kızlar merhaba:)
bır tane ev bulduk bızde. bakalım karar verıcez.
sızlere bısey sorma ıstıyorum. dugun yerınızde kı orkestranıza baktınız mı?
nasıl. ?
kuzummm üzme kendiniartık sanırım bazı şeylerin kararının verilme zamanı geldi sınavında geçti. enine boyuna düşün ve karar ver canım bu böyle gitmez. o hatırlamadıysa biz burda kutlarız hem dimi
iyiki doğdun ozsen immmmmmmmmm
Eki Görüntüle 461624
mmousee çok haklı biz harıl harıl çabalıyoruz yetişssin diye ozsen artık karar vermen lazım sende bence onun gözünü korktuk birazcık tahhammülüm kalmadı falan de böyle bekleme bence canım iyiki doğdun nice yaşlara doğum günün kutlu olsuuunn
teşekkür ederim fıstıklarzaten olmaz artık 50 gün var daha ne yer alındı ne nikah günü ne kına eşya sipariş edildi o kadar.başka hiçbirşey yok ailesinden gelip bir ne yapcaz yok.olmaz zaten eylül de felan artık farkındayım.
bizim mobilyalar ramazandan sonra geleceği için bizde bayramdan sonra hızlanıcaz. nasıl yetişicek bende bilmiyorum canım
nikah için bizde başvuru yapmadık canım ama biz hafta sonları gezme işini eğlenceyi bıraktık bütün enerjimizi bu işlere verdik davetiye olayı daha erken giibme geliyo o yüzden bakmadık. bayramdan sonra 1 ay olarak görmüyorum ben 8 gün olarak görüyorum sadece hafta sonumuz olduğu için bakalım yetişmezse naparım demiyorum olduğu kadarwalla canım bu yetişme meselesini ben de düşünüyorum.. çalışınca ne kadar zor herşey..
her iş yarım.. mobilya baktık sipariş vermedik daha karar verdik - veremedik arada kaldık...
gelinlik bakmadık daha.
ev bakıyo millet bizim yerimize, bi toki evi vardı gidip bakmadık daha..
nikah yeri -düğün yeri zamanı tamam başka bişey yok
cuma günü insallah nikah işlemleri için izin alıcam, inşallah biraz bişeyler halledebiliriz.cumartesi de gelinliğe baksak en azından fikir edinsem diyorum... daha davetiye ve şeker seçilecek..
nikah için bizde başvuru yapmadık canım ama biz hafta sonları gezme işini eğlenceyi bıraktık bütün enerjimizi bu işlere verdik davetiye olayı daha erken giibme geliyo o yüzden bakmadık. bayramdan sonra 1 ay olarak görmüyorum ben 8 gün olarak görüyorum sadece hafta sonumuz olduğu için bakalım yetişmezse naparım demiyorum olduğu kadar
ya sorma, sizin de mi 30 eylül haftası yoksa??
bizim de bayramdan sonra 1 ay kadar zamanımız olacak. yani senin dediğin gibi 5 haaftasonu.. ev yerleştirmek için yeterli belki ama eşya seçmek lazım..
davetiyeyi cok takmıyorum olur ramazandan sonra da olur.. ama herşey bir iş, hepsi farklı farklı yerlerde...hepsine zaman ayırmak gerekiyor..yani bizde olmayan şeyden
öyle eğlencem de yok ama hep bişeyler çıkıyor.. inşallah hızlanacak artık,yoksa olmayacak böyle..
ama dediğin gibi olduğu kadar diyeceğiz artık napalım, benim adım hıdır elimden gelen budur..
eylülde olmasından ziyade artık olabilirmi canım bunu iyi düşün kararı vermek zor biliyorum ama yine de çok iyi düşün
Olmaz.İlk konuşmamızda bitircem canım.artık yeter ailemde çok huzursuz.zaten ben 1 buçuk yıldır nişanlıyım.hala uzatıyosa bu insanın niyeti bozuktur.bugün bana pazartesi mobilyacılar aradı en geç çarş gelin eksik yazdığımız ölçüler var kalıp çıkartmak zorundayız demişler daha yeni söylüyor bende daha yenimi söylüyosun dedim unuttum dedi.o kadar ilgisiz alakasızki bu unutulur mu? bende mobilyalar beni ilgilendirmiyor istiyosan kendin git sen bilirsin yazdım.artık napıyosa yapsın.ama çok bozuk moralim çok
evet canım 29 eylül benimde senden 1 gün önce...
hayırlısıyla bitiririrz yaa ben onun endişesini yaşamıyorum ama evimi bir an önce dizmek istiyorum onun heyecanını yaşıyorum
Kızlar aranıza yeni katıldım. Benimde nikahım 1 Eylül'de ki düğünümde olacak.
Kızlar neler yapıyorsunuzyorgunluktan yazamıyorum kaç gündür :) her akşam işten çıkıp nişanlımla evimize gidiyoruz, ben temizlik yapıyorum, o evin boyasını aynı evin içinde evin her işini beraber yapmak o kadar güzel bi duyguymuş ki çok yoruluyoruz ama değiyor
Kızlar neler yapıyorsunuzyorgunluktan yazamıyorum kaç gündür :) her akşam işten çıkıp nişanlımla evimize gidiyoruz, ben temizlik yapıyorum, o evin boyasını aynı evin içinde evin her işini beraber yapmak o kadar güzel bi duyguymuş ki çok yoruluyoruz ama değiyor
arkadaşlar 59 günüm kalmış zaman su gibi akıp gidiyor herkes de baya yol katetmiş ne güzel yaaa çok seviniyorum hem kendim hem siz böyle tatlı telaşta oldukça okudukça mutlu oluyorum valaa :) bizim de ewdeki tadilat bitmek üzere komple içi yapılıyodu bi mutfak dolap parke ve badana kaldı çok şükür yaa acaip heyecanlanıyorum haftaya da gelinlik provam var sondan bi önceki güzel geçiyo valla bence bugunleri arıcaz gibime geliyor:))
ay canıım ne kadar tatlı telaşlar.. biz de tutsak da biz de başlasak.. muhtemelen bizim evi de nişanlım boyar. yorgunluktur ama tatlı yorgunluktur. Rabbbim huzurla yerleşmeyi, mutlu mesud oturmayı nasib etsin inş...
sıra bize de gelsin artık
senin ne zamandı düğün canım ?
ay canıım ne kadar tatlı telaşlar.. biz de tutsak da biz de başlasak.. muhtemelen bizim evi de nişanlım boyar. yorgunluktur ama tatlı yorgunluktur. Rabbbim huzurla yerleşmeyi, mutlu mesud oturmayı nasib etsin inş...
sıra bize de gelsin artık
senin ne zamandı düğün canım ?
şu günleri inş hepimiz ağız tadımız bozulmadan atlatırız kızlar. Allah heyecanımızı mutluluğumuzu daim etsin pişman ettirmesin hiçbizaman aminnnnnnnnnn
Evet tatlı yorgunluk gerçekten de günün nasıl geçtiğini hiç anlamıyorum :) Siz de en kısa zamanda içinize sinen evi bulup tutarsınız umarımBenim düğünüm 10 eylülde canım biz evin işini hemen bitirmeye çalışıyoruz pazartesi koltuklarımız gelecek çünkü diğer eşyalar da yavaş yavaş yerleştirilecek sonra hemen nişanlım taşınacak önce :) Senin hazırlıkların nasıl gidiyor canım , ev konusunda karar verebildiniz mi?
şu günleri inş hepimiz ağız tadımız bozulmadan atlatırız kızlar. Allah heyecanımızı mutluluğumuzu daim etsin pişman ettirmesin hiçbizaman aminnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?