- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 748
- 163
resim istiyoruuuuuz :)
ooo gözün aydın canımmmresimlerini koyda bizde görelim örnek olsun dimi
Günaydın canlarrr :) Keyifler ne alemde...Buyrun kına nedime taçları, bileklikleri ve mumlukları (mumlar kırmızı renkte oldu).
Birde kadın gelin için kırmızılarından göndermiş hepsinden o farklı olmuş ama ben takmıcam
Eki Görüntüle 373840 Eki Görüntüle 373841 Eki Görüntüle 373842 Eki Görüntüle 373843
kızlar bugünden itibaren hem diyete hem spora hem de mmouse'un bahsettiği tarçınlı küre başlıyorum.işten çıktıktan sonra ilk işim spor salonuna yazılmak olacak.çok azimliyim bu sefer düğüne kadar dal gibi olmaya karar verdim...
BUGÜN MİLATTTTT.BUNDAN SONRA HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK
günaydınnn gelinlerrr
iki gündr çok sessizsiniz biraz varlığınızı hissedelim yaww
canım hepsi çok güzel darısı başıma inş. bugün iş çıkışı bende ist gidicem. ctesi günü eminönüne gidicekmişiz. ordan mutlaka bakıcam
İşler çok yoğun bizim canım yazıp çıkıyorum..Off bugün cuma yine yoğunuz ne yazikki
Daha güzelleri senin olsun canım. Ben konyada buldum ama çok pahalıydı bir tane taca 7,5 diyor yani o da basitlerden bizde internetten yaptırdık.
al benden de o kadar dün görsen hangi işi yapıcamı şaşırdım. benim yaptığım işi koca iş yerinde kimse yapmadığı için başım belada
Günaydın canlarrr :) Keyifler ne alemde...Buyrun kına nedime taçları, bileklikleri ve mumlukları (mumlar kırmızı renkte oldu).
Birde kadın gelin için kırmızılarından göndermiş hepsinden o farklı olmuş ama ben takmıcam
Eki Görüntüle 373840 Eki Görüntüle 373841 Eki Görüntüle 373842 Eki Görüntüle 373843
günaydınnn gelinlerrr
iki gündr çok sessizsiniz biraz varlığınızı hissedelim yaww
canım hepsi çok güzel darısı başıma inş. bugün iş çıkışı bende ist gidicem. ctesi günü eminönüne gidicekmişiz. ordan mutlaka bakıcam
Ne işi yapıosun tatlım. Muhsebe falanmı yoksa
canım valla o kadar yoğunum ki bu hafta.bugün bir sürü fabrikaya gidip sunum yapıcam :) yokum yani bugün öpüldünüz görüşürüüüz :)
yok canım ben grafikerim bir fabrikada çalışıyorum.
günaydın canlarrr :) keyifler ne alemde...buyrun kına nedime taçları, bileklikleri ve mumlukları (mumlar kırmızı renkte oldu).
kızlar bugünden itibaren hem diyete hem spora hem de mmouse'un bahsettiği tarçınlı küre başlıyorum.işten çıktıktan sonra ilk işim spor salonuna yazılmak olacak.çok azimliyim bu sefer düğüne kadar dal gibi olmaya karar verdim...
BUGÜN MİLATTTTT.BUNDAN SONRA HİÇBİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK
kızlarr çizelgemde 5 ayı gördüm ay çok mutluyum
sorma canım benimde olayım aynen öyle. 7 kocalı hürmüz gibiyim hangisinin gönlünü hoşediyim bilemiyorum. bide aynı zamanda bina renklendirme yapıyorum ben. 3d çizim falan artı o işlerde olunca boğluyorum bazen. her site yasaklı. Allah tan bi burası varda arada vakit geçiriyorum..Hımm canım zor iş grafikerlik..Eski işer yerimde vardı bir kız grafiker. Aile şirketiydi herkes farklı birşey istiyordu kız nasıl tasarım yapacığını şaşıryordu. Herkezde söz hakkı olunc amahvediyorlardı kızı ya..Biri der fon pembe olcak biri der kırmısı diğer der sarı kızda son zamanda kendisine göre takılıyordu artık.Çok zor işin canım Allah kolaylık versin.
kızlarr çizelgemde 5 ayı gördüm ay çok mutluyum
sorma canım benimde olayım aynen öyle. 7 kocalı hürmüz gibiyim hangisinin gönlünü hoşediyim bilemiyorum. bide aynı zamanda bina renklendirme yapıyorum ben. 3d çizim falan artı o işlerde olunca boğluyorum bazen. her site yasaklı. Allah tan bi burası varda arada vakit geçiriyorum..
ayyy bizde görelim 5 günü görelim ama
tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?