eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

canım bir de şu rengi vardı ama stokta kalmamıştı benim aldığım zaman 2010 yılında 99'a almışım şimdi baktım

http://www.trtex.com/upload/ifotolar/062010/4906_hg.jpg

güzelmiş canım gerçekten ve çok güzel fiyata almışsın bende 200 e bulsam gnlüme göre inş bulurum yaabenim beğendiğim 400 tl

canım nevresim takımı gibi 2. hoş ama

güzelmiş canım gerçekten ve çok güzel fiyata almışsın bende 200 e bulsam gnlüme göre inş bulurum yaabenim beğendiğim 400 tl

canım nevresim takımı gibi 2. hoş ama

benim gelinhome da beğendiğim yatak örtüsü takımları var, çok güzeller ama bazen markafonide indirime giriyor.
250-350 arasında falan oluyor.

güzeller canım ama pahalılar ben alırsam 400 e o beğendiğime alırım yaz olsun eksikleri tamamlayım para durumuma göre hareket etcem inş

çok pahalı ama ya bana gereksiz geliyor yatak örtüsüne bu kadar para vermek,150-200 tl arası harika yatak örtüleri var.

çok güzeller canım gidip bir bakıyım olmadı...

bende abartılı yatak örtülerini sevmiyorum ozaman english home bak canım.hangi şehirdesin bilmiyorum ama internettende alabilirsin.mesela ;

Eki Görüntüle 390008 Eki Görüntüle 390009

İstanbuldayım tatlım english home dan aldım bırtane annem gelın yatagı ıcın ıstıyor lazım dıyor 1 tane olsun gunluk kullanmam yanı bırı falan gelır erkek tarafından falan o zaman kullanırım dıye dusunuyorum...

Anladım canım.İstediğini bulursun inşallah ...:)

Kızlar dün mobilyalarımız siparişini verdiiiik sizlerle paylaşmak istedim.ben biraz sade ve rahat tarz sevdiğim için biraz garip gelebilir.buraya yüklediğim fotoğraftaki ürünlerin hepsi ceviz olacak 2 renk değil.salon;

Görünen masa değilde arkasındaki düz sade olan konsol, masa 4 ayaklı yanı çekmeceli.2 berjer ve sandalyeler açık krem,köşe kırmızı olacak (resimdeki köşe değil ama o tarz daha kullanışlı birşey) ortayada büyük 4 ayak sade bir sehpa gelecek.hepsi ceviz olacak.

2 tane kendi çektiğim fotoğraf var yatak odası için (2 komidin ve aynasız şifonyer) onlar ablamın benimkiler hemen hemen o modele yakın ama gardrobuma uyumlu,kulpları öyle olmayacak birde renkleri meşe olacak yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…