eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

Canım inşaallah hayırlı haberlerinide alırız çok sevindim neden bilmiyorum ama içimden kesin pozitif sonucu alıcakmışsın gibi geliyor
İlk bebişimiz inşaallah seninle gelir
Ben şu 3 gün 5 gün hiç anlamıyorum 5. gün iyi ise neden o zaman transfer etmiyolar
Benim ilkinde 3 gün oldu mesela
Acaba dr desemde 5 gün mü işlem yapsa

Arkadaşlar artık tedaviye başladık
Dr gittim gonal f verdi bugün vurunmaya başlıycam. Şimdilik hiç bir problem çıkmadı
Doğum kontrol hapı kullandığım için ara ara kanamalarım oldu duayı hiç okuyamadım
Artık Allah kabul ederse adetten sonra okuycam
İlknur canım eski yazılanlara pek bakamadım ama duayı listedeki sıraya göremi okuycaz yada tedavisi önce olanlaramı
Birde ben okuyamadığım için arkadaşlarıma okutsam olurmu

merhaba arkadaşlar bende bu ay tüp bebek yapacak olanlardanım şu an lucrin kullanıyorum 5 eylül adet tarihim bende pkos var bu ilk tüp denemem beni de listeye eklermisiniz tabii dua listesine de lütfen

cnm tşkler inş.tutar...her döllenen embriyo 5.güne dış ortamda dayanamayabiliyormuş..benmki de bugünki durumlarına göre belli olcak öpüyorum seni

merhaba arkadaşlar bende bu ay tüp bebek yapacak olanlardanım şu an lucrin kullanıyorum 5 eylül adet tarihim bende pkos var bu ilk tüp denemem beni de listeye eklermisiniz tabii dua listesine de lütfen

hg aramıza cnm hayırlısı olsun şimdiden

kızlar günaydın kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içtim hazırlandım bebeklerimi almaya gidiyorum dua edin bana çok heyecanlıyım hiç bu kdr yaklaşmamıştım bebelerime

Anladım canım eşlerimizin durumu hemen hemen aynı ben de sıfırlanmasından cok korkuyorum bu 10 gun ıcınde yaptıracagımız test sonucu cıkanları dondurmak ıstedıgımızı soyleyecegız ucretı karsılıgında dondurcaz ınsallah yaparlar, benım durumum da bu ay ınsallah uygun olursa baslayacagız tedavıye ben de daha fazla gecıkmek ıstemıyorum bızım yasımız da genc degıl artık, klomenı bıraksak mı dıye dusunuyorum ben de ters tepkı yapıp sıfrlamasın sonra sonucta bıze de doktor sacede tup bebek hatta mıkroenjeksıyon yazdı cunku ne kadar artacak kı sayı Allah bılır o ayrı ama tıbben mıkroenjeksıyon dıyor, ilaçlarlasayıyı artırırız dedı ama en az 2 yıl surer bu dedı, ve bı tarafı tamır ederken vucudun dıger taraflarını yıpratırız hem benı gostererek sızın de yas gıdıyor tavsıyem hemen mıkroenjeksıyon dedı sız hazırlanırken esınız de klomen kullansın dedı bızde hareket hız morfolojı de uygun degıl normal tup bebek bıle olmuyo yanı...hepımız ıcın hayırlısı olsun, ne zaman baslıyorsunuz benım adet tarıhım 22 eylul 24 unde bellı olacak o kadar korkmama ragmenmuayene acı vs. herseyden artık bekleye bekleye sanırım cok ısteklı hale geldım psıkolojık olarak hazırım herhalde. burda beraber ınsallah adım adım atlatacagız bu surecı, bızde aıle ve arkadaslar vs kımse bılmıyor sadece 1-2 arkadasım aslıma yaptırcam sanıyor o da benden dolayı esımı soylemek ıstemıyorum kımseye, eşim soyleyebılırsın bu allahtan bışey utanacak bısey yok dıyor ama ben yıne de onu rencıde etmek ıstemıyorum ınsanlar tuhaf olabılıyor bazen gercekten ınancı tam olan asla bu durumu tuhaf karsılamaz bazen supheye dusuyorum bazı ınsanların ınancından,haberleşiriz canım ben haftaıcı aksamları bakıyorum haftaıcı calıstıgımdan bakamıyorum gunduz gorusuruz yıne...

canım tedavin hayırlı olsun rabbim tedavinin sonunda kucağını doldursun

kızlar günaydın kahvaltımı yaptım ilaçlarımı içtim hazırlandım bebeklerimi almaya gidiyorum dua edin bana çok heyecanlıyım hiç bu kdr yaklaşmamıştım bebelerime

canım benim senin mesajlarını okuduğumda hiç umut olmuyan bende bile umut doğuyo rabbim bebeklerinin sana sıkı sıkı tutunup 9 ay sonra kucağına almanı nasip etsin rabbim bu başlıktaki hiçbir arkadaşımı üzmesin hepimizin tedavisi hayırlı sonuçlansın inş hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alalım dualarla inş

sevgili arkadaşım şimdiden tedavin hayırlı olsun

canısın yüzümü güldürdün.. İnşallah iyi olur neler kullandın iğne olarak dozu nasıl arttırdı anlatsan bana :)))

canım gonalf 225 başlamıştık 5 gün yaptım kontrolde 300 e çıkardı doktor( hatta aşılamada 225 7 gün falan yetmişti ) ben korktum tabi gününü hatırlamıyorum ama daha uzun kullandım doktora sordum yumurta gelişmeyecek mi diye bünye her ay farklı tepki verebilir korkma bir ay daha kısa sürede gelişir öbür ay uzun sürebilr meraklanacak bişey yok demişti :)) için ferah olsun...

hoşgeldin canım, iyi şanslar... yaşını ve hangi merkezde tedavi olacağını da söyler misin listeye ekleyeyim.

iyi şanslar canım benim...Allah beraberinde olsun...

kızlar topice hiç katılım yapmayan listedeki kızları silicem yakında. bazıları hiç gelmiyorlar, boşuna kafamız karışmasın listede...

salı günü bende doktora gidince demek benimde belli olmaz ama doktor toplama günümü keser heralde çünkü doktora gittiğim gün 11. günüm oluyo tedavide ay bu yazıyı okuyuınca heyecan bastı
canım benim heyecan bende de cok var ınsaalah ebeişimizi kucagımıza alacagız

canım benim toplama işlemim 17. gün olmuştu
benım14.gün ılkdefa duydum17.gün.

tedavın hayırlı olsun canım

kızlar topice hiç katılım yapmayan listedeki kızları silicem yakında. bazıları hiç gelmiyorlar, boşuna kafamız karışmasın listede...
ben listeyi göremıyorum en bs sayfayı yenıleyebılıyormusun

canım benim heyecan bende de cok var ınsaalah ebeişimizi kucagımıza alacagız

tedavi süreci ilerledikce insanda heyecan oluyo bide hep bir köşede acabalar duruyo bazende çevrenden insanlar fazla kaptırma kendini diye laflar ediyo önce istemem lazım sonra umudumun olması lazım kendimi kaptırmasan öylesine nasıl olcak bu işler ben her anı yaşıyorum yaşamasam kaptırmam heralde rabbim gönlümüzdeki muradı biliyo hepimizin tek dileği hayırlı bir evlat rabbim çektiğimiz ecirlerin yüzü suyu hürmetine hepimizin kucağını doldursun

Son düzenleme:

ınsna bu asamlarad cok hassas oluyor karsıo taraf bunu anlayamaz.. onun için cok kimseyle paylasmıyorum ben.sözler incitiyor kırıyor moralımızı düşürüyor.belkıde olumsuz olursa üzülmemenı düşünüp demıstır nerden bılırkı bizim için moral ne önemli

canım şöyle düşün istesede kaptırma düşünmeye çalışma mümkünatı varmı her sabah troyit hapım var bunu neden içiyorum olası bir gebelikte düşük olmasın diye bu ilk aklıma kalbime yerleştiriyo bu fikri sonra akşam sabah göbekten iğne yapıyom kendime neden hayırlı bir evladım olsun diye gelde bu fikir işlemesin beynine ondan sonra hergün ayrıyetten düzenli iğnem var gidip hastanede vuruluyom bu uğraşlarım neden hayırlı bir evlat için gelde bu kadar iç içe yaşadığın durumun içinde kaybolma bazen ister istemez hayal bile kuruyorum ismini hayal ediyorum çünkü o kadar tedavimle bütünleştimki bu güne kadar umut yoktu benim için bir ışığım var ve ben yakınlarımdan tek dua istiyom eşimden başkada kimse tedaviye başladığımı bilmiyo her sorana troyyit sorunum çıktı onu düzeltiyoruz ondan sonra başlıcaz diyorum buna rağmen böyle şeyler duymak üzüyo insanı isteyin vereyim diyo rabbim biz istiyoruz dualarımız yakarışlarımız onun kapısına rabbim duyuyo sesimizi görüyo çektiklerimizi inş boş bırakmıyacak kucaklarımızı tek duam bu olumsuz bişey düşünmek istemiyom hep pozitif olmaya çalışıyom

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize teşekkürler inşaallah hepimiz tedavilerden olumlu sonuçlar alırız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…