• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

ekledim canımm.kızlar okuyanlar da yazsın sayıyı ve kime okuduğunu düşelim öncelikle tedavide ola ys88 ,ilknurlevent yani ben, ilk sırada olanlar söylesinler ona ögre başlarız okumaya benim kırmızılar yarın gider ben de başlarım okumaya.. Rabbim kabul etsin..

canım yeşim için 113 tane okudum bu gecelik rabbim kabul eylesin inşallah yarın gece devam ederim nasipse gündüz işte oluyorum:37:

miss angel, bizimki bu kafayla arabayı değiştirdi bu ay :))) darısı size diyorum bu durumda. bu adamla mutlu olucan napcan, kafa adam belli ki :)) Allah sahibine bağışlasın :))[/QUOTE]

saol canım allah bebişlerimizide kocalarımızıda bize bağışlasın mutluyum onunla hemde çok bide bebişler gelse şu göbişlere daha ne isterim allahımdan

merhabalar bişeyi merak ediyorum yumurta toplanırken nasıl oluyor bi acı varmı canım ya benim ilk denemem aşılamada yaptırmadım hiç bi fikrim yok da...

merhaba canim yumurta toplama islemi genel anestezi uygulanarak yapiliyor uyuyup uyaniyosun hersey bitmis oluyo.benim ilk tedavimde yumurta toplandiktan sonra kasiklarimda cok agri oldu ama ikinci gun gecti

demet guzelim agri aci olayi kisiden kisiye degisiyor belki sende hic olmayacak oluruna birak stres yapma dusunme bunlari

kizlarr ruyalarim kabus oldu bana yaaa hep bebek goruyorum...yarin ucuncu kez kontrole gidiyorum bu aksam diger ignemide yapicam birini gunduz birini gece yapiyorum pazar gunu bitiyor ignelerim buyuk ihtimal pazartesi sali cagirir opu icin..cagirsada bir an once transfer gunum gelse olsa bitse ama en zor kisim iskenceden beter oooo 12 gun varya beni bitiriyo ilk denememde 12 gun uyku uyumamistim kabus gormekten insallah bu kez rahat olmayi basaririm

Son düzenleme:
kizlarr ruyalarim kabus oldu bana yaaa hep bebek goruyorum...yarin ucuncu kez kontrole gidiyorum bu aksam diger ignemide yapicam birini gunduz birini gece yapiyorum pazar gunu bitiyor ignelerim buyuk ihtimal pazartesi sali cagirir opu icin..cagirsada bir an once transfer gunum gelse olsa bitse ama en zor kisim iskenceden beter oooo 12 gun varya beni bitiriyo ilk denememde 12 gun uyku uyumamistim kabus gormekten insallah bu kez rahat olmayi basaririm

aslında o 12 günün her birine ayrı ayrı oyalanacak bir organizasyon yapmak lazım. hiç evde oturmayıp her gün bir yerde olsak geçer herhalde. bir de kocayla yalnız olmamak lazım bence o 12 gün...

neredesiniz güzeller? çıkın hele ortaya. DAISY seni topicin maskotu ilan ediyorum :) müthiş enerjinle hak ettin sen bunu, gözler seni arar :))

Selam arkadaşlar bende dün gittim dr herşey çok iyi dedi.
Lucrin iğne verdi. 2 yada 3 güne adet olursun dedi zaten hafif hafif başladı
Lucrin iğne olan varmı aranızda

aslında o 12 günün her birine ayrı ayrı oyalanacak bir organizasyon yapmak lazım. hiç evde oturmayıp her gün bir yerde olsak geçer herhalde. bir de kocayla yalnız olmamak lazım bence o 12 gün...

keske oyle birsey olsa guzelimm yaaa ben ilk tedavimde 12 gun yatmistim doktorumun tavsiyesi tam olarak bu degildi ama esim ve kayinvalide oyle anlamak istedikleri icin yattim bukezde yatmak istemiyorum ama esimin kesin olan bir israri var yatacaksin kalkmak yok diyor en kotusude kaynana surekli basimda olur rahat ve pozitif olamam sinir oluyorum off offf

Selam arkadaşlar bende dün gittim dr herşey çok iyi dedi.
Lucrin iğne verdi. 2 yada 3 güne adet olursun dedi zaten hafif hafif başladı
Lucrin iğne olan varmı aranızda

selam tatlim bende ilk tedavimde lucrin kullanmistim uzun protokoldu bukez kisa oldugu icin vermedi hadi hayirli olsun tedavin canim

ilknurlevent arkadasim sen aksarayda hangi doktora gidiyosun tup bebek disinda normalde yani bana kimi tavsiye edersin gittigim hicbirinden memnun degilim aksarayda gercek anlamda iyi bir doktor yok bana cok iyi diyebilecegin biri varmi

maselef benim ev mayaya yakın ya orada nur hilal hanım ya da rıfkı bey ikisine çok iyi diyolar.. ben daha hiçbirine gidemedim.. türkcan beye gittim onuda :((( boşver.. bana sen doğurman dedi:(

keske oyle birsey olsa guzelimm yaaa ben ilk tedavimde 12 gun yatmistim doktorumun tavsiyesi tam olarak bu degildi ama esim ve kayinvalide oyle anlamak istedikleri icin yattim bukezde yatmak istemiyorum ama esimin kesin olan bir israri var yatacaksin kalkmak yok diyor en kotusude kaynana surekli basimda olur rahat ve pozitif olamam sinir oluyorum off offf

ilk gün dinlenin sonra gündelik hayatınıza dönün diolar. öyle yapman daha iyi olmaz ki! düşünmemen lazım...

Benimde ilk denemem canım inşallah hepimizin son olur....allah doktorları eksik etmesin onların kapısına da muhtaç bırakmasın bizi...bir umuttur işte koşturuyoruz...zor deme durumun için hiç çocuğun olmaz denilen bir kadının bile bebeği oldu hemde normal yolla ablamın arkadaşı oluyo kendisi...rabbim büyük bizim kucağımızı booş bırakmaz eminim bizi kadın olarak yarattıysa anneliğide bize çok görmez inşallah :((( :14::14::14::14::14::14:

Amin canım.Yeşimciğim merak ettim seni.. İnşallah opun çok iyi geçmiştir de 18 yumişin de seninledir :16::16::16::16:

Allah kolaylık versin canım
Benim kayınvalidemde ilkinde yanımda sayılırdı gitti geldi inan daha çok stress oldum Aslında kötü bir insan değil ama beni çocuk gibi yönlendirmeye çalışması sinirimi bozuyo daha ona tüp bebek yaptırdık bile demedik hamile olabilirr demiş eşim
Bu sefer eşime rica ettim sakin geçirmek istiyorum kafama birşey takmak istemiyorum diye oda memlekete yolladı
Ayyyyy inşaallah çabuk dönmezler:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Birde biz tüp bebeği herkezden gizli yaptırdık ben dr filan gittikce sorularının haddi hesabı kesilmiyo sürekli. Artık söylüycek yalanda kalmadı:26::26::26::26::26::26::26:
Sende bence yalnız kalsan daha iyi olur tabii şartlarınız nasıl bilemiyorum ama

Back