• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

kızlar ben geldim ama yumiler yine büyümeemiş 4 üde 6 mm di. salı ya kadar iğnelere devam dedi. bugün 7 .gündü iğnelerin.. sakin olmayı çok istedim sabır diledim.. dualar ettim ama bugün kendimi hakim olamadım tut tut patladım ufak çaplı bir sinir krizi geçirdim:(( sonrada yumurtalarımı öldürdüm diye ağladım:( :( 6 saat yol git gel 5 dak muayene asık suratlı doktor ve yıkılan hayaller... ruhum daha fazla dayanamadı.. şimdide sızlanıyorum çok mu etkilendiler.. küçülürler mi diye:((( neyse canınızı sıkmayayım.. ben kaçıom:((

kızlar bişey soracağım iğne ve ilaçları kullandığımdan beri iştahım iyice kapandı ve sürekli mide bulantısı var sizde de oluyor mu böyle şeyler kullananlar yardımcı olursa sevinirim

canım şöyle düşün istesede kaptırma düşünmeye çalışma mümkünatı varmı her sabah troyit hapım var bunu neden içiyorum olası bir gebelikte düşük olmasın diye bu ilk aklıma kalbime yerleştiriyo bu fikri sonra akşam sabah göbekten iğne yapıyom kendime neden hayırlı bir evladım olsun diye gelde bu fikir işlemesin beynine ondan sonra hergün ayrıyetten düzenli iğnem var gidip hastanede vuruluyom bu uğraşlarım neden hayırlı bir evlat için gelde bu kadar iç içe yaşadığın durumun içinde kaybolma bazen ister istemez hayal bile kuruyorum ismini hayal ediyorum çünkü o kadar tedavimle bütünleştimki bu güne kadar umut yoktu benim için bir ışığım var ve ben yakınlarımdan tek dua istiyom eşimden başkada kimse tedaviye başladığımı bilmiyo her sorana troyyit sorunum çıktı onu düzeltiyoruz ondan sonra başlıcaz diyorum buna rağmen böyle şeyler duymak üzüyo insanı isteyin vereyim diyo rabbim biz istiyoruz dualarımız yakarışlarımız onun kapısına rabbim duyuyo sesimizi görüyo çektiklerimizi inş boş bırakmıyacak kucaklarımızı tek duam bu olumsuz bişey düşünmek istemiyom hep pozitif olmaya çalışıyom

canım cok guzel anlatmısın duygularını ben henuz baslamadan tedavıye sadece her gun kullandıgım ılaclarla bu senın duygularını yasıyorum ınsanlardan uzak olmak en guzelı bır de ısteyın vereyım dıyor demıssın ya rabbım gercekten oyle ınsallah enınde sonunda hepımızın kucagı dolar, az once esımle evde yemek yedık cayımızı ıctık 15 dk sonra sofrada bır sessızlık yemek bıtınce. oysa bırımızın kucagında bır bebek sırayla gurultuyle yemek yeme telasları kosturmalar ah o sesler olsa artık ınsan bır yerden sonra her adımda her yaptıgı ıste bunu dusunuyor nıhayetınde ınsanız ve hayallar kurarak kaptırıyoruz kendımızı bu tedavıde de umutlanmamak mumkun degıl cunku hep bu hayallerle bu zorlu adımları gecıyoruz sanırım yoksa ben normalde her ay gıdıp de ultrasonla asagıdan muayene olamam delı mı yım ama ıste bebegım ıcın dıyorum yatıyorum masaya. Allahım buyuktur kımseyı yalnız bırakmasın sadece bıraz daha zaman var herseyın zamanı var ve onu beklıyoruz dıye dusunup tesellı edıyorum kendımı...

kızlar bişey soracağım iğne ve ilaçları kullandığımdan beri iştahım iyice kapandı ve sürekli mide bulantısı var sizde de oluyor mu böyle şeyler kullananlar yardımcı olursa sevinirim

canım o bende de oldu gün akşam oluyo yemek aklıma gelmiyo eşim eve gelince zr zor onunla oturuyom sofraya ama mide bulantım olmadı şükür bide midem bulansa dayanamam canım buda bir süreç geçecek allahın izniyle rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin canım

kızlar ben geldim ama yumiler yine büyümeemiş 4 üde 6 mm di. salı ya kadar iğnelere devam dedi. bugün 7 .gündü iğnelerin.. sakin olmayı çok istedim sabır diledim.. dualar ettim ama bugün kendimi hakim olamadım tut tut patladım ufak çaplı bir sinir krizi geçirdim:(( sonrada yumurtalarımı öldürdüm diye ağladım:( :( 6 saat yol git gel 5 dak muayene asık suratlı doktor ve yıkılan hayaller... ruhum daha fazla dayanamadı.. şimdide sızlanıyorum çok mu etkilendiler.. küçülürler mi diye:((( neyse canınızı sıkmayayım.. ben kaçıom:((

canım takma kafana benimkilerde de tık yok kalçalarım delik deşik oldu göbeğimde cabası ama doktor olacak diyosa umutsuzluğa kapılma ben 7. günümde gittiğimde 2 yumurtam az gözüküyodu doktor ilaçlara devam dedi bende ses çıkarmadım doktor sıkıntı olsa bunu bana söylerdi yumurtaların allahın izniyle bundan sonraki süreçte büyüyecek canım allahın izniyle sıkma canını stres yapma kendine allahın izniyle bu başlıktaki arkadaşlarında dualarıyla yumurtaların büyüyecek toplanacak vede sana transfer edilip tutunacaklar ben bu konuda hep pozitif olmaya çalışıyom allah herşeyin hayırlısını bilir bizim bilemediğimiz canım

canım cok guzel anlatmısın duygularını ben henuz baslamadan tedavıye sadece her gun kullandıgım ılaclarla bu senın duygularını yasıyorum ınsanlardan uzak olmak en guzelı bır de ısteyın vereyım dıyor demıssın ya rabbım gercekten oyle ınsallah enınde sonunda hepımızın kucagı dolar, az once esımle evde yemek yedık cayımızı ıctık 15 dk sonra sofrada bır sessızlık yemek bıtınce. oysa bırımızın kucagında bır bebek sırayla gurultuyle yemek yeme telasları kosturmalar ah o sesler olsa artık ınsan bır yerden sonra her adımda her yaptıgı ıste bunu dusunuyor nıhayetınde ınsanız ve hayallar kurarak kaptırıyoruz kendımızı bu tedavıde de umutlanmamak mumkun degıl cunku hep bu hayallerle bu zorlu adımları gecıyoruz sanırım yoksa ben normalde her ay gıdıp de ultrasonla asagıdan muayene olamam delı mı yım ama ıste bebegım ıcın dıyorum yatıyorum masaya. Allahım buyuktur kımseyı yalnız bırakmasın sadece bıraz daha zaman var herseyın zamanı var ve onu beklıyoruz dıye dusunup tesellı edıyorum kendımı...

ah o sofradaki sessizlik onu bana deme eşim yemek yemeyi çok sever ve sofrada iki kelam etse yemek konsantrasyonu bozulur diye korkar asla tabaktan başını kaldırıpta konuşmaz sen yine eşinle iki kelamda olsa konuşuyon ben şu pc olmasa heralde kafayı yerdim koca gün işlerden arda kalan vakitlerdeki sığınağım rabbim hiç bir kulunu evladıyla vede evlatsızlıkla imtahan etmesin ikiside zor rabbim hepimizin evlerini şenlendirsin kucaklarımızı doldursun inş

canım canını sıkma karkma herşey yolunda bede 2hafta gittim bide hergün e2 testi yapılıyodu hergün gidip kan veriyodum sonuçu alıp ondan sonra iğnem yapılıyodu sen üzülme bunlar normal süreç bebişlerin allahın izniyle gelişip sana tutunacaklar

merhaba arkadaşlar.tedavıye başlayan arkadaşlar allah yardımcınız olsun.ınşallah bol bol yumurtalarınız olsun veeeeeeeeee sıfır yan etkı.morlallerımızde guzel olur ınşallah.stressız bır donem geçırırız

merhaba arkadaşlar.tedavıye başlayan arkadaşlar allah yardımcınız olsun.ınşallah bol bol yumurtalarınız olsun veeeeeeeeee sıfır yan etkı.morlallerımızde guzel olur ınşallah.stressız bır donem geçırırız

inş sevgili arkadaşım inş rabbim herşeyin en güzelini nasip etsin bizlere rabbim aratmasın daha bu emeklerimizin meyvesi bebeklerimiz olsun inş tedavilerimizin sonunda

bence sen kendi canını sıkma..Allahın isimlerinden zikiler yap..insanın içi ferahlıyo biraz..

canlarım mrb...transferim oldu 3 tane bebişim var...inşallah tutarlar tıbben tutmama sebebi yok dedi dr um...gerisi allaıma kalmiş...zor girdim nete ilk 3 gün önemliymiş radyasyon olayları yani..sıra sizde hayırlısıyla tedaviniz bitsin ve güzelce sonuççlansın hepinizin...bebeklerimi alıp geldim çok mutluyum hiç umutsuzluk yok içimde....her zmn olumlu düşünelim..szleri seviyorum öptüm hepinizi iyi akşamlar

miss angel cnm çok rahat geçti transferim karanlık ve kırmızı ışıklı romantik bir ameliyathanede :9: usg ekranında izledim bebeklerimi yerleştirirken çok heyecan vericiydi tarif edilmez bir duydu...sonra hüngür hüngür ağladım...

canlarım mrb...transferim oldu 3 tane bebişim var...inşallah tutarlar tıbben tutmama sebebi yok dedi dr um...gerisi allaıma kalmiş...zor girdim nete ilk 3 gün önemliymiş radyasyon olayları yani..sıra sizde hayırlısıyla tedaviniz bitsin ve güzelce sonuççlansın hepinizin...bebeklerimi alıp geldim çok mutluyum hiç umutsuzluk yok içimde....her zmn olumlu düşünelim..szleri seviyorum öptüm hepinizi iyi akşamlar

hadi bakalım hayırlı olsun darısı başımıza :nazar::nazar::nazar:

miss angel cnm çok rahat geçti transferim karanlık ve kırmızı ışıklı romantik bir ameliyathanede :9: usg ekranında izledim bebeklerimi yerleştirirken çok heyecan vericiydi tarif edilmez bir duydu...sonra hüngür hüngür ağladım...

çok mu romantikkkkti :1: kız allah iyiliğini versin emi neyse artık konuşmaya başla miniklerinle mutlusun ya şuan herşeye değer 12 gün sonra gelecek güzel haberlerin inş...

canım yaaa senin adına çok sevindim inan senin yerine ben heyecanlandım Rabbim bize de hayırlısıyla bu duyguları güzel bi şekilde yaşatsın

Back