kızlar düğüne çıkış parçası seçelim mi?
hadi seçelim
ya ben nişanlımla bizim parçamız olsun istiyorum ama nişanlım dans müziği olmaz o demişti.
,rafetin seni seviyorum şarkısı sizce nasıl?
Canım kesınlıkle 2.gelınlık çok yakışmış, üstüne göre yapılacagında daha hoş olacagı kesın ama bu halıyle bile çok yakışmkış maşallah :)
Evet canım bu donemın zor geçeceğini duymuştuk, şimdi uzatmadan sorunları yurumeye çalışıyoruz, canım siz ikiniz karar verın bence duzgun bı sekılde konuş senın gecen ev sahıbı sızsınız gelın ne derse o olur, mısafır onlar asıl bence.
Canım kesinlikle öyle ama sorun yaşamak istemiyorum artık ailem hiç sıcak bakmıyor zaten birşey olsada ben nişanı atsam diye bekliyorlar...Birşey demiyorlar her zaman yanındayız senin kararın saygı duyarız ama olmazsa iyi olur... Burda kınamı nikahımı gönlüme göre yaparım... Diğer işlerim gönlüme göre olsun oda eksik kalsın diyorum artık
chicken buarada iltifatın için çok teşekkür ederim canım:) Eminim ki eylül gelinlerinin hepsi birbirinden güzel olucak hepimize 41 maşallah tütütü:)))
İltifat etmedım bebeğim ne gördüysem onu dedim
Hadi biz bu yılın gelınlerı olarak kafamızı olumsuzluklara takmıyoruz,
şifremız şu, minımum stres maxımum mutluluk
Sen dans muziğini düşün bakalım şimdiden paylaş fıkır olsun :)
erkekler böyle şekerim biz ne dersek o işin kolayına kaçıyolar ama bence gayet yakışmış canımTeşekkürler canım ya o kadar kararsız kaldım ki ... Çoğunluğa göre karar vericem nişanlım hiç yardımcı olmuyor ikiside çok yakıştı diyor... İyiki varsınız:)
e canım paylaşsana o 4 parça neHaydi seçelım seçeliiim :)
Benım tam 4 tane dans şarkım var 1 ı yabancı 3 ü turkçe muzık bakalım nasıl cıkıcam işin içinden
Bayılırım bence çok güzel çok anlamlı :)
Canım kesinlikle öyle ama sorun yaşamak istemiyorum artık ailem hiç sıcak bakmıyor zaten birşey olsada ben nişanı atsam diye bekliyorlar...Birşey demiyorlar her zaman yanındayız senin kararın saygı duyarız ama olmazsa iyi olur... Burda kınamı nikahımı gönlüme göre yaparım... Diğer işlerim gönlüme göre olsun oda eksik kalsın diyorum artık
chicken, guase13, mmousee, ozluur, sim84sim, dmldncr
Dans müziği onerılerı ıstıyorum önce güzel bayanlar
sonra beeeelkı bende söyleriiim
erkekler böyle şekerim biz ne dersek o işin kolayına kaçıyolar ama bence gayet yakışmış canım
e canım paylaşsana o 4 parça ne
hayırdır canım sana niye sıcak bakmıyo :26:
chicken, guase13, mmousee, ozluur, sim84sim, dmldncr
Dans müziği onerılerı ıstıyorum önce güzel bayanlar
sonra beeeelkı bende söyleriiim
slayt gösterilerinde ninni çok güzel oluyor...annesi onu çok severmiş severmiş, babası onu çok severmiş severmiş
erkekler böyle şekerim biz ne dersek o işin kolayına kaçıyolar ama bence gayet yakışmış canım
e canım paylaşsana o 4 parça ne
benim salonda slayt yok sanırım kır konsepti ama
Slayt gösterilerinde ninni çok güzel oluyor...Annesi onu çok severmiş severmiş, babası onu çok severmiş severmiş
kır düğün olsaydı slayt falan istemezdim tatlım...süper oluyor kır düğünü..biz cesaret edemedik yağmur yağar falan diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?