Ay sizle paylaşmıycam da kımle paylaşıcam buyrun kızlar benım kafamda şunlar var, isteyen kendı listesiymiş gibi kullanabılır
Bizim dinlemekten hoşlandığımız bir şarkı var :
Lonestar - Amazed
(Ama ben 90'lar konseptı hazırlıayacagım için tamamen türkçe şarkılar istiyorum, belkı bu başlangıç istisnası olabılır)
Giriş Müziği
Can Atilla- Rumeli Hisarının Yapılısı
Diğer Dans Müziklerim:
Kutsi-Melek ( %90 çaldırıcam bunu )
Özdemir Erdoğan - Pervane (Konsepte uygun ve severım bu şarkıyı)
Seferad - Seni ne Çok sevdiğimi (Müziğine bayılıyorum eğlenceli bir dansımız olsun diye yedek tutuyorum)
Nikah Kıyılırken Arka Fon:
Kenan doğulu - En kıymetlim
Pasta kesılırken:
Nil- Ben Ona Resmen Aşığım
Göksel - Senden Başka
Kır düğün olsaydı slayt falan istemezdim tatlım...süper oluyor kır düğünü..biz cesaret edemedik yağmur yağar falan diye..
ben slayt yapmıycam, vıdeo kamera alıp elıme bir sürü insana
emre ve sedef çok mutlu olun
2 çocuk yapın
1 kız 1 erkek olsun
kızınız gelin hanım oğlunuz damat beye benzesin
40 yıl sonrada el ele diz dize çifte kumrular gibi olun
tarzında şeyler söyletıcem yayınlıycam çoook istiyorum
Ama inşallah yapabılırım
ya yok kı şöyle yardımcı arkadaşlarım yapsınlar benım yerıme
bende artık nasıl bir şuursuzlukla 22 eylul kır düğünü yapıcam bilmıyorum ama dua edıcem bol bol allah bılır orasını kısmet yağarsada içeri geçeriz gerçi tüm hazırlıklara yazık olur ama napayım :)
aynen canım kendin yapınca pek de anlamı olmuyorBirileri koştursa keşke de sana süprşz olsa
listeni beğendim... Eğer sorarlarsa bu listeyi ellerine a4 kağıdıyla verebilirim:)
Valla yaaa keşke öle arkadaşlarımız olsa..benim en iyi arkadaşlarım dediğim insanlar yok oldu yanii...insanlara güvenemiyorum artık
Aman boşwerin ozaman bak biz birbirimize destek oluyoruz benimde yok arkamı toplayan üzlüyorum bazen ama bizde hemen hüzne bağlıyoruz ne güzel düğün müziği seçiyoduk yapmayalım böle düğünümüzü nasıl güzelleştirelim onu düşünelim yanımızdada isteyen olur istemeyen olmazz biz eylül gelinleri bu sene eylül ayını sallamaya varmıyız ?
varız varız
Da inşallah gökyüzüde çok sallanmaz eylülde de günlük güneşlık olur
Varız varız
Da inşallah gökyüzüde çok sallanmaz eylülde de günlük güneşlık olur
Size laf yetiştircem diye elimdeki raporlara başlayıp bırakıyorumçene çalmaktan işlerim öylece duruyorr
ataşehir parkında dış çekim kararı aldık 30 poz olucak büyük çercevede resim 2 aile içinde cep albümü 10 adet onun dışında aileler için fotoraf ve içinde resmimiz olucak saat zarla zorla indirdik fiyatı 650 tl ye anlaştıkk..inşş memnun kalırız.
süpermiş canım. ben de yapabilirimBen slayt yapmıycam, vıdeo kamera alıp elıme bir sürü insana
Emre ve Sedef çok mutlu olun
2 çocuk yapın
1 kız 1 erkek olsun
Kızınız gelin hanım oğlunuz damat beye benzesin
40 yıl sonrada el ele diz dize çifte kumrular gibi olun
tarzında şeyler söyletıcem yayınlıycam çoook istiyorum
Ama inşallah yapabılırım
Ya yok kı şöyle yardımcı arkadaşlarım yapsınlar benım yerıme
canım ben aralık 17 de nişan yaptım ve hava süperdi merak etmeBende artık nasıl bir şuursuzlukla 22 Eylul kır düğünü yapıcam bilmıyorum ama dua edıcem bol bol Allah bılır orasını kısmet yağarsada içeri geçeriz gerçi tüm hazırlıklara yazık olur ama napayım :)
SALLAYALIMMMMMMMAman boşwerin ozaman bak biz birbirimize destek oluyoruz benimde yok arkamı toplayan üzlüyorum bazen ama bizde hemen hüzne bağlıyoruz ne güzel düğün müziği seçiyoduk yapmayalım böle düğünümüzü nasıl güzelleştirelim onu düşünelim yanımızdada isteyen olur istemeyen olmazz biz eylül gelinleri bu sene eylül ayını sallamaya varmıyız ?
ayy al benden de o kadar canım 50000 tane işim var ben hala burdayımSize laf yetiştircem diye elimdeki raporlara başlayıp bırakıyorumçene çalmaktan işlerim öylece duruyorr
canım benim iş yerinde maalesef block lu o yüzden bakamadımMüzik listeme baktınız mı gelincikler hıı
Sizce ardarda olmaz ya da şunun yerıne sunu koy dedikleriniz var mı?
ataşehir parkında dış çekim kararı aldık 30 poz olucak büyük çercevede resim 2 aile içinde cep albümü 10 adet onun dışında aileler için fotoraf ve içinde resmimiz olucak saat zarla zorla indirdik fiyatı 650 tl ye anlaştıkk..inşş memnun kalırız.
canım benim iş yerinde maalesef block lu o yüzden bakamadım
hayırlı olsun canım.fiyat iyi sanırım dimi canım ben hala araştırmadım burda nasıl fiyatlar acaba pofff
Yarın ataşehire gidiyoruz bizde
Siz kımle anlaştınız canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?