sabaha karşı 4'de çıkıcaz canım...daha burdayım :) sabah 9 buçuktaymış yemin töreni...
Allah kolaylık versin canım
Benim kayınvalidemde ilkinde yanımda sayılırdı gitti geldi inan daha çok stress oldum Aslında kötü bir insan değil ama beni çocuk gibi yönlendirmeye çalışması sinirimi bozuyo daha ona tüp bebek yaptırdık bile demedik hamile olabilirr demiş eşim
Bu sefer eşime rica ettim sakin geçirmek istiyorum kafama birşey takmak istemiyorum diye oda memlekete yolladı
Ayyyyy inşaallah çabuk dönmezler:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Birde biz tüp bebeği herkezden gizli yaptırdık ben dr filan gittikce sorularının haddi hesabı kesilmiyo sürekli. Artık söylüycek yalanda kalmadı:26::26::26::26::26::26::26:
Sende bence yalnız kalsan daha iyi olur tabii şartlarınız nasıl bilemiyorum ama
selam kızlar kimseler yok galiba bende istanbuldayım yarın merkeze gideceğim inş. ama o kadar zor bi yolculuk geçirdim ki anlatamam midemi üşütmüşüm hala kendime gelemedim =(
ya kızlar ne yapsam bilemedim şimdi transfer sonrasını düşünüyorum ben 10 gün rapor falan alıcam yatmayı düşünüyorum hep ailelerin haberi bile yok bu işten şimdi düşünüyorum yemek temizlik vs şeyler nası olacak diye çünkü eşim şuan izin alamaz işe gidip gelecek gece gündüz kayınvalidemi çağırsam koşa koşa gelir bakarda bana seve seve ama ne bilim işte karar veremedim ne dersiniz çağırıp çağırmama konusunda
aslında annemi çağırmak isterdim ama rahatsızlığından dolayı gelemez kayınvalidemle aramız çok iyidir severim keretayı:):)kendin daha iyi bilirsin canim benim kayinvalidenle araniz iyiyse onu seviyorsan cagir ama onun en ufak bir sozune sinir oluyorsan tavsiye etmiyorum cagirmani cunku pozitif ve relax olman gerekiyor o surecte bu benim fikrim tabi sen bilirsin
allah yardımcın olsun kardeşim ne diyeyim dilerim topiğimiz uğurlu gelirde hepimiz gebe kalabilirizselam uzun zamandır ziyaretci olarak okudum sizleri ve 3 aydır yaşadıklarımı sizden başkasıyla konuşsm anca teselli verir beni anlamaz diye düşündüm ben 13 yıllık evliyim ve haliyle çocuğum yok sorun eşimdeydi ilk evlendiğimiz dönemde doktorlar eşin ameliyat olsun dediler çocuğunuz olur ama o dönemde ameliyat olacak durum yoktu gel zaman git zaman 13 yılı böyle doldurduk ve haziranda doktora gittim ama bu sefer bize yol gösterecek bir doktor bulduk allahın izniyle ve ilk muayeneden sonra bende 11cm büyüklüğünde kist olduğu saptandı ve ameliyat oldum 1 ay ameliyatın üzerinden geçti ramazanıda çıkarttık ve doktorumla tedaviye başladık ama eşimde sıkıntı olduğundan doktor tek çaremizin tüp bebek olduğunu söyledi şimdi iğneleri kullanıyom ve yarın doktora gitcem bakalım yumurtalar ne durumda dua edin arkadaşlar 13 yıl hiç ışığımız yoktu 13 yıl üzeri bir ışık gördük ışığa doğru gidiyoruz rabbim tüm anne olmak isteyenlere aratmadan versin
aslında annemi çağırmak isterdim ama rahatsızlığından dolayı gelemez kayınvalidemle aramız çok iyidir severim keretayıcidden iyidir aramız çok desteği oldu bu süreçte allah var sürekli destek oldu dualar etti bizle aslında kalkabilsem sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ama bilemedim işte
allah yardımcın olsun kardeşim ne diyeyim dilerim topiğimiz uğurlu gelirde hepimiz gebe kalabiliriz
Kızlar Yeşim gelmedi mi ? Umarım herşey yolundadır. Merak ettim Yeşim'i... :26:
selam uzun zamandır ziyaretci olarak okudum sizleri ve 3 aydır yaşadıklarımı sizden başkasıyla konuşsm anca teselli verir beni anlamaz diye düşündüm ben 13 yıllık evliyim ve haliyle çocuğum yok sorun eşimdeydi ilk evlendiğimiz dönemde doktorlar eşin ameliyat olsun dediler çocuğunuz olur ama o dönemde ameliyat olacak durum yoktu gel zaman git zaman 13 yılı böyle doldurduk ve haziranda doktora gittim ama bu sefer bize yol gösterecek bir doktor bulduk allahın izniyle ve ilk muayeneden sonra bende 11cm büyüklüğünde kist olduğu saptandı ve ameliyat oldum 1 ay ameliyatın üzerinden geçti ramazanıda çıkarttık ve doktorumla tedaviye başladık ama eşimde sıkıntı olduğundan doktor tek çaremizin tüp bebek olduğunu söyledi şimdi iğneleri kullanıyom ve yarın doktora gitcem bakalım yumurtalar ne durumda dua edin arkadaşlar 13 yıl hiç ışığımız yoktu 13 yıl üzeri bir ışık gördük ışığa doğru gidiyoruz rabbim tüm anne olmak isteyenlere aratmadan versin
aranizin iyi olmasina sasirdim dogrusu cok zor bulunuyor kayinvalidem cok iyi diyen insankalkamayacak birsey yokki canim benim doktor yat hic kalkma demiyorki gunluk hayatina devam et kendini yorma agir is yapma diyor
cok gecmis olsun tedavinde hayirli olsun insallah bunca yillik hasret bitecek artik..rabbim yardimcin olsun
Selam arkadaşlar bende dün gittim dr herşey çok iyi dedi.
Lucrin iğne verdi. 2 yada 3 güne adet olursun dedi zaten hafif hafif başladı
Lucrin iğne olan varmı aranızda
canlarım mrb...kusuruma bkmayın nete anca girebildim iyi değildim hala sancım var kasıklarıma iğne batıyo sanki sürekli ondan dolayı yattım kalktım biraz kendime geldim...biliyosunuzki 15/18 arası yumurtam görünüyodu ancak sadece 5 tane içinde kaliteli çıktı diğerleri sağlıklı deilmiş we içinde hücre yokmuş..ultrasonda yumurta görünsede içinde laboratuvarda bakıldığında hücreler görünürmüş..ben zaten dondurtmayacaktım maddi sıkıntıdan dolayı ayrı ücret istediler dondurmaya bizde onun yerine eğerki allah korusun tutmucak olursa tedavi olurz tekrar dedik...uyandığımda 5 yumurta duyunca çok ağladım narkozun etsikide var tabi..sonra embriyolog kadın güzel haberi verince sevindim birazcık 4 tane 1.kalite sağlıklı 1 tanesi de iyi dedi..yarın we sonraki gün arayıp gelişimlerini söylüceklermiş.bi sürü ilaç jel bant vitamin vs verdiler kullanmaya başladım dokturum bebeklerin bize emanet 5 yıldızlı oteldeler konforları yerinde dedi :)) dua edin sağlıklıca tutunsun 2 tane transferim olucak 2 ayrı gün olabilir dedi doktorum...hastaneden çıkınca ağlama tuttu eşime diyorum bebeklerimizi bırakıp geldik biz nasıl anne babayız diye...ilk defa bu kdr yaklaştım hasretle beklediğim yavrularıma( inşallah sonucu hayırlı olur.buarada opu bayağı zor allah herkese yardım etsin...sizleri çok seviyorum beni merak ettiğiniz için tşk ederim...dua edin ne olur bebeklerim güzel gelişip tutunsun..iyi geceler öpüldünüz
canlarım mrb...kusuruma bkmayın nete anca girebildim iyi değildim hala sancım var kasıklarıma iğne batıyo sanki sürekli ondan dolayı yattım kalktım biraz kendime geldim...biliyosunuzki 15/18 arası yumurtam görünüyodu ancak sadece 5 tane içinde kaliteli çıktı diğerleri sağlıklı deilmiş we içinde hücre yokmuş..ultrasonda yumurta görünsede içinde laboratuvarda bakıldığında hücreler görünürmüş..ben zaten dondurtmayacaktım maddi sıkıntıdan dolayı ayrı ücret istediler dondurmaya bizde onun yerine eğerki allah korusun tutmucak olursa tedavi olurz tekrar dedik...uyandığımda 5 yumurta duyunca çok ağladım narkozun etsikide var tabi..sonra embriyolog kadın güzel haberi verince sevindim birazcık 4 tane 1.kalite sağlıklı 1 tanesi de iyi dedi..yarın we sonraki gün arayıp gelişimlerini söylüceklermiş.bi sürü ilaç jel bant vitamin vs verdiler kullanmaya başladım dokturum bebeklerin bize emanet 5 yıldızlı oteldeler konforları yerinde dedi :)) dua edin sağlıklıca tutunsun 2 tane transferim olucak 2 ayrı gün olabilir dedi doktorum...hastaneden çıkınca ağlama tuttu eşime diyorum bebeklerimizi bırakıp geldik biz nasıl anne babayız diye...ilk defa bu kdr yaklaştım hasretle beklediğim yavrularıma( inşallah sonucu hayırlı olur.buarada opu bayağı zor allah herkese yardım etsin...sizleri çok seviyorum beni merak ettiğiniz için tşk ederim...dua edin ne olur bebeklerim güzel gelişip tutunsun..iyi geceler öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?