eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

al birini vur ötekine şekerim ya bunuda kimselere anlatamazsın anlayamazlar çünkü ayrıca güzelce konuş tatlım böle böle yapıyosun işte gbi gbi benimkide böyle oldu tam bu zamanlar .

yaklaşık 2 hafta önce de ben benzer bi durumu yaşadım canım.. benimki unutmadı ama unutmaktan beter bi durumdu.. bütün gün hatta bütün gece onu bekledim gelir de beni biyerlere götürür diye,, ya da bi süpriz yapar işyerime gelir almaya diye...
ama gün bitmesine yakın, gece 10 buçukta geldi, evde pasta kestik yedik o kadar, 1 saat sonra da kalktı zaten... bir de surat astım diye kavga ettik, işler dahada büyüdü sonra, kavga büyüdü başka yerlere gitti ve ayrıldık...
1 hafta ayrı kaldık, sonra barıştık ama nafile.. ona göre hala o haklı, hatırlamış gelmiş kutlamış, daha ne istiyormuşum...
ben bana söz verdiği gibi farklı şeyler bekliodum..
hee olmuosa olmuodur
ben de beklentilerimi yüksek tutmamayı öğrendim. artık bir çöp bile beklemiyorum.
zaten kırgınlığım da hala geçmedi ya, neyse işte böyle..
bu aşamada, yani artık nişanlıyız ve evlenmek üzereyiz ya, artık erkeklerden bişey beklememk lazım canım.. BEKLENTİN NE KADAR BÜYÜK OLURSA, HAYAL KIRIKLIĞIN DA BİR O KADAR BÜYÜK OLUR ÇÜNKÜ... o süprizler heyecanlar fln herşey tavlayana kadardı

merhaba kızlar; bızde bu gidisatla ev bulamayacagız sanırım
ya kıraları pahalı ya ıclerı guzel degıl
zaten depozito, kıra emlakcı parası uffffffff

sızler nasıl hal ettınız
canım üzme kendini, bu işler kısmet... kısmetinizde yazılı olan ev henüz karşınıza çıkmamış demek ki

günaydın eylül gelinleriiiiiiii
günaydın canımmm

günaydııın günaydııınn!!
günaydııııınnn

DeryaW doğru diyosun canım beklentileri biraz düşürmek lazım ama tabi özel günlerdede bişeyyapmıyolarsa bu tepki vermicemiz anlamına gelmiyo. özen göstermekten vazgeçmemeleri lazım arada burunlarını sürtmek gerek. ama öyle aşkım balım böceğimde kalmıyo bu bi gerçek

ahh canımm, eğer bana askerdeyken söz verip de beni umutlandırmasaydı, bu kadar hayal kırıklığı yaşamazdım... bir de bi surat asmamın bu kadar büyütülüp de çok büyük kavgalara hatta ayrılığa kadar gitmesi psikolojimi çok bozdu.. o yüzden şuan çok mutsuzum.. ağız tadıyla hazırlıklarımı bile yapamıyorum...
neyse inşallah atlatacağız...

canım ben ilişkimize yön veren en önemli şeyi öğrendim ne biliyomusun. karı koca arasında kin tutma olmaz büyütme olmaz yoksa olay 5 kat büyüklüğüne gelip saçma sapan yerlere gidiyo. biz nişanlımla bunu oturttuk. inan çok uzun zamandır kavga etmiyoruz. sinirlendikmi 5 dk sakinleşmek için bekliyoruz sonra bişey olmamış gibi devam inan süper oluyo

iyi taktik canım inşallah biz de becerebiliriz...

ahh dert ortağım benimde 20 mayıstı d.günüm benimkide unuttu 2 gün trip attım oturdum ağladım oda pişman olmuştu sebebi de açık aslında masraflar birikti kafam sürekli onlarda diyo ben senin için çalışıyorum isteklerini yerine getireyim diye falan dedi sonra düşününce haklı oldugunu anladım ama çokda üzüldüm ama önemli olan bi gün değil her gün ilgili olmaları mousee dediği gibi birşeyler gerçekten bitiyor ve daha yeni şeyler başlıyor çok takılma sürekli başına da kakma seneye eminim güzel bir şey yapacaktır en azndan bunla avut kendini iyi şeyler düşün evliliğe giden ilk golu attı bizimkiler meleğim yapcak bir şey yok

canım sen de mi ikizler burcusun?

şu sakinleşip sonra konuşmayı bi de benimki denese

canım yorumları gayet iyi güzel makinaya benziyo önemli olan sorun yarattığında servsi varmı eğer oda sıkıntı değilse bence al fiyatıda uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…