eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

inşAllah hepimiz en güzel ve hayırlı şekilde yuvalarımzı kurarız her zaman dua ediyorum bütün yuva kuracaklara ve yuva kuranlara :) bende 15 ve 29 eylüll :) had ihayırlısııı inşALLAH... Rabbim huzurla yuvalarımıza kavuşmayı nasip etsin

günaydın kızlaaarrrrrrrrr

ay kızlar evlenecek arkadaşlar şimdi kuaförde yada kuaföre gitme aşamasındadır ayyy çok merak ettim yaaa inşallah herşey güzel geçer süperde tatil yapıp gelirler ama bugün o baba tarafından nasıl çıkacaklar beni sarsan o olacak gibi

neysa kızlar akşam alışverişimizi yaptık 3 tane minicik etekler aldım ama alışveriş için geç kalmışız bildiğiniz kabanlar çıkmış üst bulamadım bugün iyi bi arayışa geçeceğim bakalım alışverişten sonraaaaaaaaaaa evime gittim Allahım sana şükürler olsunki bütün herşeyimiz çok güzel olmuş ya koltuklarımız eve cuk diye oturmuş masam konsolum falan

ay çok iyi olur ya sorun yaşamadıysan adres telefon ne lazımsa ver

kızlarrr selaaam ben çook uzun zamandır yazmıyordum nişanlımla ayrılmış gibi bişey olmuştuk neyseki düzelttik ama artık eylül gelinliciği değilim ekim gelinciğiyim :) neyseki kınam 30 eylülde ordan yırttım 2 ekimde evleniyorum bende.bgn de 2 eylül,kızlar evlenmeye başladı.herkes için mutluluklar diliyorum.

bende geçen hafta 1-2 hazır deneyim dedim biri buydu arka bel detayı çok hoşuma gitmişti nerdeyse alacaktım ama sonraaa yoook dedim kafamdaki cins gelinliği diktirmem lazım yinede paylaşıyım sizinle

kızlar bu arada giriş müzikleri için bir kaç fikir vereym size, yaşar-gel benimle (ben bunu seçicem büyük ihtimal) julia ıglasias-natali, julia ıglasias-manuela.

aslında gelinlik oldukça güzelmiş
BALADA BOA GUSTTAVO LIMA NOVO DVD - YouTube bu benim pasta müziğim
ilk dans
Esin Engin - SEVEN NE YAPMAZ - YouTube
ikinci dans
serçe-jenerik müziği - YouTube

ama girişi hatırlamıyorum orda duydugum bi müziğe bu olsun dedim haraketli bişeydi

canım ben kocaelindeyim

canım ben modeli beğendim.

slm kızlar herkese iyi haftalar hafta sonu tül ve halı baktık bu hafta karar vereceğiz artık birde düğün vardı her yere koşturuyoruz bakalım sizler ne yaptınız bakalım hafta sonu benim artık son 26 günüm kızlar kınayada 23 gün kaldıııııı evde artık herşeyimi topladık

Günaydın kızlar :) eylül ayına girdik, artık heyecan ve stres katsayısı ikiye katlandı :) cumartesi günü kınam, pazartesi günü de düğünüm olacak hayırlısıyla, bugün ile birlikte tam bir hafta kaldı düğün günü olabilecek ufak aksiliklere karşı yanıma küçük bir çanta yaptırmayı düşünüyorum, muhtemelen kız kardeşim ilgilenecek o işlerle. İnternette biraz araştırdım, gözümden kaçabilecek bişey olmasın diye, bir faydası olur düşüncesiyle bu yazıyı sizinle de paylaşmak istedim.

Gelinin acil durum çantasında olması gerekenler!
İşte size acil durumlar için hazırladığım “özel gelin çantası”. Bu da nereden çıktı şimdi demeyin ve olabilecek her türlü aksiliğe karşı önleminizi alın! İçinde düğün gecesi acilen ihtiyacınız olabilecek her şeyi bulabilirsiniz.Çantayı düğün mekânındaki gelin odasına koyabilirsiniz. Çantanın sorumluluğunu yakın bir arkadaşınıza veya akrabanıza verebilirsiniz. Çantayı düğüne getirmek ve düğünden sonra eve götürmek, bu yakınınızın görevi olmalıdır.

Ben ihtiyacınız olabilecek her şeyi ekledim, ama aklınıza gelen başka detaylar varsa unutmadan not ederek hemen çantanıza eklemelisiniz.

Güzellik İçin
Yüz pudrası
El kremi, ıslak mendil
Selpak mendil
O akşam için kullanılan renklerde makyaj malzemeleri
Bebe pudrası (gelinliğinizde oluşabilecek lekeler için birebirdir- sadece lekenin üzerine su sürüp pudrayla kaplamanız yeterli.)
Makyaj temizleme mendilleri (hem yüzünüz hem de gerekirse elbiseniz için)
Deodorant
O gece için seçtiğiniz parfümünüz
O gece sürülen tonda ojeniz ve aseton
Küçük bir havlu (makyajınızı tazelerken boynunuza koyarsanız gelinliğinizin leke olmasını önlersiniz)
Saç kurutma makinesi (saçınız için değil, çıkardığınız lekeleri kurutmak için!)
Jöle ve saç spreyi
Tarak veya fırça (damadın ihtiyacı olabilir)
10-15 tane tel toka

Sağlık İçin
Ağrı kesici- ateş düşürücü
Sakinleştirici
Mideniz için anti-asit tabletleri
Alerji ilacı
Grip veya nezle ilacı
Kullanıyorsanız sizin veya sevgili damadın reçeteli ilacı
Aspirin
Yara bandı
Boğaz pastili
Kolonyalı mendil
Tampon ya da hijyenik ped
Lens suyu ve bir çift yedek lens

Pratik Gereçler
Toplu iğne
Yedek küpe arkaları (küpenizin arkası düşerse kullanmak için)
Damat için yedek düğme
Düz tabanlı ayakkabı (giydiğiniz ayakkabı vurursa ya da ayağınız şişerse giymek için)
Ütü
O gece giydiğiniz renkte fazladan bir ince çorap
Olası sökükler için küçük dikiş seti ve çengelli iğne
Duvağınızda son anda oluşabilecek yırtılmalar için şeffaf selo-bant
Küçük makas
Törpü
Alıntıdır.
Hazırlayan: Meltem Öksüm

biz cttesi çorluya gittik ya canımız çıktı. pazarıda kendimize ayırdık valla. hafta sonumuz kayıptı diyebilirim. bugün halılar gelicek. yemek odası sipariş edilecek ve perdeciyle son kez anlaşmaya gidilecek

busecik23- 2 Eylül

rose87e- 2 Eylül

semiks- 2 Eylül

ayscgr- 2 Eylül

evlenen arkadaşlarımıza ömür boyu mutluluklar diliyorummm

ne güzel de tarif edeeermiişşş
yapmayı düşünüyorum bunlardan inşallah... bakalım nasıl olacak, becerebilirsem eklerim ben de

ooh ne güzel ne güzeeel.. :118::118:
biz napcaz bakalımmm
hehehe benim de var bu harflerden, ben de yaptım aynı bubabur gibi.. zaten biz birimiz ne yaparsa hepimiz yapıoz

kızlarrr bu arada günaydınlar, herkese iyi haftalar...
13 günüm kaldı ve artık iyi ce heyecan ve duygusallık bastı....
günlerdir uykusuz koşturmacayla geçio zamanımız... ama nihayet evim hazır
herşeyim çok güzel oldu maşallah
çeyizi de serdik
şimdi 13 gün beklemedeyim, biraz kendime ve aileme vakit ayırayım bu arada

ah canım yaaa bu ne böyleee ben böyle bir çanta hazırlamıcam açıkçası gerek görmüyorm. aksilik olursada artık kısmet. zaten makyajı kuaför yapıcak aynı tonlarda benim düzeltme yapmam zor. sökük mökük bişey olursada artık öyle gider napalım

ohh ne güzel zamanında bitirmişsiniz işlerinizi biz sanırım son güne kadar koşturucaz
bende kendime vakit ayırmayı çok isterdim ama yemek odası sorunu bizim bütün planlarmızı bozdu yetişicekmi o bile belli dğeil

süper olmuş ellerine sağlık

canım ben de sanırım son güne kadar koşturucaz diodum, çünkü herşey o kadar ters gitti ki... hala daha var aslında evde yapılacaklar, mesela banyo fayanslarım kırılacak tekrar fln.. ama o kadar çok yorulduk, o kadar çok iş yaptık ki.. artık bu tarz işler leblebi gibi gelio bana
inşallah sizin de vaktiniz olur...
bizim de mobilyada sorun var mutfakta sorun var diodum ya, onlar da çeyiz serme günü hatta çeyiz sermenin ertesi günü halloldu.. olmaz diodum, sinirimden ağlıodum, ama oldu bi şekilde çok şükür
darısı başına canım

Kınaya 5 nikaha 7 gün kala.. ben üzüntülü durgun heyecanlı içim bi tuhaf çok tuhaf.. nikah akşamına saklıyorum kendimi kopmak içn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…