• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canım genelde 14 sürer bu işlem normal bır kadın 14.gün yumurtlar ılaclada aynı sekılde oluyor belkı 13 veya 15 gün olabılır.

salı günü bende doktora gidince demek benimde belli olmaz ama doktor toplama günümü keser heralde çünkü doktora gittiğim gün 11. günüm oluyo tedavide ay bu yazıyı okuyuınca heyecan bastı

canım benim toplama işlemim 17. gün olmuştu

canım şuan sadece yumurtalar büyüsün diye dua ediyom hiç toplama işlemini düşünmediğimden okuyunca heyecan bastı 11. günden sonra süpriz yani 3 aşşağıya beş yukarı heranki bigün toplama işi olcak yani duam rabbim kaliteli yumurtalar gelişsin ve toplandıktan sonra döllensinler rabbim emeğimizin ecrini verir inş

arkadaşlar 20 tane ilknur ve ebruli rabbim kabul etsin hayırlısıla bebişini alırsınız kucağınaza inşallah

ebruli68 için 60 tane okundu kabul eyle ya rabbim aminnnnnnnnn
cok sagolun kizlar allah razi olsun cumlemizinkini insallah

mrb benimde bugün 6.günüm clicte başladım bukez allah hepimizin yardımcısı olsunnn

hayirli olsun tedavin arkadasim insallah insallah

mrb benimde bugün 6.günüm clicte başladım bukez allah hepimizin yardımcısı olsunnn

sevgili arkadaşım tedavin hayırlı olsun rabbim sonunda kucağını kucaklarımızı doldursun bu başlıktaki tüm güzel yürekli insanların hepsine rabbim dünyanın en güzel duygusu anne olma duygusunu tatdırsın ve bebişlerimizi kucağımıza alalım inş

Allah yardımcın olsun canım inşallah mucizeler senı bırakmaz doktorları yanıltır ve sasırtırsın canım zor ama moralını bozma sımdıden sabret inşallah başarırsın....

Off ya biz nası yapcaz bakalımAllah sabrını verır dıye dusunuyorum agrı sızı da ceksek ınsallah kolaylıgını verır...

Canım merhaba benım de esımdesıddetlı olıgospermı varbızde total progresıf motıl sperm 100 bın ıle 72 bın cıktı, doktor sıze ılac verdı mı bız klomen gun asırı ve argınmax gunde 1 tablet kullanıyoruz bı de bu testler oncesı ben kecıboynuzu kuru yapmıstım belkı bu kadarı da ondan cıktı belkı bu kadar da cıkmazdı morfolojı %1 hız da %4 yazıyor son testte, 10 gun ıcınde tekrar test yapcaz sımdı benden dolayı tedavıye baslayamıyoruz yumurta rezervım kotuymus ılac ıcıyorum cıft taraflı oldu sorun hatta esımı unuttuk benle ugrasıyoruz dıyebılırım. sızde sperm sayısı kac bız de genetık test yaptırdık temız cıktı ama esım menenjıt gecırmıs cocukken ondan olmustur dedı doktor...ben de 9 aylık evlıyım...

Canm bnm esimin sayisi son iki test once 200 bin sonra 90 bindi klomen kullandik gunde bir doz yaninnda proxeed plus trental ve apikobal sonra klomeni kesti doktor daha iyi diye arimidex basladi klomen yerine ama baktiki sonuc degismiyo ugrasma tup bebek dedi bizde yasimiz genc yeni evliyiz diye basladik doktor doktor gezmeye hepsi tup bebek dedi hatta elinizi cabuk tutun sifirlanabilir dedi sanirim memorial da yaptiracam ama hala tam anlamiyla karar veremedim size ne diyor doktorlar??

Bunlar nasip işi. Merkez bahane. Ama kullanılan aletlerin kalitesi, temizlik, profesyonel gibi konular başarı şansını arttırıyor. Ben Şişli Memorial'da başlayacağım. Şimdiye kadar çok memnun kaldım. Doktorların ilgisi iyi, hastane temiz, laboratuvarı da iyi. Allah yardımcın olsun. İnşallah çok beklemeden meleklerine kavuşursun :16:

Yuksek ihtimalle eylilde bnde sisli memorialda baslicam allah hepimizin yaninda ve yardimcisi olsun umarim snde en yakin zamanda kavusursun bebegine..

kızlar ben sıradaki anne adayları için 100 tane okudum.Allah yar ve yardımcımız olsun.Allah ım herşeyin hayırlısını versin...

evet var canim ben kullaniyorum gonal f ile cetrotide kullaniyorum hatta bugun son olacak pazartesi yumurta toplanacak kismetse sen baska ne kullaniyosun

başka birşey kullanmıyorum, cetrotide bugün başladım bende kısmetse pazartesi kontrolüm var sanırım son kontrol olur çatlatma iğnesinden önce kısmet...

[table="width: 500, class: outer_border, align: center"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]okunan dua sayısı[/td]
[td]kalan sayı[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzear[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]AySma[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebruli68[/td]
[td]260[/td]
[td]53 KALDI [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]DAISY2011[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal_32 [/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ilknur levent[/td]
[td]313[/td]
[td]0 KALMADI aLLAH KABUL ETSİN .. Rabbim tek tek razı olsun sizden[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]suer[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]demet05[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]YS88[/td]
[td]313[/td]
[td]120 FAZLA OKUNDU ALLAH KABUL ETSİNN...[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]YNZ06[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]AYSULTAN[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]YASEV[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

KIZLAR EBRULİ ARKADAŞIMIZA 80DE BEN OKUYORUM. EKLEDİM ONUDA. ben sabah 6 da yolcuyum fazladan okumamaya çalışın duası olmayanlara niyetlenin. ok:)
ben haberlerimi alıp yarın akşam gelirim..Dualarımı okuyan herkesten razı olsun allahımm...

Son düzenleme:
canım yüreğine ağzına sağlık arkadaşım....aylin yani aysma da 110 tane mi ne okudum demişti sanırım bende 50 tane okudum toplam sayıyı bulsak dimi :18:

canım güzel haberi okudum çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim hayırlısıyla yarın karnında bebeğin:16::16::16:evet ben 113 tane okudum devam edecektim daha ama kırmızılar geldi 2 gün erken:52:nasipse salı günü giderim kontrole bi problem yoksa başlayacağız bakalım:36::36::36:

[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]kalan sayı[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzear[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]AySma[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebruli68[/td]
[td]260[/td]
[td]53 KALDI [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]DAISY2011[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal_32 [/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ilknur levent[/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]suer[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]demet05[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]YS88[/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]YNZ06[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]AYSULTAN[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]YASEV[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

KIZLAR EBRULİ ARKADAŞIMIZA 80DE BEN OKUYORUM. EKLEDİM ONUDA. ben sabah 6 da yolcuyum fazladan okumamaya çalışın duası olmayanlara niyetlenin. ok:)
ben haberlerimi alıp yarın akşam gelirim..Dualarımı okuyan herkesten razı olsun allahımm...

canımm bende yeşim için 113 okumuştum ama reglim geldi bitince ebru içinde okurum inşallah:16:

Kızlarrrrrrrrrrrrrr telefon geldi merkezden bebeklerim şuanda çok sağlıklıymış yarın 13:30 da transferim var....yarın 1 tane 2 gün sonrada diğeri transfer olabilirmiş...yarın ki durumlarına bağlıymış....dua edin bana bebiğim tutsun...sevinçten uçuyorum 5 yumurtadan 3 ü çok güzel gelişti çok umutsuzdum saatlerce ağlamıştım allahtan umut kesilmez rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmaz

gözyaşlarına yazık bak ne güzel haber çok çokkk sevindim hayırlı uğurlu olur inşallah :) sen bu gece uyuyamassın ....

Yuksek ihtimalle eylilde bnde sisli memorialda baslicam allah hepimizin yaninda ve yardimcisi olsun umarim snde en yakin zamanda kavusursun bebegine..

Hakkında hayırlısı olsun gökyüzünde... Hepimiz en yakın zamanda bebeklerimize kavuşalım.. Dileğimiz duamız bu.. :16: Ayrıca Memorial'da tüp bebek yaptıranlar topiği de var. Orayı da inceleyebilirsin.

[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]kalan sayı[/td]

[/tr]
[tr]
[td]gamzear[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]AySma[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebruli68[/td]
[td]260[/td]
[td]53 KALDI [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]DAISY2011[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal_32 [/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ilknur levent[/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]suer[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]demet05[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]YS88[/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]YNZ06[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]AYSULTAN[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]YASEV[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

canlarım cnm arkadaşlarım,can yoldaşlarım,kader arkadaşlarım...çok tşk ederim hepinize allah sıkı sıkı tutunmak nasip etsin bebeğime dualarınızla...dünyanın en tatlı teyzelerisinz siz...sizi çok seviyorum uyku tutmuyo misafirim vardı gelen kadın 7 aylık hamile yarın transferim olcak 3 tane çok sağlıklı bebeğim var dedim fazla umutlanma kendini kaptırma dedi moralim bozuldu ağlamamak için zor tuttum kendimi...allahım duy sesimi çektiğim ızdırabı yavrum benim gibi inatcı olsun sıkıca tutunsun annesi göğsünü gere gere hamileyim desin zulmedenleree :14::14::14::14::14::14:

Back