eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

sağol tatlım içicem yaa çok halsizim bugün bide işler çok yoğun. sanırım bugün fazla giremicem. öptüm canım

kızlar gelinlik21.com da envayi çeşit gelinlik var model arayanlar oraya bakabilir :) eminim istediğiniz gibi bir model orda bulabilirsiniz sonra diktirirsiniz

Canım bizde balayını ayarlamaya çalışıyoruz... Antalya side kemer kararsısız... Sence nasıl olur eylülde oralar...

Canım gayet güzel eminim sanada çok yakışacaktır....

Canımmm mrb :) benimde aynı şekilde 9 unda ankarada 16 sında trabzonda düğünüm var:)

Canım benimde 9 ist. 16 antep canım nasıl olucak dıye cok merak edıyorum farklı sehırlerde olması kuaforu makyajı istanbulda bu tür seyler kolay alternatif cok ama antep nasıl olucak hıc bılmıyorum.... İkimiz içinde umarım hersey guzel olur...:)

ben de çok beğendim :)

Beğenmenize çok sevindim kızlar İnş herşey hepimizin istediği gibi gönlümüze göre olur.

Oooo herşey bitmiş canım senin ne güzel...Ev bile tutulmuş. Çeyizini çok beğendim iyi günlerde kullan canım benim. Benim topiğimde bu
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/508561-leylanin-ceyizi.html

tatlım herşey gönlünce olsun. düğün ne zaman ev tutulduğuna göre yakındır ayyy ne güzel

Son düzenleme:
kızlar gelinlik21.com da envayi çeşit gelinlik var model arayanlar oraya bakabilir :) eminim istediğiniz gibi bir model orda bulabilirsiniz sonra diktirirsiniz

canım orayı bende gördüm hatta sitesinde gezdim ama hiç diktirmiş tanıdığın varmı nasıl dikerler acabaaa

eylül oraların en güzel zamanları canım sıcaktan bunalmazssınız süper olur. bende aslında bodrum falan diyorum nişanlım yunan adalarına gidelim diyo ama pasaport almak işkence ben daha sakin zamanda gidelim diyorum hala karar verebilmiş değiliz anlıcan

ooo canım ne güzel şeyler almışsın öyle dore tencere takımına bayıldım içi seramik sanırım onun bende alıcaktım ama kararsız kaldım nasıl olur diye..

canım senin çeyizlere daha önce bakmıştım hatırladım hepsi çok güzel. bende topik açmıştım ama yeni aldıklarımı hiç eklemedim üşendim Allah hepsini ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

Tatlım bende çok internetten modele baktım. Öyle daha çok kafa karışıyor sanırım. Ben şahsen internetten beğendiğim modellerden daha farklı bir model beğendim. Üzerinde görmek çok daha farklı oluyıor. Her gelinlik her fiziğe oturmuyor. Biran önce gidin ve bence deneyin modelleri. Almak için erken diyorsanıs bile en azından ne tip gelinik size yakışıyor görürsünüz ve internetten o tarz modellere bakarsınız

Mobilyaların ve çeyizlerinde çok güzel ama yatak odana bayıldım tatlım harikkaaaa...nerden aldın acaba çok güzelmiş ya çok çok güzel günlerde kullan

teşekkür ederim canım salon takımınıda aldık ama eklemeye üşeniyorurm işte bide ana sayfaya koyamayınca bölük pörçük sevmiyorum. izmitte özüer mobilya var canım ben hepsini ordan aldım..

teşekkür ederim canım salon takımınıda aldık ama eklemeye üşeniyorurm işte bide ana sayfaya koyamayınca bölük pörçük sevmiyorum. izmitte özüer mobilya var canım ben hepsini ordan aldım..

Çok güzelmiş ama canım çok beğendim. Off büyük eskikler bitiyorda şu ıvır zıvırlar bitmiyor bir türlü. Ütü masam, çamaşıt telim bunu en sona bıraktım artık evde koycak yer yok çünkü. Kardeşlerim bile evlenceğim günü 4 gözle bekler oldu ev doldu artık yazık onlarada

almak çok keyifli ama biz daha almıyoruz onları canım. dediğin gibi koyacak yer sorun oluyor. 1 2 ay kala falan gidip ikeadan falan almayı düşünüyorum. gerçi internettede ucuz şeyler buldummu onları alıyorum ama yinede çok sıkıyorum kendimi almamak için

Aynen canım. Artık hiç ev eşyası çeyize falan bakmıyorum tutamıyorum kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…