eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

kızlar bugünden itibaren hem diyete hem spora hem de mmouse'un bahsettiği tarçınlı küre başlıyorum.işten çıktıktan sonra ilk işim spor salonuna yazılmak olacak.çok azimliyim bu sefer düğüne kadar dal gibi olmaya karar verdim...

BUGÜN MİLATTTTT.BUNDAN SONRA HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK

Son düzenleme:

günaydınnn gelinlerrr
iki gündr çok sessizsiniz biraz varlığınızı hissedelim yaww
canım hepsi çok güzel darısı başıma inş. bugün iş çıkışı bende ist gidicem. ctesi günü eminönüne gidicekmişiz. ordan mutlaka bakıcam

dün akşam nişanlımla onu konuştuk benim 6 onun 10 kilo fazlası var şu anda. bizde spor yapıp yediklerimize dikkat edicez. bu arada üşenmesem ahh üşenmesem şu küre başlıcam. bal aldım ama sabah sabah kaynatmaya üşeniyorum

İşler çok yoğun bizim canım yazıp çıkıyorum..Off bugün cuma yine yoğunuz ne yazikki
Daha güzelleri senin olsun canım. Ben konyada buldum ama çok pahalıydı bir tane taca 7,5 diyor yani o da basitlerden bizde internetten yaptırdık.

al benden de o kadar dün görsen hangi işi yapıcamı şaşırdım. benim yaptığım işi koca iş yerinde kimse yapmadığı için başım belada

canım valla o kadar yoğunum ki bu hafta.bugün bir sürü fabrikaya gidip sunum yapıcam :) yokum yani bugün öpüldünüz görüşürüüüz :)

yok canım ben grafikerim bir fabrikada çalışıyorum.

Hımm canım zor iş grafikerlik..Eski işer yerimde vardı bir kız grafiker. Aile şirketiydi herkes farklı birşey istiyordu kız nasıl tasarım yapacığını şaşıryordu. Herkezde söz hakkı olunc amahvediyorlardı kızı ya..Biri der fon pembe olcak biri der kırmısı diğer der sarı kızda son zamanda kendisine göre takılıyordu artık.Çok zor işin canım Allah kolaylık versin.

yaaa bende istiyorum zayıflamak. benmde 5 kilo fazlam var. evlenene kadar zayıflamam lazım yaa. dedilerki stresten kilo verirsin ama şu anda kilo veremiyorumda ama dikkat ettiğimden almıyorumda. tarçınlı suyla 2 kilo verdim ilk hafta bi daha başladım ama bu seferde hergün yapamıyorum yarım yapıncada bi işe yaramıyo. dediğiniz gibi üşeniorum sabahları kalkıp kaynatmaya. benm özellikle simit bölgem ve karnım var deliricem ne yaptıysam gitmedi yaa

sorma canım benimde olayım aynen öyle. 7 kocalı hürmüz gibiyim hangisinin gönlünü hoşediyim bilemiyorum. bide aynı zamanda bina renklendirme yapıyorum ben. 3d çizim falan artı o işlerde olunca boğluyorum bazen. her site yasaklı. Allah tan bi burası varda arada vakit geçiriyorum..
kızlarr çizelgemde 5 ayı gördüm ay çok mutluyum

ayyy bizde görelim 5 günü görelim ama

inşallah inşallah 1 günüde görücez allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…