Kızlar konu açılmışken zaten evlendıkten sonra en az 1.5 yıl keyfini sürün ya cocuk guzel şey ama yanı cocuk olunca herşey zorlaşıyo oncelık değişiyo kendınıze ayırın zamanlarınızı başta ya
Ben allahın ıznıyle 2 yıl keyıf surmekten yanayım en aaz !
büyük konuşmayım ama bizde biraz beklemekten yanayız ilerde sağlıklı bir evladımız olsun çok isterim tabi Allah verirse pamuk gibi olur teyzesi pamukkk
kızlar bu arada diyet yapan yada forma girmek isteyen varmı ben bu dukan diyeti kitabını aldım ama yulaf kepeğini bulamadım hevesim kırıldı dukancıların topiğine yazdım ama orası çok kalabalık konu devamlı dönüyor hiç bişi anlamadım hani şöle 3-5 kiloda versekmi ihtiyacı olan varmı ?
aynen canım bende 28 imde evlenmiş olucam 30 da 1 tane doğururum diyorumKızlar konu açılmışken zaten evlendıkten sonra en az 1.5 yıl keyfini sürün ya cocuk guzel şey ama yanı cocuk olunca herşey zorlaşıyo oncelık değişiyo kendınıze ayırın zamanlarınızı başta ya
Ben allahın ıznıyle 2 yıl keyıf surmekten yanayım en aaz !
kızlar bu arada diyet yapan yada forma girmek isteyen varmı ben bu dukan diyeti kitabını aldım ama yulaf kepeğini bulamadım hevesim kırıldı dukancıların topiğine yazdım ama orası çok kalabalık konu devamlı dönüyor hiç bişi anlamadım hani şöle 3-5 kiloda versekmi ihtiyacı olan varmı ?
Kızlar eylüle daha vakit var ama balayı oteli araştıran, yada rezervasyon yaptıran oldu mu aranızda?
Biz daha araştırma bile yapmadık ta
ehehehe chicken gelmiş hoşgelmişşşş
canım biz yavaştan araştırıyoruz ama erken rezervasyon yaptırmamıza gerek olduğunu düşünmüyoruz. çünkü 1 ekimde balayına çıkıcaz yani zaten indirimli oluyo o tarihlerde o yüzden acele etmiyoruz..
slm kızlar ne zamandır giremiyorum nasılsınız
son 156 güüüüüünnnnnnnnnnnnnnnnn
Eylul olsun artık ta hepimiz çok mutlu olalım ya
Mousee benım listedeki ismimi değiştirsene sana zahmet olma mı
Kızlar eylüle daha vakit var ama balayı oteli araştıran, yada rezervasyon yaptıran oldu mu aranızda?
ya kızlar ben bu konuyu açtığım için çok mutluyum. iyiki açmışım iyiki sizleri tanımısım birbirimizin herşeyine ortak olmamız dertleşmemiz danışmamız çok iyi oldu. birbirimize destek olduğumuz için çok mutluyum.
ben sizlerden bişey istiyorum yaşadığınız şehirleri yaşınızı ve burcunuzu yazarmısınız çok merak ettim
aaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
kız yorumları okuyamıyorum sen kimdin ismini değiştirmişsin
kuzum yeni nickin hayırlı olsun
canım ets nin setur un erken rezervasyonları gerçekten çok uygun, sanırım mayıs ortalarına kadar da devam ederler. biz setur aracılığla yaptık rezervasyonu. ama ets de balayı oteli şeçeneği daha fazla
yaa kızlar lazere gidiyor okuduğum kadarıyla bir çoğunuz.Bnede 3 seans gittim ama daha fazlasına cesaret edemedim.koltuk altındaki lenflere çok zarar verdiğini söylüyorlar benimde lenf hastalığım olduğu için korktum.genital bölgede yumurtalıklara zarar verdiği söyleniyor.kılsız bir hayat hayali bastırdığı için herşeyi kulak asmadım bunlara ben de zamanındafakat iyice bir araştırdım lazerle epilasyon son yıllarda çıkan bi taknik olduğundan henüz zararları ortaya çıkmadı diyor bazı uzmanlar,Allah korusun kansere sebep de deniyor bir çok sanatçı son zamanlarda göğüs kanseri bundan olduğunu söyleyenler var.yaptırında bari 3 seans felan yaptırın ya ne olur ne olmaz Allah korusun hepinizi.
her zaman nete girip yakından takip edemiyorum basımda kpss sınavı gibi bi dert var buna çalışmak denirse çalışmam lazım. gelinlik arastırmaları baslamış bakıyorum. benim işim baya bi zor. nişanlımın ailesi biraz kapalı çok değil de... benim hayalimde hep straplez gelinlik vardı ama sanırım bu hayalimden vazgecmek zorundayım düğün üstü sıkıntı çıksın istemiyorum. nişanlım çok anlayışlı saolsun ama şimdi onu da ailesiyle karsı karsıya getirmek istemiyorum. giyeceğim gelinlik kolsuz olabilir ama straplez olamaz sırtı açık olamaz göğüs dekoltesi olamaz yani sırtı önü kapalı kolsuz bi gelinlik olabilir. kollu da ben istemiyorum yaşlı gösteriyo sanki... öööfff baya uzun oldu ben bu sartlara uyan aynı zamanda çok güzel olabilecek bi gelinliği nasıl bulacağımmm( bi fikir verin
canım biz 1 ekimde balayına çıkıcaz kısmetse eylül sonu ve ekim indirimli oluyo. ama yine de şimdiden turları araştırmaya başlayın derim benHoşbuldum bebeğimm
Ya aslında indirimli döneme denk gelmek te süper ama nişanlım zaten 3 gün yasal iznine 2 daha ekletıp hsonuyla birleştirmeyi planlıyor, çunku yenı işi çok gevşek davranmak istemıyoruz, indirim donemı ne zaman başlıyor acaba bılıyor musun sen canım?
iyiyiz tatlım sen nasılsın zaman geeçiyor değilmislm kızlar ne zamandır giremiyorum nasılsınız
son 156 güüüüüünnnnnnnnnnnnnnnnn
değiştiririm tabiki tatlımEylul olsun artık ta hepimiz çok mutlu olalım ya
Mousee benım listedeki ismimi değiştirsene sana zahmet olma mı
her zaman nete girip yakından takip edemiyorum basımda kpss sınavı gibi bi dert var buna çalışmak denirse çalışmam lazım. gelinlik arastırmaları baslamış bakıyorum. benim işim baya bi zor. nişanlımın ailesi biraz kapalı çok değil de... benim hayalimde hep straplez gelinlik vardı ama sanırım bu hayalimden vazgecmek zorundayım düğün üstü sıkıntı çıksın istemiyorum. nişanlım çok anlayışlı saolsun ama şimdi onu da ailesiyle karsı karsıya getirmek istemiyorum. giyeceğim gelinlik kolsuz olabilir ama straplez olamaz sırtı açık olamaz göğüs dekoltesi olamaz yani sırtı önü kapalı kolsuz bi gelinlik olabilir. kollu da ben istemiyorum yaşlı gösteriyo sanki... öööfff baya uzun oldu ben bu sartlara uyan aynı zamanda çok güzel olabilecek bi gelinliği nasıl bulacağımmm( bi fikir verin
canlarım günaydınnnnnnnnnnn nasılsınız bakalım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?