bana cevap yokmu kız nasılsın::::))) dargınlık yapma lütfen üzülüyorum ben valla.
biz annemdeyiz kızlar. o yüzden fazla kalamıyorum bu gece. hepinize iyi geceler diliyorum...
Yok ne demek benim öyle küslük falan takıntılarım olmaz. Heleki burda. Üzülecek bişey yokyani sorunu görmedim başka bişeylere bakıyordum. Bencede eşine iyi olduğunu güçlü olduğunu göstermek zorundasın önceki tedavilerde sen endişeliydin ama artık o senden daha endişeli bence sende ona karşı anlayışlı olmalısın. Onun içinde kolay değil sırf bu sebepten evliliği bitme noktasına geldi nerdeyse
Kızlar Banada müsaade Allah'a emanet olun. Görüşmek üzere. Hayırlı pazarlar diliyorum kocalarınızla güzelce kahvaltılar yapın inşallah
ikimiz kaldık kız herkez nereye kaçtı
hoş geldin canım ne yapıyorsun
ayşe dün kulakları çok çınları heralde bugün bir bakıp çıktı
he ya nereye gitti bu kız şimdi.herkez kocasıyla gezmede bir biz evde kocaları uyuttuk takılıyoz heralde.
biz annemdeyiz kızlar. o yüzden fazla kalamıyorum bu gece. hepinize iyi geceler diliyorum...
Boyacı canım okudum daha iyimişsin çok şükür dahada iyi olacaksın inşallah. Senin dondurulmuşların var mıydı? Varsa Dr.un neden yeniden taze yumurtalarla falan deneyelim demiş anlamadım. Benim Dr.um ve hemşireler dondurulmuşların tutunma oranının daha yüksek olabilme ihtimali var demişlerdi de bidesana soruyum dedim
bilmediğim işe burnumu sokmak istemem ama dondurulmuş embriyo transferide en az taze transfer kadar başarılı olabiliyor diye biliyorum neden embriyo varken transfer edilmesinki o zaman neden dondurma işlemi var.ben anlamadım bence bir araştır.
selam kızlar nasılsınız dün net kesikti o yüzden gelemedim ama maşallahınız her zamanki bu arada akasya ya çok üzüldüm yaa Rabbim sabır versin ayşeaaabbb canım seninde eşinle diyaloguna çok güldüm valla üstüne gitme tatlım yavaş yavaş açılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?