24 yaşındayım ilki 3.gün diğeride 5.güne dayanabilcek gibiyse laboraruvar ortamında duruma göre 5.gün yani blastosist embriyo deniliyor gelişimini tam anlamıyla tamamlayan we tutma şansı %90 olan embriyo...24 yaşındayım tek sorunumuz pko...inşallah tutar..bizlere dua et senin yine 1 tane varmış bizim hiç yokçok zor olmaması
Canım inşaallah hayırlı haberlerinide alırız çok sevindim neden bilmiyorum ama içimden kesin pozitif sonucu alıcakmışsın gibi geliyor
İlk bebişimiz inşaallah seninle gelir
Ben şu 3 gün 5 gün hiç anlamıyorum 5. gün iyi ise neden o zaman transfer etmiyolar
Benim ilkinde 3 gün oldu mesela
Acaba dr desemde 5 gün mü işlem yapsa
merhaba arkadaşlar bende bu ay tüp bebek yapacak olanlardanım şu an lucrin kullanıyorum 5 eylül adet tarihim bende pkos var bu ilk tüp denemem beni de listeye eklermisiniz tabii dua listesine de lütfen
Canm bnm esimin sayisi son iki test once 200 bin sonra 90 bindi klomen kullandik gunde bir doz yaninnda proxeed plus trental ve apikobal sonra klomeni kesti doktor daha iyi diye arimidex basladi klomen yerine ama baktiki sonuc degismiyo ugrasma tup bebek dedi bizde yasimiz genc yeni evliyiz diye basladik doktor doktor gezmeye hepsi tup bebek dedi hatta elinizi cabuk tutun sifirlanabilir dedi sanirim memorial da yaptiracam ama hala tam anlamiyla karar veremedim size ne diyor doktorlar??
Arkadaşlar artık tedaviye başladık
Dr gittim gonal f verdi bugün vurunmaya başlıycam. Şimdilik hiç bir problem çıkmadı
Doğum kontrol hapı kullandığım için ara ara kanamalarım oldu duayı hiç okuyamadım
Artık Allah kabul ederse adetten sonra okuycam
İlknur canım eski yazılanlara pek bakamadım ama duayı listedeki sıraya göremi okuycaz yada tedavisi önce olanlaramı
Birde ben okuyamadığım için arkadaşlarıma okutsam olurmu
kızlar günaydın kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içtim hazırlandım bebeklerimi almaya gidiyorum dua edin bana çok heyecanlıyım hiç bu kdr yaklaşmamıştım bebelerime
merhaba arkadaşlar bende bu ay tüp bebek yapacak olanlardanım şu an lucrin kullanıyorum 5 eylül adet tarihim bende pkos var bu ilk tüp denemem beni de listeye eklermisiniz tabii dua listesine de lütfen
canısın yüzümü güldürdün.. İnşallah iyi olur neler kullandın iğne olarak dozu nasıl arttırdı anlatsan bana :)))
kızlar günaydın kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içtim hazırlandım bebeklerimi almaya gidiyorum dua edin bana çok heyecanlıyım hiç bu kdr yaklaşmamıştım bebelerime
canım benim heyecan bende de cok var ınsaalah ebeişimizi kucagımıza alacagızsalı günü bende doktora gidince demek benimde belli olmaz ama doktor toplama günümü keser heralde çünkü doktora gittiğim gün 11. günüm oluyo tedavide ay bu yazıyı okuyuınca heyecan bastı
benım14.gün ılkdefa duydum17.gün.canım benim toplama işlemim 17. gün olmuştu
tedavın hayırlı olsun canımArkadaşlar artık tedaviye başladık
Dr gittim gonal f verdi bugün vurunmaya başlıycam. Şimdilik hiç bir problem çıkmadı
Doğum kontrol hapı kullandığım için ara ara kanamalarım oldu duayı hiç okuyamadım
Artık Allah kabul ederse adetten sonra okuycam
İlknur canım eski yazılanlara pek bakamadım ama duayı listedeki sıraya göremi okuycaz yada tedavisi önce olanlaramı
Birde ben okuyamadığım için arkadaşlarıma okutsam olurmu
ben listeyi göremıyorum en bs sayfayı yenıleyebılıyormusunkızlar topice hiç katılım yapmayan listedeki kızları silicem yakında. bazıları hiç gelmiyorlar, boşuna kafamız karışmasın listede...
canım benim heyecan bende de cok var ınsaalah ebeişimizi kucagımıza alacagız
tedavi süreci ilerledikce insanda heyecan oluyo bide hep bir köşede acabalar duruyo bazende çevrenden insanlar fazla kaptırma kendini diye laflar ediyo önce istemem lazım sonra umudumun olması lazım kendimi kaptırmasan öylesine nasıl olcak bu işler ben her anı yaşıyorum yaşamasam kaptırmam heralde rabbim gönlümüzdeki muradı biliyo hepimizin tek dileği hayırlı bir evlat rabbim çektiğimiz ecirlerin yüzü suyu hürmetine hepimizin kucağını doldursun
ınsna bu asamlarad cok hassas oluyor karsıo taraf bunu anlayamaz.. onun için cok kimseyle paylasmıyorum ben.sözler incitiyor kırıyor moralımızı düşürüyor.belkıde olumsuz olursa üzülmemenı düşünüp demıstır nerden bılırkı bizim için moral ne önemli
arkadaşlar hepinize teşekkürler inşaallah hepimiz tedavilerden olumlu sonuçlar alırız:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?