eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

bana cevap yokmu kız nasılsın::::))) dargınlık yapma lütfen üzülüyorum ben valla.

Yok ne demek benim öyle küslük falan takıntılarım olmaz. Heleki burda. Üzülecek bişey yokyani sorunu görmedim başka bişeylere bakıyordum. Bencede eşine iyi olduğunu güçlü olduğunu göstermek zorundasın önceki tedavilerde sen endişeliydin ama artık o senden daha endişeli bence sende ona karşı anlayışlı olmalısın. Onun içinde kolay değil sırf bu sebepten evliliği bitme noktasına geldi nerdeyse

Yok ne demek benim öyle küslük falan takıntılarım olmaz. Heleki burda. Üzülecek bişey yokyani sorunu görmedim başka bişeylere bakıyordum. Bencede eşine iyi olduğunu güçlü olduğunu göstermek zorundasın önceki tedavilerde sen endişeliydin ama artık o senden daha endişeli bence sende ona karşı anlayışlı olmalısın. Onun içinde kolay değil sırf bu sebepten evliliği bitme noktasına geldi nerdeyse

tamam sevindim sanalda olsa burası kimseyi kırmak istemem.evet biz çok badireler atlattık inş. hepimiz için kötü günler geride kalmıştır. inşallah bundan sonra hep iyi şeyler yazar okuruz.

Kızlar Banada müsaade Allah'a emanet olun. Görüşmek üzere. Hayırlı pazarlar diliyorum kocalarınızla güzelce kahvaltılar yapın inşallah :16:

Boyacı canım okudum daha iyimişsin çok şükür dahada iyi olacaksın inşallah. Senin dondurulmuşların var mıydı? Varsa Dr.un neden yeniden taze yumurtalarla falan deneyelim demiş anlamadım. Benim Dr.um ve hemşireler dondurulmuşların tutunma oranının daha yüksek olabilme ihtimali var demişlerdi de bidesana soruyum dedim

amin canım çok saol..Asilcim ne bileyim bende ilk defa duydum aslında burda görüyorum herkes 2.ye varsa dondurulmuşla devam ediyor. benm embriyolog böyle dedi. ben taze yumurtayla transferi daha çok seviyorum diyor.. yani ondanda yine 5-6 yumurtan kalır yine olmazsa 3.ye dondurulmuş denersin diyor. bir diğer nedenide şu ben devlette yaptırdım ilk hakkımı bu son hakkım yani 2. devlet hakkınıda tazeyle dene diyor. kararsızım bende ama zaten marttan yada nisandan önce düşünmem yeni deneme.. belkide daha fazla çünkü vücudumu yorgun hissediyorum.. :(

bilmediğim işe burnumu sokmak istemem ama dondurulmuş embriyo transferide en az taze transfer kadar başarılı olabiliyor diye biliyorum neden embriyo varken transfer edilmesinki o zaman neden dondurma işlemi var.ben anlamadım bence bir araştır.

yok cnm estafurullah.. işte embriyolog yukarıda yazdıklarımı söyledi.. bizde onların dediğini uygulamaktan yanayız.. ne bileyim onlar daha iyi bilir diye dediklerini yapmak istiyorsun..psikolojik işte yoksa tabiki bisürü insanın dondurulmuşla tutuyor. birde genelde ilkinde tutmazmış ya benm tutup da düştüğü için 2.den daha umutluyuz o yüzden tazeyle yapalım dio.. yani iice kafam karışık bakalım nasip..

cnm yazdım kızlara açıklamalı.. aynı şeyleri yazmıyım tekrar .. dondurulmuşla taze şansı arası çok fark var mı biliyor musun ?

yani bütün kızlar hepinize soruyorum.. bilen varsa dr.undan duyan falan paylaşabilir mi ? tşk.ler

Kedi ozelden konusmustuk seninle bir gun. Senin karisimi istemistim bilmedigin soylemistin karisimin icine aktarin hazirladigini soylemistin. Oradan biliyorum aktari. Cevap yazmamissin.sorularima ozelden cevap yazabilirsin. Tesekkurler simdiden

selam kızlar nasılsınız dün net kesikti o yüzden gelemedim ama maşallahınız her zamanki bu arada akasya ya çok üzüldüm yaa Rabbim sabır versin ayşeaaabbb canım seninde eşinle diyaloguna çok güldüm valla üstüne gitme tatlım yavaş yavaş açılır

selam kızlar nasılsınız dün net kesikti o yüzden gelemedim ama maşallahınız her zamanki bu arada akasya ya çok üzüldüm yaa Rabbim sabır versin ayşeaaabbb canım seninde eşinle diyaloguna çok güldüm valla üstüne gitme tatlım yavaş yavaş açılır

yaaa gamze öyle dedi ama yüzüme bakmadı bile elinde kumanda bana poz yapıyor ben geri çağırdım barışmak istedim ya.aman kısmet işte zaman gerek heralde sen ne yapıyon gelmiyorn kız özletme kendini.

Back