• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

canımmm sen ne güzel hayırlısıyla atlattın...çok mu ağrın oldu kıyamam sana...inşallah çektiğin sıkıntıların ağrıların mükafatını vericek yüce Rabbim.ilk hamişimiz sen olucaksın inşallahhhhh.bide ikizlerin oluyomuşşşş ayyyy ayyyy gelsin o zaman sana uykusuz geceler....:49::49::49:

ewet atlattım şükür inşallah hepimizin son olur çok zorlu sancılı bir süreç allah düşmanımı bile ewlat aramasıyla sınamasın...inşallah tek bebeklerim tutunsunda gözümü kırpmayayım yeterki

canlarım mrb...kusuruma bkmayın nete anca girebildim iyi değildim hala sancım var kasıklarıma iğne batıyo sanki sürekli ondan dolayı yattım kalktım biraz kendime geldim...biliyosunuzki 15/18 arası yumurtam görünüyodu ancak sadece 5 tane içinde kaliteli çıktı diğerleri sağlıklı deilmiş we içinde hücre yokmuş..ultrasonda yumurta görünsede içinde laboratuvarda bakıldığında hücreler görünürmüş..ben zaten dondurtmayacaktım maddi sıkıntıdan dolayı ayrı ücret istediler dondurmaya bizde onun yerine eğerki allah korusun tutmucak olursa tedavi olurz tekrar dedik...uyandığımda 5 yumurta duyunca çok ağladım narkozun etsikide var tabi..sonra embriyolog kadın güzel haberi verince sevindim birazcık 4 tane 1.kalite sağlıklı 1 tanesi de iyi dedi..yarın we sonraki gün arayıp gelişimlerini söylüceklermiş.bi sürü ilaç jel bant vitamin vs verdiler kullanmaya başladım dokturum bebeklerin bize emanet 5 yıldızlı oteldeler konforları yerinde dedi :)) dua edin sağlıklıca tutunsun 2 tane transferim olucak 2 ayrı gün olabilir dedi doktorum...hastaneden çıkınca ağlama tuttu eşime diyorum bebeklerimizi bırakıp geldik biz nasıl anne babayız diye...ilk defa bu kdr yaklaştım hasretle beklediğim yavrularıma :(( inşallah sonucu hayırlı olur.buarada opu bayağı zor allah herkese yardım etsin...sizleri çok seviyorum beni merak ettiğiniz için tşk ederim...dua edin ne olur bebeklerim güzel gelişip tutunsun..iyi geceler öpüldünüz

canımmmm hayırlısı olsun inanmıcan belki ama seni gördüm dün gece rüyamda ve diyosunki bana tahminden az yumurtam çıktı şimdi okuyunca o kadar şaşırdım ki:53:canım sakın üzülme bir tane sağlıklı 1. kalite embriyo olsun bizim olsun yeterrr zaten dondurmayı düşünmüyomuşsun her şeyde vardır bi hayır bak:34:ağrı kesici vermediler mi sana bana vermişlerdi fazla ağrı yaşamamıtım canımcım zoru atlattın bundan sonrada herşey çok güzel olacak bebeğine kavuşmana az kaldı bitanem:119::119::119:

canım benim zoru atlattın hadi inşallah bundan sonra bebişlerin sana tutunsun güzelce gelişsinler inşallah canım dua ettim senin için ve edicemde Allah hepimizin yardımcısı olsun
çok ağrın varmmı neler kullanıyosun biraz daha ayrıntılı yazarmısın tatlım seni yormak istemiyorum gerçi ama[/QUOTE

güzelim şükür atlattım hafif knaman we kasıklarında batma şeklinde ağrın oluyo vajinal jel verdi kalçaya yapışcak bant,3 günlük antbiyotik,bebe asprini we östrojen ilacı verdi aynı doğum kontrol hapı gibi üzerinde günleri yazıyor birde folic plus...anneliğe hazırlıyomuş bunların hepsi beni öyle söylendi mümkün oldukça ağır iş yapmıcam eğilmicem yere transfere kdr ve transfer sonrası..bharat,sucuk,salam,sosis,taze peynir,çiğköfte vs yasak dedi doktorum yemek yokmuş bunları...darısı sizlerin başına benm sadece transferim kaldı birde beklemek..:16:

canımmmm hayırlısı olsun inanmıcan belki ama seni gördüm dün gece rüyamda ve diyosunki bana tahminden az yumurtam çıktı şimdi okuyunca o kadar şaşırdım ki:53:canım sakın üzülme bir tane sağlıklı 1. kalite embriyo olsun bizim olsun yeterrr zaten dondurmayı düşünmüyomuşsun her şeyde vardır bi hayır bak:34:ağrı kesici vermediler mi sana bana vermişlerdi fazla ağrı yaşamamıtım canımcım zoru atlattın bundan sonrada herşey çok güzel olacak bebeğine kavuşmana az kaldı bitanem:119::119::119:

canım arkadaşım kalbin temiz yüreğin güzel bak rüyan çıkmış..ewet dr da dedi hepimiz bir yumurta 1 spermden olmadıkmı az çıktı sağlıklı ama en azından kaliteli dedi.yine de psikolojik olaarak insan kendini çok olunca mükkemmel olck falan diye hazırlayınca tuhaf oluyor.ağrı kesici yasak canım sadece 1 iğne yaptılar o kdr..ewet zor gitti nihayet ama bu kdr zor beklemiyodum...inşallah tutar teyzesi yumurta az çıkınca kaliteli desede dr umudum pek kalmadı neden böyle oldum bilmiyrum sürekli ağlıyorum..10 tanede döllense 2 tane koycaklar sanki ama işte kafaya bişey yerleşince taktım mı takıorum senin kaç yumurtan kaç transferin olmuştu cnm?

canım benim zoru atlattın hadi inşallah bundan sonra bebişlerin sana tutunsun güzelce gelişsinler inşallah canım dua ettim senin için ve edicemde Allah hepimizin yardımcısı olsun
çok ağrın varmmı neler kullanıyosun biraz daha ayrıntılı yazarmısın tatlım seni yormak istemiyorum gerçi ama[/QUOTE

güzelim şükür atlattım hafif knaman we kasıklarında batma şeklinde ağrın oluyo vajinal jel verdi kalçaya yapışcak bant,3 günlük antbiyotik,bebe asprini we östrojen ilacı verdi aynı doğum kontrol hapı gibi üzerinde günleri yazıyor birde folic plus...anneliğe hazırlıyomuş bunların hepsi beni öyle söylendi mümkün oldukça ağır iş yapmıcam eğilmicem yere transfere kdr ve transfer sonrası..bharat,sucuk,salam,sosis,taze peynir,çiğköfte vs yasak dedi doktorum yemek yokmuş bunları...darısı sizlerin başına benm sadece transferim kaldı birde beklemek..:16:

canım yaa zor olmuş ama inşallah rabbim sana gönderecek meleğini yada meleklerini:emir_bebek:
amin canımm darısı kolaylıkla bizlere olsun inşallah

canım arkadaşım kalbin temiz yüreğin güzel bak rüyan çıkmış..ewet dr da dedi hepimiz bir yumurta 1 spermden olmadıkmı az çıktı sağlıklı ama en azından kaliteli dedi.yine de psikolojik olaarak insan kendini çok olunca mükkemmel olck falan diye hazırlayınca tuhaf oluyor.ağrı kesici yasak canım sadece 1 iğne yaptılar o kdr..ewet zor gitti nihayet ama bu kdr zor beklemiyodum...inşallah tutar teyzesi yumurta az çıkınca kaliteli desede dr umudum pek kalmadı neden böyle oldum bilmiyrum sürekli ağlıyorum..10 tanede döllense 2 tane koycaklar sanki ama işte kafaya bişey yerleşince taktım mı takıorum senin kaç yumurtan kaç transferin olmuştu cnm?

canım lütfen ne olursun kafana takma at kafandan yumurta sayısını bak 2 bilemedim 3 gün sonra bebeğine kavuşacaksın seninle olacak ona odaklan canım düşünsene 18 tane çıksaydı hepsi döllenseydide 2 tanesi seninle olacaktı peki gerisi yok olacaktı sakın ağlama artık :20:bana gelince 13 yumurtam toplanmıştı 11 i döllenmişti ama 4 tanesi 1. kalite embriyoydu diğerleri 2. kalite ve 3. kaliteydi 2 tane 1. kalite transfer edildi benim ısrarımla tabi sonucu biliyosun kimyasal:43:

canım lütfen ne olursun kafana takma at kafandan yumurta sayısını bak 2 bilemedim 3 gün sonra bebeğine kavuşacaksın seninle olacak ona odaklan canım düşünsene 18 tane çıksaydı hepsi döllenseydide 2 tanesi seninle olacaktı peki gerisi yok olacaktı sakın ağlama artık :20:bana gelince 13 yumurtam toplanmıştı 11 i döllenmişti ama 4 tanesi 1. kalite embriyoydu diğerleri 2. kalite ve 3. kaliteydi 2 tane 1. kalite transfer edildi benim ısrarımla tabi sonucu biliyosun kimyasal:43:

canım arkadaşım bu son acı çekmemiz son bekleyişimiz olucak bu defa hamile olcaz hepimiz allahın izniyle öptüm güzelim iyi geceler
k.i.b bana dua et ne olur :(

Son düzenleme:
canım arkadaşım bu son acı çekmemiz son bekleyişimiz olucak bu defa hamile olcaz hepimiz alahın izniyle öptüm güzelim iyi geceler
k.i.b bana dua et ne olur :(

evet canım bu kez son olacak sakın ağlayıp üzülme moralini yüksek tut bide ikinci baskı oluyo ama sakın kabız olma Yüce Rabbim hayırlısıyla nasip edecek öpüyorum hayırlı geceler:54:

Toplama islemin hauirli olsun.
sayi kismina fazla takilma onemli olan yarin alicagin haberler zaten iki tane transfer yapilacak.
bu sureci ne kadar sakin ve yuksek moralle gecirirsen o kadar iyi.
Insallah pozitif sonucta alicaksin sakin moralini bozma.

canlarım mrb...kusuruma bkmayın nete anca girebildim iyi değildim hala sancım var kasıklarıma iğne batıyo sanki sürekli ondan dolayı yattım kalktım biraz kendime geldim...biliyosunuzki 15/18 arası yumurtam görünüyodu ancak sadece 5 tane içinde kaliteli çıktı diğerleri sağlıklı deilmiş we içinde hücre yokmuş..ultrasonda yumurta görünsede içinde laboratuvarda bakıldığında hücreler görünürmüş..ben zaten dondurtmayacaktım maddi sıkıntıdan dolayı ayrı ücret istediler dondurmaya bizde onun yerine eğerki allah korusun tutmucak olursa tedavi olurz tekrar dedik...uyandığımda 5 yumurta duyunca çok ağladım narkozun etsikide var tabi..sonra embriyolog kadın güzel haberi verince sevindim birazcık 4 tane 1.kalite sağlıklı 1 tanesi de iyi dedi..yarın we sonraki gün arayıp gelişimlerini söylüceklermiş.bi sürü ilaç jel bant vitamin vs verdiler kullanmaya başladım dokturum bebeklerin bize emanet 5 yıldızlı oteldeler konforları yerinde dedi :)) dua edin sağlıklıca tutunsun 2 tane transferim olucak 2 ayrı gün olabilir dedi doktorum...hastaneden çıkınca ağlama tuttu eşime diyorum bebeklerimizi bırakıp geldik biz nasıl anne babayız diye...ilk defa bu kdr yaklaştım hasretle beklediğim yavrularıma :(( inşallah sonucu hayırlı olur.buarada opu bayağı zor allah herkese yardım etsin...sizleri çok seviyorum beni merak ettiğiniz için tşk ederim...dua edin ne olur bebeklerim güzel gelişip tutunsun..iyi geceler öpüldünüz

cnm hem sevindim senin adına hemde sen böle üzüldüm ağladım deyince kötü oldum.. allahım ümitlerimizi emeklerimizi boşa çıkarmasın inş... yumurtalıkların iyi gelişir inş cnm üzmezler senii.. sen moralini yüksek tut dua et namaz kıl bol bol.. allahım üzmesin bizi...

sevgili arkadaşım rabbim hakkında hayırlı olanı versin kucağın dolsun inş mesajını okuduğumda çok duygulandım sen asıl aşamaları geçtin rabbim zahmetinin rahmeti olarak yumurtaların güzel sağlıklı döllenmesini ve sana sıkı sıkıya tutunup dünyanın en güzel duygusu olan anneliği tatmanı nasip etsin.

bu başlığı okuduğumda şunu gördüm kimimiz yolun başında kimimiz son aşamasındayız ama duamız dileğimiz bir rabbim hepimizin muradını hayırla versin bu sayfada yazan tüm arkadaşların sonucu hep pozitif olsun inş hep güzel yazılar okumak dileğiyle

arkadaşım kaç gündür okuyup takip ediyorum ama yazma fırsatım olmadı kendi doktor maceralarımdan.insan bu dönemde aşırı derecede duygusal oluyor hassas oluyor yaşananlar zor süreçler hiç kimse kolay diyemez bedenimiz daha da önemlisi ruhumuz yıpranıyor ve bir yerde sinirler boşalıyor.
ben başıma kötü bir olay gelince hep daha kötü durumları düşünüp moral bulmaya çalışırım kısacası polayanna vitesi :) diyebiliriz. senin oooo ne güzel yumurtaların oluşmuş işlemin yapılmasına yetecek şekilde kaliteli ya bir tane bile oluşmasaydı bu işlemi yapamasaydın şu an yumurtam oluşsun diye dua ediyor olacaktın ama bak ne güzel herşey yolunda bu sıkıntılı adımı atlattın biraz rahatlamaya çalışsan :)) ağladın iyi olmuş rahatlamışsındır transferden önce ama artık moralini yüksek tut neolur hep olumlu düşün herşey çok güzel olacak pozitif düşün güzelşeyler olsun. çok şükür bugünleri gördün. herzamanki gibi gerisi Allaha emanet ona güven ve kendini ona teslim et. Rabbim hayırlısını nasip etsin huzur versin korktuklarından emin kılsın. dualarımız seninle güzel haberler alacaksın buna inan lütfen bütün güzellikler seninle olsun hoşçakal

Yeşimcim ;

Ne güzel en zor aşamayı atlatmışsın. 4 tane miniğin seninle :16: İnşallah 2 tanesi annesine sımsıkı tutunacaklar. :13::13::29::29: Topiğimizin ilk hamilesi sen olacaksın.:nazar::49::49: Sakın üzülme.. Bence herşey yolunda. Çok yumurtan olsa da yine transfer edilecek 2 taneydi. Diğerleri yok edilecekti. Bak şimdi 4 tane kaliteli embriyon var. Bir de şöyle düşün : Hiç yumurtan olmayabilirdi. Yumurta rezervin için uğraşıyor olabilirdin. Benim gibi sağlıklı bulunacak mı diye dert ediyor olabilirdin.:9: O yüzden beterin beterini düşün ve şükret..:16: Beni nanıyorum hepimiz eninde sonunda anne olacağız.. Hiçbir şüphem yok buna :38:

Günyadın kızlar...
Canlarım benim neler yazmışsınız hepinize ayrı ayrı tşk ederim eşime gsteriyorum bak arkadaşlarım nasıl teselli ediyolar hepsi yüreği güzel insanlar dedim..beni çok duygulandırıyosunuz zaten dokunsalar ağlıcak gibiyim heran...bebeklermin haberini bekliyorum inşallah 5 i de döllenir sağlıklı kaliteli 2 taneyi transfer ederler doktorum 3 ve 5.gün yapalım 2 kez diyo transferi,embriyolog kadın da riske atmayalım sende gelişmeye alışmaya başlasınlar diyo kafam karışık ne olcak bilmiyorum inşallah güzelce döllenir kaliteli olurda o embriyolog kadının dedikleri beni sinir etmesi boşa çıkar :47: dua edin bana ne olur tutsun bebeğim eşimin üzülmesine dayanamam kendimi boşverdim artık :(( szleri seviyorum iyiki varsınız dünyanın en tatlı teyzelerisiniz :16::16::16::16::16::16:

merhaba arkadaşlarımm..............uzun bır suredır gıremedım epey kalabalıklaşmışız.topık çok hızlı ılerlıyor maşallahhhhhhhhh.allahım emeklerımızn karşılığını verır ınşallah. benımde beklenen reglım geldı.epey heyecanlandım dun kontrole gıttım bir sorun yokmuş çok şukur bugun ılaçlara başlıyoruz.puregon ve menopur kulanacağım.arkadaşlar eczanelerde fıyat çok yuksek merkez daha uygun fıyata getırtiyormuş aklınızda bulunsun.bızde tesadufen oğrendık.merkezden aldık 4 gunluk ılacımızı.heyecanlıyım ve sakın olmaya çalışıyorum.allahım başlamış olan arkadaşlarıma ve başlayacak arkaaşlarımın yardımcısı olsun.hepınız sağlıcakla kalın .goruşmek uzre

dualarımız seninle içini ferah tut herşey yolunda gidecek muhteşem haberler alacaksın böyleeee yüzünde güller açacak kocaman kocaman güleceksin hatta mutluluktan ağlaacaksın bu sefer :) hiç üzülmeeeeee en üzüldüğün an mutlu günlere en yaklaştığın an bugünler

arkadaşlar bu arada birşey sormak istiyorum cetrotide kullanan var mı?

Günyadın kızlar...
Canlarım benim neler yazmışsınız hepinize ayrı ayrı tşk ederim eşime gsteriyorum bak arkadaşlarım nasıl teselli ediyolar hepsi yüreği güzel insanlar dedim..beni çok duygulandırıyosunuz zaten dokunsalar ağlıcak gibiyim heran...bebeklermin haberini bekliyorum inşallah 5 i de döllenir sağlıklı kaliteli 2 taneyi transfer ederler doktorum 3 ve 5.gün yapalım 2 kez diyo transferi,embriyolog kadın da riske atmayalım sende gelişmeye alışmaya başlasınlar diyo kafam karışık ne olcak bilmiyorum inşallah güzelce döllenir kaliteli olurda o embriyolog kadının dedikleri beni sinir etmesi boşa çıkar :47: dua edin bana ne olur tutsun bebeğim eşimin üzülmesine dayanamam kendimi boşverdim artık :(( szleri seviyorum iyiki varsınız dünyanın en tatlı teyzelerisiniz :16::16::16::16::16::16:

merhaba canım.yeşımcım ne guzel çoğu şeyı atlattın.ne olur stres yapma ınan olacak olan oluyor.alnımıza ne yazıldıysa o.lutfen uzulme.tedavın ne guzel geçmış.sağlıklı yumurtaların var.neden olmasın.taze anne adayı çok opuyorum senı.

Günyadın kızlar...

inşallah tutunacak bebeklerin sana..Allah hayırlızsını versin sana..ağlamaklı halin yoğun hormon takviyesinden sanırım..
Bende eşimin üzülmesine dayanamıyorum..Ama bu bi süreç ve ikiniz el ele verip bu durumu beraber atlatacaksınız..Eminim sana büyük destek oluyordur.. Hayırlısı neyse o olsun..Allah sana dileğini nasip etsin inşallah.Amin..
Amin
de gökten iki melek insin,
biri bize dua etsin biri amin desin,
dileğim allahtan ne muradın varsa versin
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin..
:49:

Günyadın kızlar...

ay kıyamam ya inş.. tutunur bebeklerin sana sende verirsin bu müjdeli haberi umut olursun bizlere dua et hep sürekli oku rabbimden diliyoruz nihayetinde ama ne bilim içimden geldi tutunacak bebeklerin sana inanıyorum buna neden bilemedim

Back