eylül 2012'de tüp bebek tedavisine başlayacak olan arkadaşlar!Yola birlikte çıkalım..

bnmkilerde bugün pek hareket yoktu o kadarda saralle yedim:)) illa ayda bir mi gitmek lazım ne bileyim ,ist avr. yakasında iyi bir dr.bulmam lazım .sanırım fzla ultroson iyi değilmiş ses onları rahatsız edebiliyormuş yoksa 3 günde bir sağlık ocğında soluğu alcam.bugün kuran okudum onlara belki duyarlar diye:)bn onlarla ne konuşacağımı bilemiyorum ninni söylüyorum gece uyumadan önce .Konuşunca kendimi komik bulup saçmalıyom ,sonra da susuyorum

Canım benim hiç bir belirtim olmamıştı. Bence belirtileri kafana takıp kendini üzme iyi düşün:)

canım hoş geldin sen nasılsın ben iyiyim işte kırmızılarımı bekliyorum ondan sonra tedaviye start vercem inş

İnşallah gelsin biran öncede başla sende havinim.

Evet yukscüm nerde oturuyorsun sen hangi merkezde yaptrdin ?[/QUOTE]

Canım bozyakadayım ben smyrna tüp bebek merkezi bayraklı sen nerde oturuyorsun?

canım öyle düşünme bak bu topikte nice örnekler var bu konuda hiç yılma bebişimize giden yol bıraz çetin ama sonunda rabbim güldürecek yüzümüzü dolduracak kucağımızı buna inan endişelerinin olması normal hepimizde acabalar oluyo ama rabbimin izniyle herşeyin güzel olacağına inan ve olacakta hepimiz tez vakitte anne olacağız inş

canım onlara kuran okuman ne güzel yusuf suresini bol oku bebişlerin güzel huylu güzel yüzlü olsunlar onlara kendini babalarını anlat sesine şimdiden alıştır onları annesi

Vazgeçmek miiii Allah'ım göstermesin canım.çok sağol
ben onun her zaman yanındayım sağlıklı yada sağlıksız her koşulda
canlarım yatıyroum ben yarın erken kalkıcam 10da :) hepinize iyi geceler iyi muhabbetler
Özleyeceğiz seni anneciğinle hasret gider bol bol
Oh çok şükür hadi maşallah diyelim
İŞte insanın elinde olmuyorki canım ahh
ama üzülmeyeceğim bebeğim etkilenmesin rabbim sizlere göstermesin

ne yapayım bende iyi olmaya çalışoyorum umutluyum inşallah

canım onlara kuran okuman ne güzel yusuf suresini bol oku bebişlerin güzel huylu güzel yüzlü olsunlar onlara kendini babalarını anlat sesine şimdiden alıştır onları annesi

yusuf süresini dinlettim 1 kez o kadar uzun kii:) kendimi anlatsam ağlarım heralde (( evdeyken okuyorum ama işteyken pek müümkün olmuyor hamile kalırsam 100 yasin adamıştım onları okumaya çalışıyorum.

mervee nasılsın?hala üzüyomusun kendini ve bebğini yoksa

merve canım hoş geldin nasılsın

Sağolun kızlar ne bileyim tuhafm işte
bi yandan annelik tarafım bebeğim sağlıklı diyor
Bi yandan doktorun söyledikleri geliyor aklıma
o an bebeğim kımıldıyor anne ben burdayım der gibi
Bir ağlama sarıyor beni yüreğimi hüzün kaplıyor
ama çok şükür inançlıyız elhamdülillah
Allah'a sığınmak ona güvenmek en güzeli
Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler

canım benim hamileliğinin en güzel dönemini doktorun dediklerini düşünerek kendine zehir etme bebeğin rabbimin izniyle sağlıklı sen rabbime emanet et rabbimin izniyle sağlıklı doğacak meleğin asla doktorların dediğinede takılma dualarla rabbiminde izniyle bebeğin sağlıklı doğacak canım

3 dr iyi demiş 1 tansi kötü dedi diye asla bozma moralini.!0 tane dr.a gitsen 10 uda farklı konuşuyor cnım.Sen kalbini ferah tut ,inşallh sağlıkla tutundu o.bak belki ilki problemliydi o düştü bu sağlı ki annesine sıkı sıkı tutunmuş.ne güzel hareket etmesi bile muhteşem!

yusuf süresini dinlettim 1 kez o kadar uzun kii:) kendimi anlatsam ağlarım heralde (( evdeyken okuyorum ama işteyken pek müümkün olmuyor hamile kalırsam 100 yasin adamıştım onları okumaya çalışıyorum.

canım okuman daha hayırlı dinletmekle olmaz inş hayırlısıyla oku yasinlerini canım bebişlerine sağlık olsunlar

Kızlar huhhhuuuuu 2000. Sayfadayız maşallah maşallah Allah muhabbetimizi artırsın

Evet etkilenmesin benim stresimden o daha masum günahsız bir bebek

Canım sen hala hissetmiyrmusun hareketlerini bebeklerinin
evet demi öbür kese kayboldu gitti bu kaldı işte bakalım
Allah'ın mucizesi yani bzi o gözle bakıyoduk
doktor batırdı gitti iştee

Bende Feth suresini okumaya başlayacağım anneannem söyledi
kadına malum olmuş galiba
annemi aramış Merveyi rüyamda gördüm nasıl iyimi demiş
annemde söylemiş işte
ama beni çok güzel görmüş
o kadar güzeldinki diyor hamilelik sana çok yakışmıştı
tertemiz giyinmiştin seninle dolma oyuyorduk diyo
dolmalıkları bitirdin astın bi güzel dedi inci gibide oymuştun dedi
bizde hemen iyiye yorduk anneannemle:):)

merve canım sen üzme kendinide meleğinide rabbimin izniyle meleğin sağlıklı ve doktorun dediklerinide aklına getirip kendini üzme canım

Mervem tatlım hadi artık üzme bebişide kendinide bunlar hayatının en güzel günleri nolur dolu dolu yaşa ve daha sonra niye böyle yaptım diye pişman olma. Ben bütün kalbimle inanıyorum herşeyin yolunda olduğuna

merveciğim valla çok hissetmiyorum bnmkiler tembel galiba:)) ultrasondada baktığımda hep yatıyolar uslu uslu:))
anneannenin rüyası çok güzel inşallh herşey güzel olcak.sen hiçç kafanı bulndırma .bana hak verdin dimi diğerinin tutmamasında bile bir hayır var inşallh bu sağlıklı tatlışım.

canım ne güzel aydınlık rüya görmüş annanen bak endişe edecek bir şey yok rabbim ferahlatsın içini başla canım kuran okudukca ferahlarsın okuya bilsen hatim yap diyeceğim bebişine kuran okumak iyidir

Havinim şekercim sen napıyon herşey yolunda mı?
Kedicik sen napan göbüş büyüyormuş maşallah. Bizleride dualarında eksik etme olar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…