cnm yazdım kızlara açıklamalı.. aynı şeyleri yazmıyım tekrar .. dondurulmuşla taze şansı arası çok fark var mı biliyor musun ?
yani bütün kızlar hepinize soruyorum.. bilen varsa dr.undan duyan falan paylaşabilir mi ? tşk.ler
Kedi ozelden konusmustuk seninle bir gun. Senin karisimi istemistim bilmedigin soylemistin karisimin icine aktarin hazirladigini soylemistin. Oradan biliyorum aktari. Cevap yazmamissin.sorularima ozelden cevap yazabilirsin. Tesekkurler simdiden
cnm yazdım kızlara açıklamalı.. aynı şeyleri yazmıyım tekrar .. dondurulmuşla taze şansı arası çok fark var mı biliyor musun ?
yani bütün kızlar hepinize soruyorum.. bilen varsa dr.undan duyan falan paylaşabilir mi ? tşk.ler
selam kızlr nasılsınız geçmişi okuyamadım ay kızlar ben pek iyi sayılmam transferim olalı 6 gün oldu ama benim hiç belirtim yok tutmadı galba hiç ümidim yok gibi bişey daha önce iki tedavimdede çok umutlıydum ama bunda çok faklıyım sürekli ağlayıp duruyorum birden hıçkırıklara boğuluyorum okuyrum kafamı daıtıyorum olmuor etrafımdaki insanlara bağırıp duuryorum ablam olsun annem olsun nasılsın ağrın felan varmı diye soracaklar die aklım çıkıyor çünki kalplerini kırıyorum kızlar tutmicak bebeğim üstümde dağ kadar yük var sanki kaldıramıyorum bu yükü çok dua edin bana tutsun bebeğim ellerimi boşa çıkmasın
yaaa gamze öyle dedi ama yüzüme bakmadı bile elinde kumanda bana poz yapıyor ben geri çağırdım barışmak istedim ya.aman kısmet işte zaman gerek heralde sen ne yapıyon gelmiyorn kız özletme kendini.
akasya arkadaşımıza rabbimden sabır diliyorum rabbim dayanma gücü versin inş çabuk toparlanır akasya arkadaşımız
canım benim transferin hayırlı olsun bebişlerin sana sıkı sıkı tutunsun rabbim yüzünü güldürsün kucağını doldursun
canım hoş geldin sen nasılsın ben iyiyim işte kırmızılarımı bekliyorum ondan sonra tedaviye start vercem inş
canım benim üzme kendini her şeyde bir hayır vardır geç olsunda güç olmasın inş
Canım benim hiç bir belirtim olmamıştı. Bence belirtileri kafana takıp kendini üzme iyi düşün:)
canım hoş geldin sen nasılsın ben iyiyim işte kırmızılarımı bekliyorum ondan sonra tedaviye start vercem inş
İnşallah gelsin biran öncede başla sende havinim.
Evet yukscüm nerde oturuyorsun sen hangi merkezde yaptrdin ?
dondurulmuş deneyince devletin verdiği ikinci hakkıda kullanmış oluyorsan ve taze embriyo da gebelik oranı daha fazle diyorsa embriyolok daha mantıklı geldi şimdi bana.
meryemcim senin sonucun ne oldu?
geriye dönük fazla okuyamadım.
kızlaar selam ben bebeğimolsun ama hesabıma bişeyler olduğu için giremiyordum bende böyle bi çözm buldum yeni hesap açtım geçmişi okudum yazamasamda mervecimm hiç üzülme allahım senn bebeğini sana sağlıklı bir şekilde bağışlayacak tatlım.
görüşmeyeli nasılsınız havinsu feriha kedii ve diğr arkadaşlarım :)
iyiyim şekerim ,çalışıyoruz işte pazar pazar sabahın köründe işe geldim 22:00 de çıkıcam
sen napıyon bakimm gene canını sıkmıyon dimi.canın sıkılırsa bnm bebişlere yün alıyım bana patik ör:)))
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu bir akşam diliyorum[/QUOTE
sana da mutlu akşamlar ,hayırlı pazarlar şekerim.nasılsın ?neler yaptın bugün?
sagol havin su inş tutunur bebişlerımmm Rabbimm hepımızın yuzunu guldursun kucagını doldursun inş..
Canım bozyakadayım ben smyrna tüp bebek merkezi bayraklı sen nerde oturuyorsun?
anladım canım bnecede belirtı aramamk gerek sanırım cok sagoll..
kızlaar selam ben bebeğimolsun ama hesabıma bişeyler olduğu için giremiyordum bende böyle bi çözm buldum yeni hesap açtım geçmişi okudum yazamasamda mervecimm hiç üzülme allahım senn bebeğini sana sağlıklı bir şekilde bağışlayacak tatlım.
görüşmeyeli nasılsınız havinsu feriha kedii ve diğr arkadaşlarım :)
selam güzel gönüllü güzel yürekli anne adayları hepinize mutlu huzurlu bir akşam diliyorum[/QUOTE
sana da mutlu akşamlar ,hayırlı pazarlar şekerim.nasılsın ?neler yaptın bugün?
canım komşudaydım akşama kadar akşam eve gelince yemekti bu saate anca topiğe geldim şimdi hem topiğe yazıyom hemde maç seyrediyom sen nasılsın canım
hg havincim nasılsın
sağol canım ben iyiyim sen nasılsın kar kestimi oralarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?