eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?

ya benim gündüzleri başım ağrıyor, akşam yatınca da biraz çarpıntım oluyo. estrofem böyle şeyler yapıyo mu? kullanıp bunları yaşayan oldu mu aranızda? annemle eşim de yüzümün biraz şiş olduğunu söylüyor bu arada.

ya benim gündüzleri başım ağrıyor, akşam yatınca da biraz çarpıntım oluyo. estrofem böyle şeyler yapıyo mu? kullanıp bunları yaşayan oldu mu aranızda? annemle eşim de yüzümün biraz şiş olduğunu söylüyor bu arada.
estrofem tablet demi hatırlamıyorum ama olsaydı mutlaka hatırlardım ama zaten ben transfer sonrası kullanmıştım.

canlarım merhaba aranızda tüp bebek için rapor çıkaran varsa yardımcı olabilir mi? illa regli iken mi gitmek gerekiyor... bu ay reglim dün bitti hava şartları yüzünden ulaşım yoktu diğer şehirlere bulunduğum şehirde tüp bebek merkezi yok. bu hafta yollar açıldı diğer reglimde başlamak istiyorum . b u hafat gitsem rapor çıkarabilirmiyim? netten baktım anlamadım bilen varsa yardım edin banaaa....

canım biraz uzun sürüyor. şimdik şöyle anlatayım. ilk denemenmiydi bilmiyorum.eğer ilk ise bi adetin 2. yada 3. günü kontrolün olacak. birde adetten sonra 21-22. gün kontrolün.ve yine adetinin 21.günü smear örneği alınacak.. ve bu gittiklerinde 3-4 tüp kan alacaklar.. hormonlarına bakılacak. sonraki adetindede durumuna göre tedaviye başlayacaklar. benm doğum kontrol haplı uzun protokol olmuştu.. tüm tahlillerden sonra 1 ay d.kontrol hapı kullanıp öyle başladım.. yine eğer ilk ise sana sis ve hsg yapılacak. ve tabi her gidişinde vajinal usg yapılacak.. evrak olarak da birkaç şey isteyecekler.. 3 er resim eşinin de. evlilik cüzdanınız..kmlikleriniz.. son 5 yıldır eşinin veya senn çalıştığınıza dair belge..

erkek içinde: 15 er gün arayla 3 tane eşinden spermiogram alınacak.. ve yine kan tahlili alınacak..

canım zaten sana bunların listesini verecekler ve hepsinin tamamlayacaksın.. sonra tüm sonuçlarınla sen dahiliyeciye eşinde ürolojiciye gideceksiniz.. ikisininde tüp bebek yapabilir notundan sonra dosya heyete girecek... heyet raporu 1 günde çıkıyor..
birde merkezden merkeze farklılık tabiki vardır ama bunlardan çok fazla birşey değişeceğini zannetmiyorum çünkü bunlar temel işlemler.. belki ufak tefek değişiklikler olur.. mesela hsg filmin varsa yeniden yaptırmazsında eskisini kabul ederler ama yoksa büyk ihtimal isterler gibi. benim sana tavsiyem dün bittiyse say adet sonrası 21.gününde git. yoksa bir sonraki ay reglinden sonraki 21. gününü isterler. en azından smear için. bir de merkezini arayıpda sorabilirsin 21.gün hormon kontrolü ve smear istiyor musunuz diye.. ilk gidişini ona göre ayarlarsın ..

canım sanada iyi akşamlar

canım bende kullandım estrofem ama bende baş ağrısı falan olmadı

annemin evi çok sıcak belki de ondandır o zaman :) hamam yani, keselenebilirsin rahatça :))

sıcak vucutta şişlik yapar canım ondan olmuştur bence vucudun aşırı sıcağa alışk değilse

kız bende annenemi gelsem ne yapsam çok sıcakya :))

ayşegülü bebeğimolsn nasılsınız ? bebeğimolsun şu nickini kısa yap yaw çok uzun:) bu arada örgü örmeyi öğrenmen gerek bebişine patikler ,yelekler örmen lazım kafada dağıtmaya iyi geliyor.Bn evde canım sıkılınca dikiş dikiyom mesela süper oluyo hiç vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum.Bn tedavideyken küçük mucizeler dükkanını okumuştum çok güzeldi orda herkesin birşey bulması mümkün bn tüp bebeği yapıp yapı bebek sahibi olamayan biri ile kendimi özleştirmiştim.çok ağlamıştım ama süper bir kitaptı tavsiye ederim

sıcak vucutta şişlik yapar canım ondan olmuştur bence vucudun aşırı sıcağa alışk değilse

kız bende annenemi gelsem ne yapsam çok sıcakya :))

gel şekerim :)) ay valla bizim ev kutup kutup. ne de yapsak ısıtamıyoruz. hem kombiyi hem elektrikli sobayı çalıştırıyoruz ısınmıyo minnacık ev. etrafı açık onun için çok soğuyo.

mirage ,havinciğim hoşgeldiniz.Mirage bol bol dinlen kafa dağıt .havinciğim senin de bnm gibi komşularla iletişimin iyi demekki.bu zamnda herkes komşusuna gidemiyo:)) bn işten geldim acaip yorgunum öpüyorum sizleri.kendinize iyi bakın,iyi davranın veee kendinizi herşeyden çok sevin

ben yarın yine kontrole gidicem. doktor annemin evine yakın o yüzden bu gece de bburda kalıcaz.

merve naptı acaba? daha iyidir inşallah morali.

gel şekerim :)) ay valla bizim ev kutup kutup. ne de yapsak ısıtamıyoruz. hem kombiyi hem elektrikli sobayı çalıştırıyoruz ısınmıyo minnacık ev. etrafı açık onun için çok soğuyo.

geleyim kız bencede canım evin ısınmaması kötü ya etrafı açıksa ondanda ısınmaz sende çok üşüdünmü annene gidersin canım ısınmaya :))

benim ev sıcak olduğu halde üşüyom :))

geleyim kız bencede canım evin ısınmaması kötü ya etrafı açıksa ondanda ısınmaz sende çok üşüdünmü annene gidersin canım ısınmaya :))

benim ev sıcak olduğu halde üşüyom :))

ayda bir defa hastayım zaten. antibiyotik falan da almıyorum diye herhalde mikrop çıkmıyo vücudumdan ne biliyim. pamuklara sarıyorum kendimi evde resmen. bere takıp yatıyorum ya :))

mirage ,havinciğim hoşgeldiniz.Mirage bol bol dinlen kafa dağıt .havinciğim senin de bnm gibi komşularla iletişimin iyi demekki.bu zamnda herkes komşusuna gidemiyo:)) bn işten geldim acaip yorgunum öpüyorum sizleri.kendinize iyi bakın,iyi davranın veee kendinizi herşeyden çok sevin

canım hoş bulduk evet komşularımla aram iyidir rabbim bozmasın canım sen iyi dayanıyon valla 2 can besliyon bide çalışıyon rabbim kolaylık versin

ayda bir defa hastayım zaten. antibiyotik falan da almıyorum diye herhalde mikrop çıkmıyo vücudumdan ne biliyim. pamuklara sarıyorum kendimi evde resmen. bere takıp yatıyorum ya :))

canım kendine çok dikkat et başını korumak için yatarken iyi yapıyon canım bu süreçte ilaç almaman iyi zaten rabbim hastalıklardan korusun seni

Back