eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

listeni beğendim... Eğer sorarlarsa bu listeyi ellerine a4 kağıdıyla verebilirim:)

Kır düğün olsaydı slayt falan istemezdim tatlım...süper oluyor kır düğünü..biz cesaret edemedik yağmur yağar falan diye..

Bende artık nasıl bir şuursuzlukla 22 Eylul kır düğünü yapıcam bilmıyorum ama dua edıcem bol bol Allah bılır orasını kısmet yağarsada içeri geçeriz gerçi tüm hazırlıklara yazık olur ama napayım :)

aynen canım kendin yapınca pek de anlamı olmuyor Birileri koştursa keşke de sana süprşz olsa

yağmaz inş. Canım üzülüp yağmuru çağırma dua edicem sana sende bana et :13:

Valla yaaa keşke öle arkadaşlarımız olsa..benim en iyi arkadaşlarım dediğim insanlar yok oldu yanii...insanlara güvenemiyorum artık

Valla bizim ailelerimiz bile koşturmacamıza destek olmuyor kı sadece siz bilirsiniz diyolar buna şükür karışsalar belkı ona takıcaktım hayırlısı :)

Aman boşwerin ozaman bak biz birbirimize destek oluyoruz benimde yok arkamı toplayan üzlüyorum bazen ama bizde hemen hüzne bağlıyoruz ne güzel düğün müziği seçiyoduk yapmayalım böle düğünümüzü nasıl güzelleştirelim onu düşünelim yanımızdada isteyen olur istemeyen olmazz biz eylül gelinleri bu sene eylül ayını sallamaya varmıyız ?

Varız varız

Da inşallah gökyüzüde çok sallanmaz eylülde de günlük güneşlık olur

Varız varız

Da inşallah gökyüzüde çok sallanmaz eylülde de günlük güneşlık olur

bişey olmıca..bizimde akşam eğlenme yerimiz teras kat 12. kat oluyor...yan taraflardan camlar full açılıp terasa çıkılyor...hava güzel olursa o camlar açılırsa süper olacak...o yüzden diyorum...EYLÜL ayında yağmur yokkkkk

Size laf yetiştircem diye elimdeki raporlara başlayıp bırakıyorum çene çalmaktan işlerim öylece duruyorr

Müzik listeme baktınız mı gelincikler hıı

Sizce ardarda olmaz ya da şunun yerıne sunu koy dedikleriniz var mı?

ataşehir parkında dış çekim kararı aldık 30 poz olucak büyük çercevede resim 2 aile içinde cep albümü 10 adet onun dışında aileler için fotoraf ve içinde resmimiz olucak saat zarla zorla indirdik fiyatı 650 tl ye anlaştıkk..inşş memnun kalırız.

Yarın ataşehire gidiyoruz bizde

Siz kımle anlaştınız canım ?

süpermiş canım. ben de yapabilirim
canım ben aralık 17 de nişan yaptım ve hava süperdi merak etme
SALLAYALIMMMMMMM
Size laf yetiştircem diye elimdeki raporlara başlayıp bırakıyorum çene çalmaktan işlerim öylece duruyorr
ayy al benden de o kadar canım 50000 tane işim var ben hala burdayım

Müzik listeme baktınız mı gelincikler hıı

Sizce ardarda olmaz ya da şunun yerıne sunu koy dedikleriniz var mı?
canım benim iş yerinde maalesef block lu o yüzden bakamadım

hayırlı olsun canım. fiyat iyi sanırım dimi canım ben hala araştırmadım burda nasıl fiyatlar acaba pofff

canım benim iş yerinde maalesef block lu o yüzden bakamadım

hayırlı olsun canım. fiyat iyi sanırım dimi canım ben hala araştırmadım burda nasıl fiyatlar acaba pofff

Tamam canım evde bakarsın yada başka zaman zaten klasık şarkılar çok farklı değil öyle tercıh ettım ben

Yarın ataşehire gidiyoruz bizde

Siz kımle anlaştınız canım ?

hımm bak bakalım nasıl bı yermiş sonra paylaş burda:)ben resımlerden gördüğüm kadarıyla çok hoş biyer ben pendikde alisa diye bıyerle anlaştım gerçekten kaliteli biyere benziyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…