Bu mesajını arşivliycem sinirlerın bozuk oldugunda gosterıcem hemen geçicek sinirin
Ay evet ya eylul olsunda kendı evımde kocam deyip sarılayım uyandıgımda onu gorıyım ya amin inşallah ya
ben mi çok sabırsızım diyodum ya meger herkes benim gibi kocacığının yanında uyancağı bekliyomuş.o anı o duyguyu öyle merak ediyorum ki 9 eylül sabahı olsun artık .geçsin zaman
aynen canım bende hep kendime hatırlatıyorum zaten pürüz çıkarmanın anlamı yok tadını çıkarıcam işte ohhh
yok canım hepimiz aynıyız yoksa niye evlenelim dimi. bu kadar çok istemesek bu kadar sıkıntıyı çekermiydik sanki hiç sanmıyorum[/QUOTE
sorma valla stres sıkıntı.Allah tan karısanımız edenimiz yok sadece borçlar kasıyo bizi ama benim umrumda bile bişeler eksik diye mutlugumuzu engellemenin anlamı yok.ekim ayında suralara neler yazıcaz çok merak ediyorum.
ataşehir parkında dış çekim kararı aldık 30 poz olucak büyük çercevede resim 2 aile içinde cep albümü 10 adet onun dışında aileler için fotoraf ve içinde resmimiz olucak saat zarla zorla indirdik fiyatı 650 tl ye anlaştıkk..inşş memnun kalırız.
Yarın ataşehire gidiyoruz bizde
Siz kımle anlaştınız canım ?
Kızlar bende ataşehirde oturuyorum siz hangi fotografcıyla anlastınız... Özelden mesaj atabilirmisiniz...
Merhaba arkadaşlar ;
Uzun süredir konuyu uzaktan takip ediyorum yorumlarınızı okuyorum fakat bi türlü cesaret edip yazamadım.
Bende nişanlıyım ve eylülde düğünüm var fakat ben işim dolayısıyla yaklaşık 1 yıldır yurt dışında yaşıyorum. Hazırlıklarımı ailem elinden geldiğince bensiz yapmaya çalıyorlar.
insallah 1 ay sonra kesin dönüş yapıcam ve kalan 3 ay gibi bi sürede tüm hazırlıkları tamamlamaya çalışıcam.Tabiki bu arada sizlerede teşekkür etmem gerekli çünkü burdan ve siteden çok şeyi takip edebildim.Tekrar merhabalar deyip bundan sonraki günlerde sohbetlere katılmayı diliyorum...
HOŞGELDİN canım aramıza..bundan sonra ep bekleriz senide..3 ayda heşey hal olur kuzum..
canım valla benim nişanlımın tarafıda biraz kapalı ama ben kulubuna uydurdumonların memlkette yapıcağım düğün için kelebek askı yaptırıcam çıtçıtlı burda düğünümde çıkarıcam onları belki hoş durur hiç çıkarmam. ben nişanda straplezdi tek askı yaptımıştım şalımdan şöyle yapabilirsin, straplez yaptır önünü düz yaptır ama kelebek askı taktır askıları çıtçıtlı yaptır istediğin zaman çıtçıtları çıkarıp oynarsın sorun olmassaa
günaydın canım...naber
iyiym canım biraz canım sıkkın dün akşam kına için düşündüğüm yere gittim ama tüm günler kapılmış aslında sıkı bir pazarlıkta yapmıştım fiyatta iyi gelmişti evime yakındı ama malesef olmadıçok canım sıkıldı akşam sinirime ağladım başım çok ağrıyor işler ters gidiyor sanki Içim soğudu herşeyden böyle nasıl diyeyim nişanlıma bile soğuk oldum
tatlım mekan çok önemli ama önemli olan aslında biz o gün evleniyoruz..başka yerlere bakarsın...eminim çok güzel yerler vardır...ama daha fazla geç kalma kuzum..kendini üzmek için sebep arama..nişanlımızın ne suçu var kuzum..böyle aksilikler olacak..düğün günü bile bakalım nasıl aksilikler çıkacak..kendimizi hep en kötüsüne hazırlayalımki o gün çok mutlu olalım
haklısısn canım ama bir telaş kapladı içimi yoruldum sanki bu koşturmadan hayır ben zevkle yapıyorum ama herkez istiyorki güzeli olsun işler ters gidincede canı sıkılıyor insanın ama herşeyi düşünmek organize etmek hep bayanlara düşüyor
aynen tatlım..bizdede durum aynı..ben herşeye bakıyorum..karar veriyorum..nişanlım sonra geliyor..çok yoğun çalışıyor vakti olmuyor..bende çok yoruldum..bazen nefesim kesilmiş gibi hissediyorum ama ha gayret ne kaldı leyla diyorum sadece 4 ay
sorma canım dün ben üzülünce nişanlım dedi ilk iş önce salonu ayarlıcaz üzülme gerçekten çok anlayışlı ama talep çok millet kapmış bilemOlup bitsede rahatlasak canım arkadaşım sende üzme kendini 4 ay kaldı
ben pendikdeki alisa diye bir fotorafcıyla anlaştım canım ..
2 hftadır yediklerime dikkat ediyodum pazarteside spora başlıyorum 9 kilo vermek istiyorum inşş veririm:)
Merhaba arkadaşlar ;
Uzun süredir konuyu uzaktan takip ediyorum yorumlarınızı okuyorum fakat bi türlü cesaret edip yazamadım.
Bende nişanlıyım ve eylülde düğünüm var fakat ben işim dolayısıyla yaklaşık 1 yıldır yurt dışında yaşıyorum. Hazırlıklarımı ailem elinden geldiğince bensiz yapmaya çalıyorlar.
insallah 1 ay sonra kesin dönüş yapıcam ve kalan 3 ay gibi bi sürede tüm hazırlıkları tamamlamaya çalışıcam.Tabiki bu arada sizlerede teşekkür etmem gerekli çünkü burdan ve siteden çok şeyi takip edebildim.Tekrar merhabalar deyip bundan sonraki günlerde sohbetlere katılmayı diliyorum...
off kızlar ya bende sizinle sabahtan başlayıp sohbet etmek istiyorum ama akşamdan önce genelde giremiyorumkpss ye gircemde az kaldı gece iyi konsantre olabildiğim için çok geç saatlare kadar ders çalışıyorum ee malum çok ta geç kalkıyorum bu yüzden gündüz dışarı çıktımmı genelde düğün hazırlıklarıyla uğraşıp eksikleri felan tamamlamaya çıkıyorum geldiğimde de konuşmaların hepsinide takip edemiyorum off.akşamda sonrada yine ders şu 7 temmuz bir geçsin rahatlıcam sizinle daha çok sohbet edebilicem ozman
yav bende fazla zayıfım 32-34 beden biraz kilo alayımda gelinlik yakışsın istiyordum,şimdi birden kiloda değilde biçimsizleşmeye başladımböyle bacaklarım ince kalıyor yan bel yağlarım olmaya başladı önümüzdeki haftada gelinlikçiye gtcem diktirdikten sonra yada provadan sonra kiloda alamam ne yapacağımı şaşırdım :26:
Günaydın hanımlar
iyiym canım biraz canım sıkkın dün akşam kına için düşündüğüm yere gittim ama tüm günler kapılmış aslında sıkı bir pazarlıkta yapmıştım fiyatta iyi gelmişti evime yakındı ama malesef olmadıçok canım sıkıldı akşam sinirime ağladım başım çok ağrıyor işler ters gidiyor sanki Içim soğudu herşeyden böyle nasıl diyeyim nişanlıma bile soğuk oldum
Aynen tatlım..bizdede durum aynı..ben herşeye bakıyorum..karar veriyorum..nişanlım sonra geliyor..çok yoğun çalışıyor vakti olmuyor..bende çok yoruldum..bazen nefesim kesilmiş gibi hissediyorum ama ha gayret ne kaldı leyla diyorum sadece 4 ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?