eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

bizim davetiyeler seçildi ama kına yeri belli olmadığından yazdıramadık daha
onu da bugün yarın netleştirelim dioruz..
perde annemlerin bir tanıdık var,ordan seçicez.. buluruz diye düşünüyorum,kendi evimiz değil o kdar pahalı olmasına gerek yok...
kuaför de bi arkadaşımın düğünde gittiğine gidicem sanırım,yaptıkları işi gördüğüm için güvenim var.. ama gidip görüşmedim daha...

ya canım deniz şart değil,zaten ben tesettürlüyüm ve zaten ekim ayı... çok güzel geziler yapılıyormuş çevrede.. gezer tozarız sakin ve temiz diye düşünüyorum... bakalım bizimki ne diycek

gelinlikcisi yapmısss amaaa

yok canım bubabur kendisi yapmış ya anlatmış diğer sayfalarda ...

pumis- 1 Eylül

demety- 1 Eylül

haziran- 1 Eylül

airlikfeer- 1 Eylül

vişnelipasta
hepinize yarınkı maraton için mutluluklar diliyorum.

Kızlaar neler yapıyorsunuz? Son 10 günüm kaldı ve ben fena şekilde üşüttüm, faranjit oldum günlerdir yapılacak işler yüzünden bir türlü dinlenip iyileşemiyorum da çok canım sıkılıyor bu duruma umarım en kısa sürede iyileşebilirim

dualarımız seninle tatlım

:18::18::18:
hiç sormayın ya heryer kurt dolu valla maddiyattan dolayı bende o malum markalara bakmıyorum istanbul şirinevlerde türkoğlu mobilya diye biryer var modeller felan güzel fiyatlar da piyasaya göre iyi ama kalite ve teslimat konusunda bi fikrim yok daha önce ordan bişeyler alan memnun kalan veya kalmayan var mı

geçmiş olsun canım

KIZLAR ARTIK AYIMIZA GİRİYORUZZZZZ yarın artık evlenenlerimiz başlıyooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sırayla gelin olacağız ya çok heyecanlı kızlar yarın gelin olacaklar hepinize canı gönülden mutluluklar diliyorum ççooooooookkkkkkkkk güzel gelin olursunuz inşallah hepinize mutluluklar

benimde bugün mobilyalar geldi ama ben daha göremedim nişanlıcığım evdeydi beni sinir ediyo hep yaaa oohhhhhh sen görmedin falan diye meraktan ölüyorum iş çıkışıda balayı için alışverişe çıkacağız sona göreceğim evimi yaaa artık herşeyimiz geldi bi halı birde tüller kaldı yaaa

tabiki onlarda önemli ama mobilya çok önemli ya bende güvenip alabileceğim uygun bişeyler bulamadım nerdesin sen

çoook geçmiş olsun canım 2 gün bırak herşeyi de iyice dinlen vitamin falan al düğünün zehir olmasın iş yetiştiricem diye
ömrümde (ergenlik dahil) sivilcem olmadı şimdi gün be gün yanardağ çıkıyo ya

sıkıntı stres olmaması yanlış olurdu

yarın evlenecek olan arkadaşlarım hepinize mutluluklar umarım hepiniz rüya gibi bir düğün ve balayı geçirirsiniz

ah canıım çok geçmiş olsun..
inşallah şifa versin Allah en kısa zamanda, hem işlerini yetiştir hem de düğününe hazır ol inşallah..

ne kadar coşkulu bir ileti bu
birden heyacanlandım... bizim mobilyalar 15inde gelecek inş. hep öyle anlaştık mobilyacılarla.. inşallah bir aksilik çıkmaz..
hepimiz huzurla mutlulukla çoook güzel gelinler olarak gireriz evceğizlerimize inşallah...

kızlar istanbuldan mobilya alanlar nerden aldınız.Güvenilir bir yer arıyorum

bikaç mesaj önce yazmıştım ama büyük ihtimal o gümbürtüye gider gözden kaçmasın diye bidaha yazmak zorunda kaldım

kızlar bu arada size ne diycem, hani herkes nişanda bohça yapıyor ya, KKda hep öyle gördüm ben..
ama bizde adet erkek tarafına düğünde dürü denen bohçalardan yapmakmış..
aslında itiraz etttim, olur mu fln,götürelim fln dedim.. annem de adet adet dedi..
yani onlar nişanda gelirken bize bohça getirdiler, biz iade-i ziyarette sadece ufak tefek hediyeler götürdük..
düğünden önce sanırım, dürüyü götüreceğiz... annem biliyor artık, ama muhtemelen öncesidir,çünkü pijaması vs alınacak koyulacak ya...
bir de onun telaşı var.. sevdiceğe bohça yapılacak, k.valide, k.peder, görümce.. bu kadar telaşın içinde bir de o alışverişler var... kafam iyice doldu...

ne güzel de tarif edeeermiişşş
yapmayı düşünüyorum bunlardan inşallah... bakalım nasıl olacak, becerebilirsem eklerim ben de

ooh ne güzel ne güzeeel.. :118::118:
biz napcaz bakalımmm
canım benim ederim tarif tabi sizde yapın hem marjinal hemde evinizdede süs olarak kullanırsınız
gelinlikcisi yapmısss amaaa
gelinlikçim değil kendim yaptım canım
teşekkürler canımmmm
senin hamamını yesinler ya

KIZLAR BEN GELDİİİM
yesinller valla şaka maka haftaya perşembe kınam cumartesi düğünüm var anaaaaaaaaaam 11 ay vardı aldığımızda günü
nasıymış onlar nasıymış nerden bakabiliriz

mütişsin tatlım
ne demek kuzularım yapın hepciğiniz çok harika oluyo...çokta basit

canım görmemişim ben yatak odamı özel yaptırdım....salon takımımı ve oturma odamı maltepede bi magazaydı ama adını unuttum
eğer istersen bulurum yineyemek odamıda bellonadan aldım
bu yerden almasaydım iderden alcaktım hem çok uygun hem modeller çok şık hemde kullanan arkadaşlarım memnun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…