eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

cnm yazdım kızlara açıklamalı.. aynı şeyleri yazmıyım tekrar .. dondurulmuşla taze şansı arası çok fark var mı biliyor musun ?

yani bütün kızlar hepinize soruyorum.. bilen varsa dr.undan duyan falan paylaşabilir mi ? tşk.ler

dondurulmuş deneyince devletin verdiği ikinci hakkıda kullanmış oluyorsan ve taze embriyo da gebelik oranı daha fazle diyorsa embriyolok daha mantıklı geldi şimdi bana.

Kedi ozelden konusmustuk seninle bir gun. Senin karisimi istemistim bilmedigin soylemistin karisimin icine aktarin hazirladigini soylemistin. Oradan biliyorum aktari. Cevap yazmamissin.sorularima ozelden cevap yazabilirsin. Tesekkurler simdiden

meryemcim senin sonucun ne oldu?
geriye dönük fazla okuyamadım.

cnm yazdım kızlara açıklamalı.. aynı şeyleri yazmıyım tekrar .. dondurulmuşla taze şansı arası çok fark var mı biliyor musun ?

yani bütün kızlar hepinize soruyorum.. bilen varsa dr.undan duyan falan paylaşabilir mi ? tşk.ler

canım benim doktorum dondurulmuş tedavisine başlarken bana dedi ki, bir süre sonra sadece dondurulmuş tedavisiyle tüp bebek yapma konusu konuşuluyor gündemde. çünkü ilkinde yaptıklarında vücut suni yöntemlerle çok fazla uyarılmış ve yorgun oluyor, dondurulmuşta doğal şartlara daha yakın olunuyor gibi birşeyler söylemişti. benim doktorum sırf rahatlatmak için böyle cümleler kuran bir adam değil. bu yüzden ben sözüne güveniyorum. ama maddi bir durum varsa dediğin gibi ortada, devletin karşıladığı son tedavin olacaksa o kısmını bilmem. sonuçta dondurulmuşlarını biriktirmiş olursan dondurulmuş tedavisi daha uygun fiyatlı. inşallah süreç uzamaz da bir an önce bebeğine kavuşursun canım.

selam kızlr nasılsınız geçmişi okuyamadım ay kızlar ben pek iyi sayılmam transferim olalı 6 gün oldu ama benim hiç belirtim yok tutmadı galba hiç ümidim yok gibi bişey daha önce iki tedavimdede çok umutlıydum ama bunda çok faklıyım sürekli ağlayıp duruyorum birden hıçkırıklara boğuluyorum okuyrum kafamı daıtıyorum olmuor etrafımdaki insanlara bağırıp duuryorum ablam olsun annem olsun nasılsın ağrın felan varmı diye soracaklar die aklım çıkıyor çünki kalplerini kırıyorum kızlar tutmicak bebeğim üstümde dağ kadar yük var sanki kaldıramıyorum bu yükü çok dua edin bana tutsun bebeğim ellerimi boşa çıkmasın

slm feriha aynı gun olmusuz senınle transfer sanırım ben pazartesi gunu oldum 3 embiryo transfer edildi ilk denemm embiryolarım dondurulmuştu o yuzden olsa gerek çok ıyı olmadıgını soylediler ve 3 tane birden transfer oldum ve bende senın gibi çok karamsarım ama oyle olmamak gerek herşey nasıp kısmet o kadar yuklenme kendıne ınş ıkımızde guzel sonuçlar alırız....vee bide belirti arama kendin de sunu bıl her zaman vücud belirti vermiyor bi çok arkadas belirti yaşamadan da hamile kaldı benım de hiç belirtim yok ve umut edıyrm olacak dıyee... Rabbim ferahlık versin gönlüne arkadasım...dualarımdasın.

yaaa gamze öyle dedi ama yüzüme bakmadı bile elinde kumanda bana poz yapıyor ben geri çağırdım barışmak istedim ya.aman kısmet işte zaman gerek heralde sen ne yapıyon gelmiyorn kız özletme kendini.

çok fazla takma kafana canım zamanı vardır mutlaka

akasya arkadaşımıza rabbimden sabır diliyorum rabbim dayanma gücü versin inş çabuk toparlanır akasya arkadaşımız

canım benim transferin hayırlı olsun bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun rabbim yüzünü güldürsün kucağını doldursun

canım hoş geldin sen nasılsın ben iyiyim işte kırmızılarımı bekliyorum ondan sonra tedaviye start vercem inş

canım benim üzme kendini her şeyde bir hayır vardır geç olsunda güç olmasın inş

sagol havin su inş tutunur bebişlerımmm Rabbimm hepımızın yuzunu guldursun kucagını doldursun inş..

Canım benim hiç bir belirtim olmamıştı. Bence belirtileri kafana takıp kendini üzme iyi düşün:)

canım hoş geldin sen nasılsın ben iyiyim işte kırmızılarımı bekliyorum ondan sonra tedaviye start vercem inş

İnşallah gelsin biran öncede başla sende havinim.

Evet yukscüm nerde oturuyorsun sen hangi merkezde yaptrdin ?

Canım bozyakadayım ben smyrna tüp bebek merkezi bayraklı sen nerde oturuyorsun?[/QUOTE]

anladım canım bnecede belirtı aramamk gerek sanırım cok sagoll..

dondurulmuş deneyince devletin verdiği ikinci hakkıda kullanmış oluyorsan ve taze embriyo da gebelik oranı daha fazle diyorsa embriyolok daha mantıklı geldi şimdi bana.

evet 2. hakkımı kullanmış oluyorum.. işte bizede mantıklı geldi ama bir yandan da sil baştan çok zor geliyor ama bakalım belki de şimdi yeni ya ondan zor geliyor.. bir kaç hafta sonra heyecanla yeni denemeye hazırlanabilrim..

sennde eşinle diyaloğun çok hoşmuş yani.. :) olsun en azından eski sert tavrını göstermemiş.. herşeyde bir hayır vardır arkadaşım

kızlaar selam ben bebeğimolsun ama hesabıma bişeyler olduğu için giremiyordum bende böyle bi çözm buldum yeni hesap açtım geçmişi okudum yazamasamda mervecimm hiç üzülme allahım senn bebeğini sana sağlıklı bir şekilde bağışlayacak tatlım.
görüşmeyeli nasılsınız havinsu feriha kedii ve diğr arkadaşlarım :)

kızlaar selam ben bebeğimolsun ama hesabıma bişeyler olduğu için giremiyordum bende böyle bi çözm buldum yeni hesap açtım geçmişi okudum yazamasamda mervecimm hiç üzülme allahım senn bebeğini sana sağlıklı bir şekilde bağışlayacak tatlım.

iyiyim şekerim ,çalışıyoruz işte pazar pazar sabahın köründe işe geldim 22:00 de çıkıcam
sen napıyon bakimm gene canını sıkmıyon dimi.canın sıkılırsa bnm bebişlere yün alıyım bana patik ör:)))

iyiyim şekerim ,çalışıyoruz işte pazar pazar sabahın köründe işe geldim 22:00 de çıkıcam
sen napıyon bakimm gene canını sıkmıyon dimi.canın sıkılırsa bnm bebişlere yün alıyım bana patik ör:)))

yok cnm iyiym artk :) ben örgü bilmem ama istersen öğrenir örerimmm :))

canlarım merhaba aranızda tüp bebek için rapor çıkaran varsa yardımcı olabilir mi? illa regli iken mi gitmek gerekiyor... bu ay reglim dün bitti hava şartları yüzünden ulaşım yoktu diğer şehirlere bulunduğum şehirde tüp bebek merkezi yok. bu hafta yollar açıldı diğer reglimde başlamak istiyorum . b u hafat gitsem rapor çıkarabilirmiyim? netten baktım anlamadım bilen varsa yardım edin banaaa....

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu bir akşam diliyorum

sagol havin su inş tutunur bebişlerımmm Rabbimm hepımızın yuzunu guldursun kucagını doldursun inş..

Canım bozyakadayım ben smyrna tüp bebek merkezi bayraklı sen nerde oturuyorsun?
anladım canım bnecede belirtı aramamk gerek sanırım cok sagoll..

amin canım hepimizin muradı zaten sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmak rabbim arattırmasın bzi doldursun hayırlısıyla kucaklarımızı inş

canım hoş geldin ben iyiyim sen nasılsın canım

selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu bir akşam diliyorum[/QUOTE

sana da mutlu akşamlar ,hayırlı pazarlar şekerim.nasılsın ?neler yaptın bugün?

canım komşudaydım akşama kadar akşam eve gelince yemekti bu saate anca topiğe geldim şimdi hem topiğe yazıyom hemde maç seyrediyom sen nasılsın canım

Back