eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

büyük konuşmayım ama bizde biraz beklemekten yanayız ilerde sağlıklı bir evladımız olsun çok isterim tabi Allah verirse pamuk gibi olur teyzesi pamukkk

kızlar bu arada diyet yapan yada forma girmek isteyen varmı ben bu dukan diyeti kitabını aldım ama yulaf kepeğini bulamadım hevesim kırıldı dukancıların topiğine yazdım ama orası çok kalabalık konu devamlı dönüyor hiç bişi anlamadım hani şöle 3-5 kiloda versekmi ihtiyacı olan varmı ?

büyük konuşmayım ama bizde biraz beklemekten yanayız ilerde sağlıklı bir evladımız olsun çok isterim tabi Allah verirse pamuk gibi olur teyzesi pamukkk

Eminim canım ya çok tatlı olucağından Allah hayırlısıyla istediğimizde hepimize sağlıklı bebişler versin inşallah :)

Ben yapmıyorum ama ofiste karşı masamdakı en yakın arkadaşlarımdan biri yapıyor, bende elımden gelenı yapıyorum araştırıp ona tavsıyelerde bulundum,
dur belkı işine yarar kaba taslak anlatayım: (Bu sekılde 2 haftadır yapıyor 2,3 kılo verdi. )

-Aktardan biberiye çayları, yeşil çay falan aldı, sabah aç karnına ve öğlende bir kere olmak üzere 2 tane ıcıyo, 3 kez de ıcebılırmış ama fazla gelıyo ona tadı kotu bıraz.

-Sabun aldı, kılo ıcın dıyormuşsun verıyorlarmış, sabun sıcak suyla vucutta yağ dolgularında gevseme yapıyormuş ve terleme sağlıyormuş. İşe yarasada yaramasada kullanıyor cunku guzel kokuyormuş ve tenını yumuşacık yapıyormuş.

-Sabah 9 dan once yemek yememelısın, mıde çalışmıyor bu saatten once.

-Kahvaltıda (9 dan sonra) kurutulmuş meyvelerden yıyor, (Specıal K)

-Öğlende 1 cıvarı işyerınde menude kalorısı dusuk olanlardan alıyor, corba ıcıyor sadece, yanına yogurt yada salata alıyor, eğer yoksa alternatıf bır dılım kepek ekmeği yıyor.

-4 gibi falan bir yeşil elma yada salatalık yıyor.

-Akşam eve gittiği gibi yemeğini yıyor cunku 7 den sonra yemek yenmemesi onemlı. Hazım zorlasıyor. (En fazla meyva yada yogurt yenebılır)

Akşam yemegınde haşlanmış sebze, haşlama tavuk falan yıyor.

İyi gidiyor, bazen cok duzenlı yaptıgı için ben çok az dondurma ile odullendırıyorum

aynen canım bende 28 imde evlenmiş olucam 30 da 1 tane doğururum diyorum

canım benim ihtiyacım var hatta nişanlımında var. kendi çapımızda bişey yapmaya çalışıyoruz ama pek iyi gitmiyo tabi. bende alsammı acaba kitabı sitede yemek tarifleri bile var dukan diyeti için

Kızlar eylüle daha vakit var ama balayı oteli araştıran, yada rezervasyon yaptıran oldu mu aranızda?

Biz daha araştırma bile yapmadık ta

Kızlar eylüle daha vakit var ama balayı oteli araştıran, yada rezervasyon yaptıran oldu mu aranızda?

ehehehe chicken gelmiş hoşgelmişşşş
canım biz yavaştan araştırıyoruz ama erken rezervasyon yaptırmamıza gerek olduğunu düşünmüyoruz. çünkü 1 ekimde balayına çıkıcaz yani zaten indirimli oluyo o tarihlerde o yüzden acele etmiyoruz..

Hoşbuldum bebeğimm

Ya aslında indirimli döneme denk gelmek te süper ama nişanlım zaten 3 gün yasal iznine 2 daha ekletıp hsonuyla birleştirmeyi planlıyor, çunku yenı işi çok gevşek davranmak istemıyoruz, indirim donemı ne zaman başlıyor acaba bılıyor musun sen canım?

canım ets nin setur un erken rezervasyonları gerçekten çok uygun, sanırım mayıs ortalarına kadar da devam ederler. biz setur aracılığla yaptık rezervasyonu. ama ets de balayı oteli şeçeneği daha fazla

Bence de canım iyi ki açmışsın :) ben ankara da yaşıyorum 26yaş yengeç burcuyum.Bence hepimiz evlendikten sonrada buraya yazmaya devam edelim

yaa kızlar lazere gidiyor okuduğum kadarıyla bir çoğunuz.Bnede 3 seans gittim ama daha fazlasına cesaret edemedim.koltuk altındaki lenflere çok zarar verdiğini söylüyorlar benimde lenf hastalığım olduğu için korktum.genital bölgede yumurtalıklara zarar verdiği söyleniyor.kılsız bir hayat hayali bastırdığı için herşeyi kulak asmadım bunlara ben de zamanında fakat iyice bir araştırdım lazerle epilasyon son yıllarda çıkan bi taknik olduğundan henüz zararları ortaya çıkmadı diyor bazı uzmanlar,Allah korusun kansere sebep de deniyor bir çok sanatçı son zamanlarda göğüs kanseri bundan olduğunu söyleyenler var.yaptırında bari 3 seans felan yaptırın ya ne olur ne olmaz Allah korusun hepinizi.

her zaman nete girip yakından takip edemiyorum basımda kpss sınavı gibi bi dert var buna çalışmak denirse çalışmam lazım. gelinlik arastırmaları baslamış bakıyorum. benim işim baya bi zor. nişanlımın ailesi biraz kapalı çok değil de... benim hayalimde hep straplez gelinlik vardı ama sanırım bu hayalimden vazgecmek zorundayım düğün üstü sıkıntı çıksın istemiyorum. nişanlım çok anlayışlı saolsun ama şimdi onu da ailesiyle karsı karsıya getirmek istemiyorum. giyeceğim gelinlik kolsuz olabilir ama straplez olamaz sırtı açık olamaz göğüs dekoltesi olamaz yani sırtı önü kapalı kolsuz bi gelinlik olabilir. kollu da ben istemiyorum yaşlı gösteriyo sanki... öööfff baya uzun oldu ben bu sartlara uyan aynı zamanda çok güzel olabilecek bi gelinliği nasıl bulacağımmm( bi fikir verin

aaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn

kız yorumları okuyamıyorum sen kimdin ismini değiştirmişsin

Evet değiştirdim ama bende pek eski sayılmam eski kullanıcı adım emresedef tı canım :)

kuzum yeni nickin hayırlı olsun

Sağolasın bebeğimmm :)

canım ets nin setur un erken rezervasyonları gerçekten çok uygun, sanırım mayıs ortalarına kadar da devam ederler. biz setur aracılığla yaptık rezervasyonu. ama ets de balayı oteli şeçeneği daha fazla

bugün internetten bir araştırayım şu setur u, sağol canım :)

ben araştırdım bu tarz riskler olmadığını okudum birçok yerde, ayrıca işyeri doktoruma da danıştım teyid ettı canım, bu nedenle gonul rahatlıgıyla devam edebılıyorum :)

Tabi güvenılır stabıl ortamlarda yaptırmak gereklı, aksı takdırde risk olabılır elbette.

Canım göğsü tamamen kapatan, sırtıda çok derin olmayan dantel askıları olup omzu çok az kapatan ve çok sış bir sürü gelinlik var, bence bir dolaş gelınlıkçileri, vitrinlere bak fikir edin bulduğun ilk fırsatta.

canlarım günaydınnnnnnnnnnn nasılsınız bakalım bugün

canım biz 1 ekimde balayına çıkıcaz kısmetse eylül sonu ve ekim indirimli oluyo. ama yine de şimdiden turları araştırmaya başlayın derim ben
slm kızlar ne zamandır giremiyorum nasılsınız

son 156 güüüüüünnnnnnnnnnnnnnnnn
iyiyiz tatlım sen nasılsın zaman geeçiyor değilmi
Eylul olsun artık ta hepimiz çok mutlu olalım ya

Mousee benım listedeki ismimi değiştirsene sana zahmet olma mı
değiştiririm tabiki tatlım

canım sıkma canını o kadar fazla çeşit varki artık gelinlik eminim içine sinen bir model bulabilirsin. internettende araştır gelinlikçilerede bak derim ben üzme kendini.

canlarım günaydınnnnnnnnnnn nasılsınız bakalım bugün

Günaydın canım eh idare eder işte sabah zamanın ne kadar çabuk geçtiğini konuşuyorduk ofisteki arkadaşımla, bir yandan sevınıyorum böyle geçsin düğünümüz yaklaşsın bir yandan da zaman geçiyor hazırlıklar ilerlemıyo gıbı sankı diye moralım bozuluyo

Garıp bı moda girdim bugün, hayır olsun

Belkı işten çıkınca daha iyi konsantre olurum, inşallah yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…