- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 748
- 163
canım salona getirince arada 100 veya 150 tl fark oluyo memuruna göre. bende öyle yapıcakdım sonra vaz geçtim getirtmeye .
memuruna göre mi? nasıl yani
canım salona getirince arada 100 veya 150 tl fark oluyo memuruna göre. bende öyle yapıcakdım sonra vaz geçtim getirtmeye .
Canım herkes yakısır dıyor boyum 1.64 kılom 49 topuklu falanda gıyınınce kaldırır dıye dusunuyorum... Sizce olur mu...
Kesinlikle sana katılıyorum tatlım bende uzun duvak ıstıyorum...
Bende cok begenıyorum cok kıbar duruyor bırde ben kabarık gelınlıgı kız oldugumun ve gelınlık ılerde gelınlık gıyecegımın farkına vardıgımdan berı ıstemıyorum
Bende hiçbir fark olmuyor maddı diye okudum nıkah başvuru genel sitesinde allah allah ya. öyle ise bende gider evlendırme dairesinde kıydırırım neden para verelım ya, bordo onluk giydiririm bi abime ablama formalitesini yaparım al sana düğünde nikah coskusu
memuruna göre mi? nasıl yani
bi memur la konuştum 100 tl ekstra alıorum dedi bi memurla konuştum salona gelmek için 120 alıorum dedi belli olmuyoki cnm çok araştırdım ben yada nikah dairesiyle alakalı olabilir yani çünki memurlar salona mesai saati dışında geliolarmış. o mesai saati dışı olduğundan memurların kendilerince bi fayatları oluyomuş ona göre geliyolarmış cnm :)
evet tatlım aynen öyle. tahkikat sonuçlanmada nikah işlemlerine başvurabiliyosun cnm ben çok araştırdım. olumsuz çıkarsa sorun oluyo. ama olumsuz çıkma ihtimali yoksa gidip nikah işlemlerine başvurabiliyosun . zaten eylüle kadar oda sonuçlanmış oluo. onu beklersek nikah günü bulamayız tatlım nisanın başında hemen git nikah ttarihini evlendirme dairesine belirlet cnm benden sana tavsiye bende öyle yapıcam. tahkikatı bekleyemeyiz bu durumda olumlu sonuç alırız zaten büyük ihtimalle
canım boyun ve kilon gayet uygun gibi geldi bana ben arkasını beğendim önünü pek anlayamadım
Bakırkoy ve Kadıkoy dedı bana tanıdıklarım, gelinlik alacaksan bu ıkı semte git dolaş dedıler.
Doğrumudur arkadaşlar, nerde güzel modeller var, dantelli taşsız uzun dantel duvaklı şık sade bir model istiyoruuum :)
Bende hiçbir fark olmuyor maddı diye okudum nıkah başvuru genel sitesinde allah allah ya. öyle ise bende gider evlendırme dairesinde kıydırırım neden para verelım ya, bordo onluk giydiririm bi abime ablama formalitesini yaparım al sana düğünde nikah coskusu
Bakırkoy ve Kadıkoy dedı bana tanıdıklarım, gelinlik alacaksan bu ıkı semte git dolaş dedıler.
Doğrumudur arkadaşlar, nerde güzel modeller var, dantelli taşsız uzun dantel duvaklı şık sade bir model istiyoruuum :)
Tatlım bence kilon ve boyun uygun geldi ama denemen gerekiyor canım. Bende aklımda olan bir modele gittim fiziğimede yakışır diye düşünüyordum mankende güzeldi çünkü ama bana hiç yakışmadı orada başka modeller denedim ve daha uygun olanı tercih ettim inş b1-2 hafta içinde de alıcaz gelinliğimi.
Tatlım bence kilon ve boyun uygun geldi ama denemen gerekiyor canım. Bende aklımda olan bir modele gittim fiziğimede yakışır diye düşünüyordum mankende güzeldi çünkü ama bana hiç yakışmadı orada başka modeller denedim ve daha uygun olanı tercih ettim inş b1-2 hafta içinde de alıcaz gelinliğimi.
Aynen canım bu tahkikatta neye bakıyorlar onuda anlamadım ama savcılıktan nufus mudurlugunden aldım belgelerı yolladım bakalım olumsuz cıkmaz herhalde sabıka kaydım temız :))) Bende baslayalım dıyorum ama bakalım kendı bılır artık yoksa bır sene daha bekler
Canım bak bakalım önünü beğenicekmisin
Eki Görüntüle 367346 Eki Görüntüle 367347 Eki Görüntüle 367348
Canım duvağı ve önüde bu şekilde
Hafta içi düğün salonu, restaurant v.b. gibi yerlerde kıyılacak nikahlar için (araç tahsisi dahil)
Anadolu Yakası 250.00 TL 58.00 TL 308.00 TL
Avrupa Yakası 400.00 TL 58.00 TL 458.00 TL
4 Akşamları ve hafta sonları düğün salonu, restaurant v.b. Gibi yerlerde kıyılacak nikahlar için (araç tahsisi dahil)
Anadolu Yakası 400.00 TL 58.00 TL 458.00 TL
Avrupa Yakası 500.00 TL 58.00 TL 558.00 TL
Anadolu yakasında bu şekilde evlendirme dairelerinde farklılıklar olabiliyor....
:) haklılar aslında mesai saati dışında geldikleri için ben de olsam alırdım :)
Kızlar bu nikah işlemleri ne acayip benim iyice kafam karıştı... Her belediye farklı para alıyor bir arkadaş saate göre bile değişiyor demiş, şimdi benim düğünüm gündüz olacak acaba fiyatı daha mı uygun olurBizim ya ümraniye ya da sarıyer belediyesinden olacak, internet sitelerinde nikah salonu dışında kıyılacak nikahlar için fiyatlar biri 400 diğeri 600 tl yazıyordu soyguncular yaa
vallahi bunlar tam bi soyguncumerak ettim şimdi ne kadar ki acaba bende gündüz yapıcam nikahı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?