hoşgeldin canım, senin ne zaman düğün?
canım bir de şu rengi vardı ama stokta kalmamıştı benim aldığım zaman 2010 yılında 99'a almışım şimdi baktım
http://www.trtex.com/upload/ifotolar/062010/4906_hg.jpg
güzelmiş canım gerçekten ve çok güzel fiyata almışsın bende 200 e bulsam gnlüme göre inş bulurum yaa benim beğendiğim 400 tl
canım nevresim takımı gibi 2. hoş ama
benim gelinhome da beğendiğim yatak örtüsü takımları var, çok güzeller ama bazen markafonide indirime giriyor.
250-350 arasında falan oluyor.
canım istanbul ikiteli ve lalelide satış mağazası da var ama 400-600 civarı falandır fiyatları, araştır istersen
bunları seviyorum ben
Eki Görüntüle 390005 Eki Görüntüle 390006 Eki Görüntüle 390007 Eki Görüntüle 390003
güzeller canım ama pahalılar ben alırsam 400 e o beğendiğime alırımyaz olsun eksikleri tamamlayım para durumuma göre hareket etcem inş
çok pahalı ama ya bana gereksiz geliyor yatak örtüsüne bu kadar para vermek,150-200 tl arası harika yatak örtüleri var.
bana da pahalı geliyor canım 400 tl200 tl civarı düşünüyorum inşallah bulurum gönlüme göre
bana da pahalı geliyor canım 400 tl200 tl civarı düşünüyorum inşallah bulurum gönlüme göre
Bulursun canım merak etme, taç, sarev, english home, gibi markalardada o fiyata güzel yatak örtüleri var.
günaydın gelincikler
günaydıınnnn eylül gelinleri :)
canım istanbul ikiteli ve lalelide satış mağazası da var ama 400-600 civarı falandır fiyatları, araştır istersen
bunları seviyorum ben
Eki Görüntüle 390005 Eki Görüntüle 390006 Eki Görüntüle 390007 Eki Görüntüle 390003
bende abartılı yatak örtülerini sevmiyorumozaman english home bak canım.hangi şehirdesin bilmiyorum ama internettende alabilirsin.mesela ;
Eki Görüntüle 390008 Eki Görüntüle 390009
günaydıınnnn eylül gelinleri :)
günaydın gelincikler
çok güzeller canım gidip bir bakıyım olmadı...
İstanbuldayım tatlım english home dan aldım bırtane annem gelın yatagı ıcın ıstıyor lazım dıyor 1 tane olsun gunluk kullanmam yanı bırı falan gelır erkek tarafından falan o zaman kullanırım dıye dusunuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?