• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

inşallah tutunacak bebeklerin sana..Allah hayırlızsını versin sana..ağlamaklı halin yoğun hormon takviyesinden sanırım..
Bende eşimin üzülmesine dayanamıyorum..Ama bu bi süreç ve ikiniz el ele verip bu durumu beraber atlatacaksınız..Eminim sana büyük destek oluyordur.. Hayırlısı neyse o olsun..Allah sana dileğini nasip etsin inşallah.Amin..
Amin
de gökten iki melek insin,
biri bize dua etsin biri amin desin,
dileğim allahtan ne muradın varsa versin
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin..
:49:

canımsın ya ne güzel yazmışsın yüreğine sağlık canım benim allah kmsenin emeklerini ziyan etmesinnnn :14:

ay kıyamam ya inş.. tutunur bebeklerin sana sende verirsin bu müjdeli haberi umut olursun bizlere dua et hep sürekli oku rabbimden diliyoruz nihayetinde ama ne bilim içimden geldi tutunacak bebeklerin sana inanıyorum buna neden bilemedim

bebeklerimi transfer ettiklerinde hep sevicem onları sıkıca tutunun diye yalvarcam rabbime..içinden geliyorsa tutunur o zaman çüünkü bebişimin teyzeleri çok mükemmeller...allahım hepimize bu sayfaya hamileyim haberi yazmaya nasip etsin inşallah canım arkadaşım...

merhaba canım.yeşımcım ne guzel çoğu şeyı atlattın.ne olur stres yapma ınan olacak olan oluyor.alnımıza ne yazıldıysa o.lutfen uzulme.tedavın ne guzel geçmış.sağlıklı yumurtaların var.neden olmasın.taze anne adayı çok opuyorum senı.

buna da şükür canım ewet atlattım ama ömrümden ömür gitti....beende seni çok öptüm canım sen ne durumdasın?başladın mı tedavine :16:

Kızlarrrrr merkezden aradılar 5 yumurtamın 3 ü döllenmiş ve çok sağlıklılarmış iyilermiş bebeklerim diğer 2 side döllencek gibi duruyolarmış bekliyolarmış onlarında döllenmesini...yarın tekrar arıycaklar bölünmelerini söylüceklermiş..inşallah kaliteli olurlar...sevinsem mi 3 bebeğime :17: inşallah güzelce gelişir bana tutunurlar...ben 3 ünün transferini istiyorum eşim 3 ü tutarsa napcaz diyor ben kıyamam 2 sinin transferi olupta 1 inin çöpe gitmesine :(( napcam bilmiyorum :43::43::43: sonucu hayırlı olsun 1 tanecik olsun yeter bana yarabbim duy sesimizi daha fazla bizi umutsuz yaşamaya mahkum etme :14::14::14::14::14:

Son düzenleme:
bebeklerimi transfer ettiklerinde hep sevicem onları sıkıca tutunun diye yalvarcam rabbime..içinden geliyorsa tutunur o zaman çüünkü bebişimin teyzeleri çok mükemmeller...allahım hepimize bu sayfaya hamileyim haberi yazmaya nasip etsin inşallah canım arkadaşım...

amin inş.. karar verdim transferden önce bi parça bebek kıyafeti alcam ona sarılıp uyumak onla konuşmak için ama niyeyse elim hep kız bebek kıyafetlerine gidiyo şimdiden ona mektuplar yazıyorum onu nasıl merakla beklediğimizi ona nasıl hasret dolu olduğumuzu anlatıyorum ağlayarak dualar ediyorum hepimiz için

Kızlarrrrr merkezden aradılar 5 yumurtamın 3 ü döllenmiş ve çok sağlıklılarmış iyilermiş bebeklerim diğer 2 side döllencek gibi duruyolarmış bekliyolarmış onlarında döllenmesini...yarın tekrar arıycaklar bölünmelerini söylüceklermiş..inşallah kaliteli olurlar...sevinsem mi 3 bebeğime :17: inşallah güzelce gelişir bana tutunurlar...ben 3 ünün transferini istiyorum eşim 3 ü tutarsa napcaz diyor ben kıyamam 2 sinin transferi olupta 1 inin çöpe gitmesine :(( napcam bilmiyorum :43::43::43: sonucu hayırlı olsun 1 tanecik olsun yeter bana yarabbim duy sesimizi daha fazla bizi umutsuz yaşamaya öahçup etme :14::14::14::14::14:
maaşallah maaşallah :nazar::nazar::nazar:
çok sevindim

amin inş.. karar verdim transferden önce bi parça bebek kıyafeti alcam ona sarılıp uyumak onla konuşmak için ama niyeyse elim hep kız bebek kıyafetlerine gidiyo şimdiden ona mektuplar yazıyorum onu nasıl merakla beklediğimizi ona nasıl hasret dolu olduğumuzu anlatıyorum ağlayarak dualar ediyorum hepimiz için

Canım ağlattın beni ya :(( bebek kıyafetine gözüm düşüyo ama alamadım ben elim varmadı ama çok güzel bir bebek battaniyesi ördüm içine saracağım günlerin hayalindeyim...inşallah muradımız olur :(( öpüyorum seni

Kızlarrrrr merkezden aradılar 5 yumurtamın 3 ü döllenmiş ve çok sağlıklılarmış iyilermiş bebeklerim diğer 2 side döllencek gibi duruyolarmış bekliyolarmış onlarında döllenmesini...yarın tekrar arıycaklar bölünmelerini söylüceklermiş..inşallah kaliteli olurlar...sevinsem mi 3 bebeğime :17: inşallah güzelce gelişir bana tutunurlar...ben 3 ünün transferini istiyorum eşim 3 ü tutarsa napcaz diyor ben kıyamam 2 sinin transferi olupta 1 inin çöpe gitmesine :(( napcam bilmiyorum :43::43::43: sonucu hayırlı olsun 1 tanecik olsun yeter bana yarabbim duy sesimizi daha fazla bizi umutsuz yaşamaya mahkum etme :14::14::14::14::14:

:nazar::nazar::nazar:
maşallah..nazarlar değmesin.. 3 embriyo olması çok iyi. sanırım donduramayacağından bahsetmiştin..o zaman en sağlıklısı hangisiyse onları nakledecekler ve tutunmasını bekleyecekler..ziyan olacak felan diye düşünme..doktorlar çoğul gebelik genelde önermezler..rahme tutunması ve rahmin taşıması daha zordur..inşallah iki embriyo bile nakletseler, tutunmak için son kuvvetlerine kadar çalışacaklar..amaann inşallah yaa.. hadi hayırlısı:49::49:

merak etme zaten devlet kıyıyor yumurtacıklara.yaşın 35 altıysa birinin , yaşın 35 ustuyse ancak ikisinin transferine izin veriyor.Tayyip yasayı değiştirdi. Ne yazıkki boylece başarı oranları oldukça düştü ama yapacak bir şey yok.Artık 3. yu dondurursun. Eger tutmazsa dondurulmuşları koydurursun. hayırlısı olsun

Son düzenleme:
merak etme zaten devlet kıyıyor yumurtacıklara.yaşın 35 altıysa birinin , yaşın 35 ustuyse ancak ikisinin transferine izin veriyor.Tayyip yasayı değiştirdi. Ne yazıkki boylece başarı oranları oldukça düştü ama yapacak bir şey yok.Artık 3. yu dondurursun. Eger tutmazsa dondurulmuşları koydurursun. hayırlısı olsun

benim gittiğim merkez devlet bir tane diyor 2.yide biz atıyoruz dio bende üç tane transfer olsun diyorum eğerki doğuracaksan aldırmıcaksan 3.de yapalım diyor doktorum ama sanırım 2 tane olucak eşim 3.yü istemiyor...hakkımızda hayırllısı dondurma ücreti yıllık 1000 tl diyo doktor iğnelerim arttı zaten 6 kutu dolapta duruyor alllah korusun tutmucak olursa 1000 tl dondurma we transfer ücreti vericeğime taze taze sil baştan başlarım tedavime yumurtlamayı denerim...en mantıklısı bu

:nazar::nazar::nazar:
maşallah..nazarlar değmesin.. 3 embriyo olması çok iyi. sanırım donduramayacağından bahsetmiştin..o zaman en sağlıklısı hangisiyse onları nakledecekler ve tutunmasını bekleyecekler..ziyan olacak felan diye düşünme..doktorlar çoğul gebelik genelde önermezler..rahme tutunması ve rahmin taşıması daha zordur..inşallah iki embriyo bile nakletseler, tutunmak için son kuvvetlerine kadar çalışacaklar..amaann inşallah yaa.. hadi hayırlısı:49::49:

Maşallah teyzesi :) 3 tane çok sağlıklıymış...ewet dondurmucam çünkü ücreti ayrıymış iğnelerimde arttı olumsuz bir durumda tekrar denerim...inşallah benim gibi inatçıdırlar sıkı sıkı tutunurlar bebelerim :49:

canım çok sevindim senin adına inş. bebişlerin en kısa zamanda annelerine kavuşur ve sıkı sıkı tutunurlar sana

bu arada kızlar bende bugün gittim merkeze doktorumu da merkezi de çok beğendim bu akşamdan itibaren iğnelerime başlıyorum inş.

merhaba arkadaslar nasilsiniz yesimcim canim hic kafana takma onemli olan gelisimlerinin iyi olmasi bendede ilk tedavimde cok agri sanci olmustu adim atamiyordum insallah ilk hamile oldugunu sen sonra siraylada bizler hamile oldugumuzu yazicaz buraya insallahhh....
bende bugun kontrole gittim yarin aksam catlatma ignemi vurucam ve pazartesi toplayacak yumurtalari kismetse insallah hayirlisi olur

merhaba arkadaslar nasilsiniz yesimcim canim hic kafana takma onemli olan gelisimlerinin iyi olmasi bendede ilk tedavimde cok agri sanci olmustu adim atamiyordum insallah ilk hamile oldugunu sen sonra siraylada bizler hamile oldugumuzu yazicaz buraya insallahhh....
bende bugun kontrole gittim yarin aksam catlatma ignemi vurucam ve pazartesi toplayacak yumurtalari kismetse insallah hayirlisi olur

yeşimden sonra senin güzel haberini alacağız inş. canım bu arada kaç yumurtan oluşmuş

hadi hayırlısı..inşallah güzel haberlerini alırız..Allah sağlık sıhhat nasip etsin

yeşimden sonra senin güzel haberini alacağız inş. canım bu arada kaç yumurtan oluşmuş

ins canim doktora soracaktim kac tane oldugunu ama heyecandan unutmusum::) hayirlisi neyse o olsun yapilmasi gerekeni yapiyoruz gerisi rabbime kaliyor son umuzu hayir etsin yuzumuzu guldursun ins hepimizin

Back