Havinim şekercim sen napıyon herşey yolunda mı?
Kedicik sen napan göbüş büyüyormuş maşallah. Bizleride dualarında eksik etme olar mı
canım hoş geldin şimdilik herşey yolunda sen nasılsın canım
Havinim şekercim sen napıyon herşey yolunda mı?
Kedicik sen napan göbüş büyüyormuş maşallah. Bizleride dualarında eksik etme olar mı
Hoşbuldum. İyiyim canım çok şükür misafirim vardı. Yolladım aklım sizde noluyo acaba diye koştum geldim
hiç etmiyom şeker meraketme.arkadaşlarımı eksik edermiyim.hepinizi sıralıyorum içtenlikle.Bir arkadaşım var ismi çiğdem 12 yıldır evli azosperm var eşinde onada dua edin canlar yaşı 28 daha.çok üzülüyor.onuda anın ne olur dualarınızda.müslümanın müslümana ettği duayı Rabbim geri çevirmez
Allah razı olsun canımcım. İnşallah tez zamanda Rabbim aratmadan çiğdemede bizlerede tüm isteyenlerede verir. Hamiş olanlarada sağsalim sıkıntısızca kucağına almayı nasip ederhiç etmiyom şeker meraketme.arkadaşlarımı eksik edermiyim.hepinizi sıralıyorum içtenlikle.Bir arkadaşım var ismi çiğdem 12 yıldır evli azosperm var eşinde onada dua edin canlar yaşı 28 daha.çok üzülüyor.onuda anın ne olur dualarınızda.müslümanın müslümana ettği duayı Rabbim geri çevirmez
canım benim iyi yapmışsın buraya gelmekle seninde misafir ağırlama günündü demek
Allah razı olsun canımcım. İnşallah tez zamanda Rabbim aratmadan çiğdemede bizlerede tüm isteyenlerede verir. Hamiş olanlarada sağsalim sıkıntısızca kucağına almayı nasip eder
Ooo hiç bitmezki misafirim benim Allah geleni gideni eksik etmesin tabi
havinciğim allah razı olsun sğol canım bnm.Ben yatıcam şimdi yarın iş var malum.Hepinize hayırlı geceler.bebişlerinizi rüyanızda göstersin Rabbim , sonra göbişlerinizde inşallhh
mirage79+, asil_38, kedi26237+, havin_su, aysegulu+ tek tek meraba umarım keyifler yerindedir.akasya bu topiktemiydi ben hatırlayamadım tam ama Allah sabrını versin zor bulupta kaybetmek daha zor.
ben bugün eşimle aramızda geçen konuşmayı sizinle paylaşmak istiyorum
ben.... ıııı aaaa ıııııı
eşim.... hayırdır
ben... ıııı aaaa ıııı
eşim... hayırdır canım
ben... biz ne zaman tekrar doktora gidicez
eşim... sen ondan mı temizlik yapıyorsun bir haftadır
ben .... yok ne alakası var canım
eşim.... tamam bakarız
ben.... yani
eşim..... daha yeni toparlanmaya başladın acele etme
ben... ama iyiyim ben
eşim... tamam uzatma cips varmı
evet kızlar aynen böyle tirip yapıyor ben geri çağırdım ya barışmak istedim ya çektiriyor artis.
ayşe canım hoş geldin ilk adımı atman iyi olmuş bıraz daha zaman geçsin eşin ikna olur canım rabbiminde izniyle
ben iyiyim canım
canım hadi bakalım hayırlısı ve benden güzel haber kırmızılar erken geldi pazartesi başlıyorum ama 3.gün olacak bir sıkıntı olmaz değil mi?
selam kızlr nasılsınız geçmişi okuyamadım ay kızlar ben pek iyi sayılmam transferim olalı 6 gün oldu ama benim hiç belirtim yok tutmadı galba hiç ümidim yok gibi bişey daha önce iki tedavimdede çok umutlıydum ama bunda çok faklıyım sürekli ağlayıp duruyorum birden hıçkırıklara boğuluyorum okuyrum kafamı daıtıyorum olmuor etrafımdaki insanlara bağırıp duuryorum ablam olsun annem olsun nasılsın ağrın felan varmı diye soracaklar die aklım çıkıyor çünki kalplerini kırıyorum kızlar tutmicak bebeğim üstümde dağ kadar yük var sanki kaldıramıyorum bu yükü çok dua edin bana tutsun bebeğim ellerimi boşa çıkmasın
Nasilsiniz.. Ben yazamadm bu ara pek.. Okudum ama yazdklarinizi... Hepiniz desteğiniz için saolun.. Hkere cnm heralde sen sormuştn yeni deneme yapmicam .. Hiç gücüm yok..bi kere daha negatife dayanamam gibi gelio..
Dr. Umun öneriside 2 ay sonra denemek. Ve dondurulmş değilde yeniden yapalim dio. Yumurtalarin çok kaliteli oluyor 2. Hakkini dondurulmuşla kullunma tazeyle kullan dio ama bakalim işte..
Kizlar merhaba bugun uzucu bi haber okudum akasya78 arkadasimiz bebegini kaybetmis
cok uzuldum ya sok oldum riskli haftalar bitti saniyordum biz hemen hemen ayni hamile kalmistik saniyorum...basi saolsun insallah en kisa surede
tekrar kavusur...
meraba kızlarr nasılsınız herkes ıyıdır umarımmm çoktandır giremıyrm nete pazartesi tranferim yapıldı benımde 19 ocak test gunum ınşallah hayırlı haberler veririm burdan sızlere çünkü ben birbirimizn iyi haberlerını alınca mutlu oluyrmm sizlerde mutlu olursunuz dıye düşünüyrm... negatiflere de çok üzülüyrm RAbbim herkese en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasıp etsınn inş....
canım yeni tedavin hızla ilerliyor Allah bekleyen herkese de nasip etsin..ben kötüyüm..gidemedim.. toparlayamıyorum da sonra uzun uzun anlatırım fazla keyifsizim ama en azından burada işleri yolunda gidenlerin olmasına seviniyorum..
rabbim yüzümüze baksın...
mirage79+, asil_38, kedi26237+, havin_su, aysegulu+ tek tek meraba umarım keyifler yerindedir.akasya bu topiktemiydi ben hatırlayamadım tam ama Allah sabrını versin zor bulupta kaybetmek daha zor.
ben bugün eşimle aramızda geçen konuşmayı sizinle paylaşmak istiyorum
ben.... ıııı aaaa ıııııı
eşim.... hayırdır
ben... ıııı aaaa ıııı
eşim... hayırdır canım
ben... biz ne zaman tekrar doktora gidicez
eşim... sen ondan mı temizlik yapıyorsun bir haftadır
ben .... yok ne alakası var canım
eşim.... tamam bakarız
ben.... yani
eşim..... daha yeni toparlanmaya başladın acele etme
ben... ama iyiyim ben
eşim... tamam uzatma cips varmı
evet kızlar aynen böyle tirip yapıyor ben geri çağırdım ya barışmak istedim ya çektiriyor artis.
sanırım şubat ortalarında...)) bi çıksada 2. heyecana bi girsek valla 4 gözle o sonuçları bekliyorum inşallah hayırlı çıkar...
sağol canım hoşbulduk iyi olamana sevindim.evet ilk adımı attım ama yüzüme bile bakmadı cevap verirken televizyona dikti gözlerini.
biz annemdeyiz kızlar. o yüzden fazla kalamıyorum bu gece. hepinize iyi geceler diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?