- 4 Şubat 2011
- 759
- 35
- 98
ilknur ve ebruli için oku canım..
sevgili anne adayları bende dua listesine katılmak istiyorum.tahmini adet tarihim 4 eylül .banada dua eder misiniz?beni de aranıza alır mısınız?allah edilen duaları geri çevirmezmiş.şimdi abdest alıp ıkumaya başlıyacağım.okuduğum sayıyı yazarım olur mu?
arkadaşlar 20 tane ilknur ve ebruli rabbim kabul etsin hayırlısıla bebişini alırsınız kucağınaza inşallahilknur ve ebruli için oku canım..
insaalah dayanır canım. insaalah tutarlar... yasın daha erken senin .ben ılk defa duyuyorum bu ikinci transferı hangi merkeze gıdıyorsun canım24 yaşındayım ilki 3.gün diğeride 5.güne dayanabilcek gibiyse laboraruvar ortamında duruma göre 5.gün yani blastosist embriyo deniliyor gelişimini tam anlamıyla tamamlayan we tutma şansı %90 olan embriyo...24 yaşındayım tek sorunumuz pko...inşallah tutar..bizlere dua et senin yine 1 tane varmış bizim hiç yokçok zor olmaması
hadi hayırlısı canım allah emeklerimizi bosa cıkarmasınKızlaaar ben de haftaya başlıyorum iğnelere, uzun protokol olacak Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün,çok heyecanlıyım...
tedavın hayırlı sonuclanır ınsaalh canımçok saol canim senin sorunun tam olarak ne benim bir dış gebeligim oldu şimdi şifa hastanesinde tüp bebek yaptircaz daha önce hiç tedavi görmedim 4yillik evliyim
önemli olan tutması bir olsun bizim olsun yumurta sayısına cok takılmayın kızlar benım tek yumurtadan olmustu moralınızı yuksek ttutuncanım geçen ay tedavide benim de aynen öyle oldu ilk kontrolde ve ikinci de yani 5,gün ve 7 günde doktorumun yüzü asılmıştı doz arttırınca 25 yumurtam oldu 15 toplandı 10 döllendi anlaştık mı?
havinsu ınsaalah kısa zamanda bebegın kucagınd aolur canımsevgili arkadaşım güzel dileklerin için çok sağol inş rabbim hepimizin kucağını doldurur bu günler bir anı kalır hayatımızda
canım sneınkı heyecandan kendını cok dınlemekıslar beni akıntım var normal mi bu? :) sonra menegonun yeri çok acıyorsonra bacaklarım uyuşuyor... (
heyecandan da ölce yarına büyüseydi bu yavyularrrr...
bence doktorunla görüş onlar daha ıyı yonlendırırherkese merhaba,ben 6 yıllık evliyim bir başarısız tüp bebek özel bir hastanede,şimde egede tedavi görüyorum,iki aşılama oldu sonuç negatif ,artık tüpe geçiyorlar,bizim sebepsiz infertile,şimdi de benda kansızlık çıktı sınır 50 iken benim 20,ilaç kullanıyorum,sizce ben ne yapayım,tedaviyi biraz erteleyimmi,birde devlet kaç aşılama veriyor acaba 3 değilmiydi
bunu bend ecok merak edıyorum dogrusu. hangı merkezdeydın hangısınden memnun kalmadın canım.paylaslaım ki merkezlerı bılelım basarı oranlarınımerhaba arkadaşlar bende eylül ortası yada sonu gibi dondurulmuş tedavisi düşünüyorum acaba emriyoları başka bi merkeze götürme imkanımız varmı bunun için ne yapmam gerek ve her merkez kabul ediyomu baska yerde dondurulan emriyo transferi yapmayı valla hiç güvenim kalmadı o ilk tüp tedavimi yaptırdıgım yere dondurulmuşlarımı orda denemek istemiyorum bilgisi olan varsa yardım etsin nolur
hiçzor degıl canım işin en kolay kısmı belkıdekızlar bu arada şunu merak ediyorum iğneleri yapmak zor mu acaba?anlatırsanız sevinirim..
[table="width: 500, class: outer_border, align: center"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]okunan dua sayısı[/td]
[td]kalan sayı[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gamzear[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]AySma[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebruli68[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]DAISY2011[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal_32 [/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ilknur levent[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]suer[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]demet05[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]YS88[/td]
[td]323[/td]
[td]0[/td](Bitti....Allah kabul Etsin)
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]YNZ06[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]AYSULTAN[/td]
[td][/td]
[td]313[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
KIZLAR BEN EBRULİ İLE İLKNURUN YANİ BENİM TEDAVİMDE SONA YAKLAŞTIĞIMIZ İÇİN OKUYAN OLURSA BİZİM İÇİN OLSUN HANGİMİZE NİYETLENİRSENİZ ONA OKUYALIM.. sonra tedavideyim yakın diyene okumaya devam edelim...
sevgili ilknurlevent arkadaşım senin için 100 ayetel kürsü okudum rabbim seninde hepimizinde kucağını doldursun
allah herkesın okudugu duayı kabvul etsın arkadaslar kim ne okuyor kac tane okuyor ??????listeyi güncelleyin kızlar kimin kaç tane kalmış bakalım tamamlamaya çalışalım inş..
kızlar bişey soracağım yumurta toplatan varmı nasıl oluyor acı oluyor mu korkuyorumda
hayırlı olsun tedavın canım.. yumurta toplama gunune kadar kullanılıyor canım.iyi akşamlar anne adayları nasılsınız bugün ikinci iğnemi oldum bu arada bişey soracağım bilgi sahibi olanlar cevap verirse sevinirim ortalama kaç gün iğne kullanılıyor opu ne zaman oluyor tam olarak
yumurta toplama işlemı genel anestezıyle oluyor canım uyudugun için acıda hissetmıyorsunkızlar bişey soracağım yumurta toplatan varmı nasıl oluyor acı oluyor mu korkuyorumda
canım ben toplattım 30 yumurtam toplandı ve 18 tanesi sağlıklı döllendi hiç bir acı duymadım sadece 2 gün hafif bir sızlama oldu okadar korkulacak birşey yok
hayırlı olsun tedavın canım.. yumurta toplama gunune kadar kullanılıyor canım.
yumurta toplama işlemı genel anestezıyle oluyor canım uyudugun için acıda hissetmıyorsun
yumurta toplama işlemı genel anestezıyle oluyor canım uyudugun için acıda hissetmıyorsun
sağol canım bilgin için ama kaç gün iğne kullanıyor
adet gününden yumurta toplama gününe kadar kullanılıyor
canım genelde 14 sürer bu işlem normal bır kadın 14.gün yumurtlar ılaclada aynı sekılde oluyor belkı 13 veya 15 gün olabılır.canım onu bilmiyorum yani kaç gün oluyor onu soruyorum 5 gün mü 10 gün mü onu soruyorum
havinsu ınsaalah kısa zamanda bebegın kucagınd aolur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?