kızlar dün doğum günümdü nişanlım bulusalım dedı konusmalarımızda doğum günü için bıaraya gelme durumu değildi tabı bende asla unutmamısdır dıye düşünüyodum nyse evımın önüne benı almaya geldı bakdım ne çıcek ne bısy nyse yemeğe cıktık yemeğimiz geldı bnde beklıorum ama farklı hıcbısy yok normal sohbet edıyo adam benımle benımde suratım ıster ıstemez düştü konusmuyorum bıle dogru düzgün dedı hayırdır neyın var yok bısyım deyıp durdum öle yemek boyunca sonra yemek bıttı napalım dedı gel gıdıp bıyerde tatlı yıyelım o zaman dedım nyse kalkıp gıttık ben hala bi ümit beklıorum ama tık yok sonra basladım sen cok deıstın eskısı kadar bana önem wermıosun felan öle bısy yok yoğunum aşkım ewlılık telası cart curt dedım bugun doğum günüm benım gün biticek 2 saat sonra ne zaman kutlıycakdın kaldı öle sersem gibi 16 temmuz deılmıydı dedı sustum özür dıledı cok üzüldü bı saat dıl döktü ama nafile cok kırıldım sonra kalktık ewe geldım bakdım görümcem arıyo doğm günümü kutladı abım farklı tarıhde bılıodu çok üzüldü morelı bozuldu felan dedı bısy demedm bnde sonra aılesı tek tek kutladı ama bn farklı dusunuodum 3 ay önce yıl dönümümüzdü ondada kuru bı hedıye werdı ve yemeğe götürdü bnde böyle bı günde çicek almamasını tuaf bulduğumu söyledim haklısın düşünemedım dedı nişanlanmadan önce her 2 bulusmamızdan bırınde ellerinde çicekle gelen adam gitti farklı bırı geldı bu d.günü olayındada böyle yaptı dıye kırıldı ıcımden bısyler eskısı kadar sewmıyo sanırım benıdünden berı bunu düsünüyorum
günaydın eylül gelinleriiiiiiii
yaklaşık 2 hafta önce de ben benzer bi durumu yaşadım canım.. benimki unutmadı ama unutmaktan beter bi durumdu.. bütün gün hatta bütün gece onu bekledim gelir de beni biyerlere götürür diye,, ya da bi süpriz yapar işyerime gelir almaya diye...kızlar dün doğum günümdü nişanlım bulusalım dedı konusmalarımızda doğum günü için bıaraya gelme durumu değildi tabı bende asla unutmamısdır dıye düşünüyodum nyse evımın önüne benı almaya geldı bakdım ne çıcek ne bısy nyse yemeğe cıktık yemeğimiz geldı bnde beklıorum ama farklı hıcbısy yok normal sohbet edıyo adam benımle benımde suratım ıster ıstemez düştü konusmuyorum bıle dogru düzgün dedı hayırdır neyın var yok bısyım deyıp durdum öle yemek boyunca sonra yemek bıttı napalım dedı gel gıdıp bıyerde tatlı yıyelım o zaman dedım nyse kalkıp gıttık ben hala bi ümit beklıorum ama tık yok sonra basladım sen cok deıstın eskısı kadar bana önem wermıosun felan öle bısy yok yoğunum aşkım ewlılık telası cart curt dedım bugun doğum günüm benım gün biticek 2 saat sonra ne zaman kutlıycakdın kaldı öle sersem gibi 16 temmuz deılmıydı dedı sustum özür dıledı cok üzüldü bı saat dıl döktü ama nafile cok kırıldım sonra kalktık ewe geldım bakdım görümcem arıyo doğm günümü kutladı abım farklı tarıhde bılıodu çok üzüldü morelı bozuldu felan dedı bısy demedm bnde sonra aılesı tek tek kutladı ama bn farklı dusunuodum 3 ay önce yıl dönümümüzdü ondada kuru bı hedıye werdı ve yemeğe götürdü bnde böyle bı günde çicek almamasını tuaf bulduğumu söyledim haklısın düşünemedım dedı nişanlanmadan önce her 2 bulusmamızdan bırınde ellerinde çicekle gelen adam gitti farklı bırı geldı bu d.günü olayındada böyle yaptı dıye kırıldı ıcımden bısyler eskısı kadar sewmıyo sanırım benıdünden berı bunu düsünüyorum
canım üzme kendini, bu işler kısmet... kısmetinizde yazılı olan ev henüz karşınıza çıkmamış demek kimerhaba kızlar; bızde bu gidisatla ev bulamayacagız sanırım
ya kıraları pahalı ya ıclerı guzel degıl
zaten depozito, kıra emlakcı parası uffffffff
sızler nasıl hal ettınız
günaydın canımmmgünaydın eylül gelinleriiiiiiii
günaydııııınnn
günaydııın günaydııınn!!
ahh canımm, eğer bana askerdeyken söz verip de beni umutlandırmasaydı, bu kadar hayal kırıklığı yaşamazdım... bir de bi surat asmamın bu kadar büyütülüp de çok büyük kavgalara hatta ayrılığa kadar gitmesi psikolojimi çok bozdu.. o yüzden şuan çok mutsuzum.. ağız tadıyla hazırlıklarımı bile yapamıyorum...DeryaW doğru diyosun canım beklentileri biraz düşürmek lazım ama tabi özel günlerdede bişeyyapmıyolarsa bu tepki vermicemiz anlamına gelmiyo. özen göstermekten vazgeçmemeleri lazım arada burunlarını sürtmek gerek. ama öyle aşkım balım böceğimde kalmıyo bu bi gerçek
günaydın eylül gelinleriiiiiiii
ahh canımm, eğer bana askerdeyken söz verip de beni umutlandırmasaydı, bu kadar hayal kırıklığı yaşamazdım... bir de bi surat asmamın bu kadar büyütülüp de çok büyük kavgalara hatta ayrılığa kadar gitmesi psikolojimi çok bozdu.. o yüzden şuan çok mutsuzum.. ağız tadıyla hazırlıklarımı bile yapamıyorum...
neyse inşallah atlatacağız...
canım ben ilişkimize yön veren en önemli şeyi öğrendim ne biliyomusun. karı koca arasında kin tutma olmaz büyütme olmaz yoksa olay 5 kat büyüklüğüne gelip saçma sapan yerlere gidiyo. biz nişanlımla bunu oturttuk. inan çok uzun zamandır kavga etmiyoruz. sinirlendikmi 5 dk sakinleşmek için bekliyoruz sonra bişey olmamış gibi devam inan süper oluyo
kızlar dün doğum günümdü nişanlım bulusalım dedı konusmalarımızda doğum günü için bıaraya gelme durumu değildi tabı bende asla unutmamısdır dıye düşünüyodum nyse evımın önüne benı almaya geldı bakdım ne çıcek ne bısy nyse yemeğe cıktık yemeğimiz geldı bnde beklıorum ama farklı hıcbısy yok normal sohbet edıyo adam benımle benımde suratım ıster ıstemez düştü konusmuyorum bıle dogru düzgün dedı hayırdır neyın var yok bısyım deyıp durdum öle yemek boyunca sonra yemek bıttı napalım dedı gel gıdıp bıyerde tatlı yıyelım o zaman dedım nyse kalkıp gıttık ben hala bi ümit beklıorum ama tık yok sonra basladım sen cok deıstın eskısı kadar bana önem wermıosun felan öle bısy yok yoğunum aşkım ewlılık telası cart curt dedım bugun doğum günüm benım gün biticek 2 saat sonra ne zaman kutlıycakdın kaldı öle sersem gibi 16 temmuz deılmıydı dedı sustum özür dıledı cok üzüldü bı saat dıl döktü ama nafile cok kırıldım sonra kalktık ewe geldım bakdım görümcem arıyo doğm günümü kutladı abım farklı tarıhde bılıodu çok üzüldü morelı bozuldu felan dedı bısy demedm bnde sonra aılesı tek tek kutladı ama bn farklı dusunuodum 3 ay önce yıl dönümümüzdü ondada kuru bı hedıye werdı ve yemeğe götürdü bnde böyle bı günde çicek almamasını tuaf bulduğumu söyledim haklısın düşünemedım dedı nişanlanmadan önce her 2 bulusmamızdan bırınde ellerinde çicekle gelen adam gitti farklı bırı geldı bu d.günü olayındada böyle yaptı dıye kırıldı ıcımden bısyler eskısı kadar sewmıyo sanırım benıdünden berı bunu düsünüyorum
canım sen de mi ikizler burcusun?ahh dert ortağımbenimde 20 mayıstı d.günüm benimkide unuttu 2 gün trip attım oturdum ağladım oda pişman olmuştu sebebi de açık aslında masraflar birikti kafam sürekli onlarda diyo ben senin için çalışıyorum isteklerini yerine getireyim diye falan dedi sonra düşününce haklı oldugunu anladım ama çokda üzüldüm ama önemli olan bi gün değil her gün ilgili olmaları mousee dediği gibi birşeyler gerçekten bitiyor ve daha yeni şeyler başlıyor çok takılma sürekli başına da kakma seneye eminim güzel bir şey yapacaktır en azndan bunla avut kendini iyi şeyler düşün evliliğe giden ilk golu attı bizimkiler meleğim yapcak bir şey yok
canım ben ilişkimize yön veren en önemli şeyi öğrendim ne biliyomusun. karı koca arasında kin tutma olmaz büyütme olmaz yoksa olay 5 kat büyüklüğüne gelip saçma sapan yerlere gidiyo. biz nişanlımla bunu oturttuk. inan çok uzun zamandır kavga etmiyoruz. sinirlendikmi 5 dk sakinleşmek için bekliyoruz sonra bişey olmamış gibi devam inan süper oluyo
şu sakinleşip sonra konuşmayı bi de benimki denese
canım sen de mi ikizler burcusun?
süpürgede takılı kaldım ben, şunu bileniniz var mı: Morphy Richards 71066EED Perform Air Torbasız Elektrikli Süpürge
Morphy Richards 71066EED Perform Air Torbasız Elektrikli Süpürge - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com
filtresi yıkanabiliyormuş, bu güzel geldi bana..
süpürgede takılı kaldım ben, şunu bileniniz var mı: Morphy Richards 71066EED Perform Air Torbasız Elektrikli Süpürge
Morphy Richards 71066EED Perform Air Torbasız Elektrikli Süpürge - Ev Elektroniği - Hepsiburada.com
filtresi yıkanabiliyormuş, bu güzel geldi bana..
canım bende bilmeyen tarraftım ama öğretti valla nişanlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?