyim baktım biri geldi..oğlan üçüde.. baba para ver..o gitti az sonra biri daha geldi..baba bana da ver.. güldüm bende ikizleri görünce insanın yüzüne tebessüm yerleşirya..neyse ikincide gitti az sonra bi tane daha geldi baba bana ver..r leride söyleyemiyorlar..baba banada veyyyyy..

ay çok tatlılar..ama annelerini bi görsen..izbandut gibi kadın..bunların üçünü birden kuçaklayıp bir götürmesi var..inşallah sende öyle cevval bi anne olacan..yoksa üçüyle birden başetmesi zor olur.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

çalışıyorum..bankacıyım..şuan bankadayım..ama fazla kimse yok burada rahat yazabiliyorum yani:)))
bizim bankacı bi tanıdık vardı..onunda üçüzleri vardı tüp..bi gün gişedeyim baktım biri geldi..oğlan üçüde.. baba para ver..o gitti az sonra biri daha geldi..baba bana da ver.. güldüm bende ikizleri görünce insanın yüzüne tebessüm yerleşirya..neyse ikincide gitti az sonra bi tane daha geldi baba bana ver..r leride söyleyemiyorlar..baba banada veyyyyy..

ay çok tatlılar..ama annelerini bi görsen..izbandut gibi kadın..bunların üçünü birden kuçaklayıp bir götürmesi var..inşallah sende öyle cevval bi anne olacan..yoksa üçüyle birden başetmesi zor olur.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ne tatlı yazıyosun sen öyle :) çok tatlı oluyolar ikizler,üçüzler bnm oturduğm apartmandada var ikiz biri ağladığında diğeride ağlıyo :)) ben çok sakin güler yüzlü biriymm...ssert bi anne olamam onlar ağladığnda bende ağlarım :43:

Son düzenleme:
canım çok doğru düşünüyorsun..sonuçta normal yollarla kalabilmişsin..ama bence korkmamalısın..çünkü artık her şey kontrol altında olacak ve daha kontrollu ve sağlıklı ilerleyeceksin..herhangi bir durumda hemen olumlu yönde müdehale edilecek ve inşallah sağlıkla alacaksın kucağına bebişini..

inşallah buketcim hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza...

hiç korkma allahtan umut kesilmez beterin beteri var halimize şükredelim...burdan bir arkadaşım anlattı birisi 3 aşılama 3 tüp bebek denemiş olmamış fsh 20 çıkıyomuş yani erken menopoz tedavi cvp vermiyomuş...halimize şükredelim bizimde bu hayattaki sınavımız buymuş demekki herşey dört dörtlük olmuyo malesef...sen olumsuz başlarsan yine kaybetcem yine üzülcem yine ağlıcam dersen baştan pes edersin...beni bırakmıcak ben onları sevicem sıkıca tutuncaklar diyeceksin...duydun muuuuuuuuuuuuuuu kızdırma beni :47:

:)) yok yok artık pozitifim. zaman yaklaştıkça umudum artıyor. bir ara karamsardım ama gitti şimdi.

ay hadi inşallah.. üç kız , yada iki kız bir oğlan..yada iki oğlan bir kız..varyasyonlar çeşitli..
bu arada sen çalışıyormusun.??.istirahattesin demi.. ben birde nar suyu okumuştum bu forumda..tutunması için..rahim duvarını kalınlaştırıyormuşş..nar suyuda içebilirsin..hem nar kan yapar..malum senin kanından beslenecekler..şimdilik sadece parazitler.. dönüp duruyolar bi oraya bi buraya..sonra çıkartıp tırnaklarını geçirecekler rahmin duvarına sıkı sıkı tutacaklar, sonra yapışıp kanını emecekler..oohh sefa olsun..inşallah yaa..çok heyecanlı..ben inan şuan bunları yazarken salak salak sırıtıyorum..ekrana klavyeye doğru...milletde diyecek bu salak niye gülüyo..:)):37:

çok vahşi anlatmışsın buket durumu :) tırnaklarını geçirecekler falan :))

bende senin gibiyim tek başımayım gülüyorum :)) ewet bende çeşit çok :9: canavarlar ewi yıkarlar valla :) doğduklarında...bakalım yerleşme kanamam olucak mı...yok cnm çalışmıyorum bıraktım işi özel sektördeydim izin konusunda sıkıntı olur diye tedavi için devam etmedim iş hayatınaa...sen çalışıyomusun?

aslanım benim be. ne güzel cesaret. çat demiş bırakmış işi. bizden ve gelecek olan bebişimizden önemli değil iş. çok iyi yapmışsın canım. kutluyorum cesaretten ötürü.

aa evet böyle birkaç tane olunca hepsi ayrı ayrı para da istiycekler de mi? :))

ne tatlı yazıyosun sen öyle :) çok tatlı oluyolar ikizler,üçüzler bnm oturduğm apartmandada var ikiz biri ağladığında diğeride ağlıyo :)) ben çok sakin güler yüzlü biriymm...ssert bi anne olamam onlar ağladığnda bende ağlarım :43:

benim en yakın arkadaşımın da tüp bebek ikizleri var. bir kız bir erkek. birlikte o kadar güzel oynuyolar ki inanamazsınız. sadece bir briinden erken uyanırsa öteki de uyansın da bir an önce oyun başlasın diye eziyet veriyo kardeşine :))

kızlar ben geldim ama yumiler yine büyümeemiş 4 üde 6 mm di. salı ya kadar iğnelere devam dedi. bugün 7 .gündü iğnelerin.. sakin olmayı çok istedim sabır diledim.. dualar ettim ama bugün kendimi hakim olamadım tut tut patladım ufak çaplı bir sinir krizi geçirdim:(( sonrada yumurtalarımı öldürdüm diye ağladım:( :( 6 saat yol git gel 5 dak muayene asık suratlı doktor ve yıkılan hayaller... ruhum daha fazla dayanamadı.. şimdide sızlanıyorum çok mu etkilendiler.. küçülürler mi diye:((( neyse canınızı sıkmayayım.. ben kaçıom:((
canım hiç belli olmaz benım arkadasımın son 3 günd ebüyümüştü. moralını yüksek tut.yumurtalarını nıye öldüresın onlar san sıkı sıkıya baglı .

canlarım mrb...transferim oldu 3 tane bebişim var...inşallah tutarlar tıbben tutmama sebebi yok dedi dr um...gerisi allaıma kalmiş...zor girdim nete ilk 3 gün önemliymiş radyasyon olayları yani..sıra sizde hayırlısıyla tedaviniz bitsin ve güzelce sonuççlansın hepinizin...bebeklerimi alıp geldim çok mutluyum hiç umutsuzluk yok içimde....her zmn olumlu düşünelim..szleri seviyorum öptüm hepinizi iyi akşamlar
hayırlı olsun . tutunsun hepsi.insaallah. saglıkla dogsunlar.

kızlar yarın doktora gidiyorum toplama günüm belli olacak biraz heyecan var dua edin oluur mu?
dualrımız senınle .bu yazılaır okuyunca benıd ecok heyecan sarıyor. yumurtalar sgalıklı ve kalıtelıdır ınsaalh

[
dua ediyorum ne sonuç çıkarsa çıksın kucağımabebeğimi almama sebep olsun benim için hayırlı olan yapılsın çünkü ne karar verirsem vereyim sonuç bi şekilde olumsuz olursa keşke demek kaçınılmaz... :( teşekkür ederim canım ama aklında bulunsun sorunun ne bilmiyorum ama hsg çektirmek iyi olur en azından bişey olmadığından eminolursun bilinmeyen düşünülmeyen durumlar tekrarlayan başarısıklıkları getirmesin
amin canım.
QUOTE]

canım bende evlendiğimden beri sıkıntı yoktu eşimdeydi sonra benim sağ yumurtalıkta 11cm ur olduğu saptandı ve ameliyat oldum eşimin hücreleri zayıf doktor ne şekilde olursa olsun tüp bebekten başka şansınız yok dedi bu benim ilk deneyimim inş ilk ve tek olur bebeğim olur sizlerinde duam hep bu yönde rabbim çabalarımızın ecrini versin

canım benim adetlerim oldumolası düzensiz kanamam bir gün olur sonra çamur gib olur adet sonrasında sıvı akar ve bi sürü şey defalarca gittim bişeyin yok dendi ama ısrarla içgüdüsel olarark bulamıyorsunuz var dedim ve nitekimm öyle çıktı... kadında sorun olmayınca erkekte tek bi sperm olsa bile alınıp dölleniyo ve tutuyo ama kadında gebeliği engelleyen bi sorun varsa çok daha zor...allah hepimizin yardımcısı olsun ama umutsuzluğa kapılma biçoğumuzdan daha şanslısın... inşş ilkinde olur da bizim gibi yorulmazsın...
sende ne sorun cıktı peki benım adetım düzenli ama benım durumumda senın gıbı .:(

[
cnm ultrasonda rahime yerleştirirken izliyosun işlem bittikten sonra fotoğrafını basmışlardı...hatta bnmkilerin biri kız gbi..embriyolog kadın eşimle cinsiyetleri konusunda şakalaşırken ağzından kaçırdı :))
cinsiyet 5. gün tam belli oluyor .bırleştiklerınde sperm ve yumurta cinsiyet ortaya cıkıyor net bır sekılde 5.gün dıye bılıyorum.
ama yeterki olsun tutsunlar.

sert değilde belki sana biraz otorite gerekebilir..onlar ağladığında sende ağlayacaksan seni kim susturacak..vay geldi adamın başına..üç çocuk bi de kadın hangi birini pışpışlasın:)):49:eminim şimdiki duygularınla söylüyorsun ama doğduklarında daha metanetli ve sağlam olacaksın..olmalısın..inan bende sabırlıyımddır..çocuklara kızamam..çocuk ağlayacak tabi derim hep..sabır var ama çocuğun ortalığı dağıtıp bi misafirin evinde oraya buraya zarar vermesine de izin vermem..tez canlıyım yani anladınmı? öyle rahat olamam..peşine dolanırım heralde..geçen görümcem bişey anlattı..bi tanıdıkları evine gelmiş..kadının iki çocuğu ver biri dört yaşında biride yeni yürüyo 11 aylık felan..e malum çocuk ortalığı yıkıp geçiriyo..kadın da oturduu yerden çocuklarına bağırıyo yapmayın etmeyin..
hani olacak işmi, diyo görümcem bi kalk elinden al..diyoki ne örtü kaldı ne vazo kaldı, ne kağıt kaldı ne kalem kaldı,,çekmeceler mekmeceler alt üst herşeyi topladık kaldırdık..annesi oturuyo uzaktan talimat veriyo..görümcem sinir olmuş kadınınn serbestliğine.. tamam çocuğa kızılmazda çocuk bu daha aklı kesmez.. alır bişeyi kırar elini keser yutar, ne bileyim..ben öyle rahat olamam..bırak evi dağıtmasını hiç önemli değil..ev benim olsa hiç önemli değil..neyse görümceme dedimki, onunda 15 senelik evli çocuğu yok, dedimki eee nasıl çocuk sahibi olacan..biraz gönlün rahat lacak ki çocuğuda sıkmayasın, bizim içimiz daralıyo o yüzdende Allah bize vermiyo..:))güldük öyle dalga geçtik.. şimdi seninde üçü biyerden ağlayacak,üçü biyerden tutacak, üçü bi yerden dağıtacak, Allah yar ve yardımcın olsun, Allah kolaylık versin..inşallah olsunda, ...:49:

inşallah buketcim hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizi kucaklarımıza...

:)) yok yok artık pozitifim. zaman yaklaştıkça umudum artıyor. bir ara karamsardım ama gitti şimdi.

çok vahşi anlatmışsın buket durumu :) tırnaklarını geçirecekler falan :))

aslanım benim be. ne güzel cesaret. çat demiş bırakmış işi. bizden ve gelecek olan bebişimizden önemli değil iş. çok iyi yapmışsın canım. kutluyorum cesaretten ötürü.

aa evet böyle birkaç tane olunca hepsi ayrı ayrı para da istiycekler de mi? :))

benim en yakın arkadaşımın da tüp bebek ikizleri var. bir kız bir erkek. birlikte o kadar güzel oynuyolar ki inanamazsınız. sadece bir briinden erken uyanırsa öteki de uyansın da bir an önce oyun başlasın diye eziyet veriyo kardeşine :))

evet biraz vahşi olmuş..ama Kur'an da da yazıyo..biz sizi bir alaktan yarattık diye buyuruyor..alak et parçası..parazit..kanımızı emecekler neticede..oohh sefa olsun yarasın..

şu ikiz olayıda güzelmiş kendi uyandı diye ötekinide gidip uyandırmak felan...yaa bunlar 9 ay aynı ortamda yüzmüş durmuşlar..aralarında psikolojik olduğu kadar kimyasal bir bağ da var...ikizlerin gelişimini anlatan belgeselleri izliyorumda ağzım açık kalıyo..:emir_bebek::emir_bebek:

merhaba gamzecim.ben 31/08/2012 tarihinde başladım iğneleri yapmaya.bugun ben 4. iğnemi yapacağım.heyecanlıyım ya.kasıklarımda ağrı oluyor.sanırım sendede bulantı yapmış.umarı geçmıştır yan etkısı sende

bende aynı gün başladım dördüncü iğneyi yapacağım peki kaç mg kullanıyorsun

sert değilde belki sana biraz otorite gerekebilir..onlar ağladığında sende ağlayacaksan seni kim susturacak..vay geldi adamın başına..üç çocuk bi de kadın hangi birini pışpışlasın:)):49:eminim şimdiki duygularınla söylüyorsun ama doğduklarında daha metanetli ve sağlam olacaksın..olmalısın..inan bende sabırlıyımddır..çocuklara kızamam..çocuk ağlayacak tabi derim hep..sabır var ama çocuğun ortalığı dağıtıp bi misafirin evinde oraya buraya zarar vermesine de izin vermem..tez canlıyım yani anladınmı? öyle rahat olamam..peşine dolanırım heralde..geçen görümcem bişey anlattı..bi tanıdıkları evine gelmiş..kadının iki çocuğu ver biri dört yaşında biride yeni yürüyo 11 aylık felan..e malum çocuk ortalığı yıkıp geçiriyo..kadın da oturduu yerden çocuklarına bağırıyo yapmayın etmeyin..
hani olacak işmi, diyo görümcem bi kalk elinden al..diyoki ne örtü kaldı ne vazo kaldı, ne kağıt kaldı ne kalem kaldı,,çekmeceler mekmeceler alt üst herşeyi topladık kaldırdık..annesi oturuyo uzaktan talimat veriyo..görümcem sinir olmuş kadınınn serbestliğine.. tamam çocuğa kızılmazda çocuk bu daha aklı kesmez.. alır bişeyi kırar elini keser yutar, ne bileyim..ben öyle rahat olamam..bırak evi dağıtmasını hiç önemli değil..ev benim olsa hiç önemli değil..neyse görümceme dedimki, onunda 15 senelik evli çocuğu yok, dedimki eee nasıl çocuk sahibi olacan..biraz gönlün rahat lacak ki çocuğuda sıkmayasın, bizim içimiz daralıyo o yüzdende Allah bize vermiyo..:))güldük öyle dalga geçtik.. şimdi seninde üçü biyerden ağlayacak,üçü biyerden tutacak, üçü bi yerden dağıtacak, Allah yar ve yardımcın olsun, Allah kolaylık versin..inşallah olsunda, ...:49:

olsun da tek razıyım herşeye...bende pinpirikli titiz biriyim eşim az önce temizlik yapıyo beniim temizlik yaparken ona kızmalarımı taklit ediyo :9: çok komikti....hayırlısıyla tutunsunlar canları sağolsun rabbim bize bağışlasın yeter :16:

Canım bnim benim doktorumda tedaviye başlamadan olmaz etmez dedi bugün bana transfere gittiğimde dr um sarıldı hazırmısın bebeklerini taşımaya dedi ewet dedim çok duygulandım sonra dedim hocam 3 tanesi döllendi sağlıklı 2 si transfr olupta diğerini çöpe mi aatalım dedim o zaman dedi kağıt imzalarsın çoğul gebeliği ben istedim die yaparız şansın 2 ye katlar dedi.yasal olarak ewet 1 tane ama merkezler el altından yapıyor bu işi...biz birde çok doktorumun arkadaşıyla tanışıyorduk o vasıtayla gittik başvurduk..ondan mı bilmiyorum :17:

canım hayırlı olsun üçüzlerin...inş.sıkı sıkı tutunurlar annelerine...şimdi senin yazdıklarını okuyunca tedavimin bu sürecine hemen gelmek istedim...ne güzelll sana 3 tane koymuş doktorun...bizde konuşursak koyar mı acaba?sana çok içten söylüyorum canım bunları...6. hissimde kuvettlidir bak...bebişlerini 9 ay sonra Allah ın izniyle kucağına alacaksın inşallah...yarın adet tarihim...sürecimi inş...ben de senin gibi atlatırım...kendine ve bebişlerine iyi bak...anne anneeee seni:49::49::49:

canım hayırlı olsun üçüzlerin...inş.sıkı sıkı tutunurlar annelerine...şimdi senin yazdıklarını okuyunca tedavimin bu sürecine hemen gelmek istedim...ne güzelll sana 3 tane koymuş doktorun...bizde konuşursak koyar mı acaba?sana çok içten söylüyorum canım bunları...6. hissimde kuvettlidir bak...bebişlerini 9 ay sonra Allah ın izniyle kucağına alacaksın inşallah...yarın adet tarihim...sürecimi inş...ben de senin gibi atlatırım...kendine ve bebişlerine iyi bak...anne anneeee seni:49::49::49:

canım arkadaşım inş.hepimizin tutar şimdiden hayırlı olsun seninde tedavin...çok acı çekiyosun stres yaşıyosun ama bebeklerim transfer olunca onları ultrasonda gördüğümde hepsini unuttum...nasıl bir acıydı hatırlamıyorum bile..inşallah tutmuştur bebişlerim allah babasının emeklerini boşa çıkarmasın eşim çok destek oldu gırtlağa kdr borç varken para biriktirdi tedaviye başladık...bu kdr güzel şeyler yazmayın ağlıyorum sonra ama sevincimden sizleri tanıdığım bana destek oldunuz için...öpüyorum seni güzelim

Selam yüzel yürekli güzel gönüllü anne adayları hepinize güzel bir gün diliyorum

Son düzenleme:
sende ne sorun cıktı peki benım adetım düzenli ama benım durumumda senın gıbı .:(

QUOTE]

canım ben tuba arkadaşın yorumnuna alıtı yapmıştım alıntılar karıştı galiba bende sorun yok hala doktorum rahime bakıtığında çocuğa hazır diyo herşeyin hayırlısı bende yarın doktora gideceğim bakalım benim yumurtalar ne kadar gelişmiş ikitanesi bıraz büyümüştü onlara eşlik eden oldumu bu 3 günlük zaman diliminde rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın

hG CNMMMMMMMMMMMMMMM NAPIYOSUN

hoşbulduk canım ne yapayım seni okuyup okuyupnpozitif oluyom rabbim hep böyle pozitif olmanı ve bu süreci en güzel şekilde geçirip 9 ay sonra bebeklerini kucağına almanı nasip etsin

Ya varya bi kac gun giremedim, dun gece firsat buldum girim dedim, en son 203. Sayfada kalmistim, bi baktim 247 olmus, okumaya basladim gecmisi 217 ye geldim baktim sarjim bitiyor, dedim okuduklarima yazim, tam yazdim Cevapla ya basiyodum ki sarjim bitti ve kapandi, ay nasil sinir oldum he sabahin 5 iydi bide, cok merak ediyodum neler oldu diye ya, simdi her sayfayi okuyucam, birsurude isim var, araa ara okuyup yazmak istiyorum.
Ya kizlar ne kadar gevezesiniz yahu ;)) biraz az konusun ya, olmayanlari dusunun azcik be ;)))

Şaka şaka, ben vakit kaybetmeden 203. Sayfadan basliyim ;/// ;((((

Back