eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

2 gün önce çok sinirlenmiştim canım işte tuaf konuşmuştu msn de bende annesini aradım anlattım herşeyi,kavgamızıda anlattım,sonrasında olanlarıda,çok sinirlendi laf saydı oğluna vs.annemede anlattım akşam babamı bekliyordum anlatmak için bu aradı dışarı çıkalımda konuşalım diye,tamam dedim tartıştık baya,özetle açık ol dedim.asıl derdin ne.asıl derdi oda bende çok sinirli olduğumuz için korkuyormuş,bir evde 2 horoz olmazmış,o başka fedakarlık yapmaya hazırmış bendende istediği sessiz olmammış.ben sus kavga etmek istemiyorum dediğimde sus sakinleşince konuşalım yoksa bende çok sinirliyim,kavga çok büyüyor evlenince mutsuz oluruz ben sadece kendimi değil senide düşünüyorum felan dedi.kısacası bana kendi tabiriyle çene yapmama,sus deyince susma şartı koydu arkadaş,tek derdi buymuş,kötü birşey istemiyorum düşün diyor bana

Anlattım canım annem biliyor.Babamada anlatcaktım tam ama konuşmak istedi.Tabi aile destek olunca herşey vız geliyor.hayırlısı canım artık bende en azından 1 hafta 10 gün kendi haline bıraktım sınavıma az kaldı zaten ona yoğunşlaştım.

slm kızlar bidr süredir gelemiyordum nasılsınız ben iyiyim harika bir hafta sonu geçirdik denize gittik süper eğlendik full gezdik artık bu hafta sonu ev bakmaya başlıcaz artık yavaş yavaşta balayı için otel araştırmasına girdik bakalım

kızlar bnde fetiheyeye geldim ailemle son tatilim burası resmen yanıyor bu arada psikolejim bozuldu yaa evlilik stresi yüzünden kötüyüm mutsuzum sürekli sorun cıkartıyorum kavga ediyorum walla bıktım artık ya:/ kendımden nefret ettım

Kızlar günaydııın
Kuaför ve makyaj işlerini araştıran ya da ayarlayan var mı? Ben henüz bakamadım ama nişanlım birini bulmuş, TRT'nin makyözüymüş ama konuşamadım daha. Siz neler yaptınız, Ankara'da olanlar, önerebileceğiniz birileri var mıdır?

tünaydın kızlar sabha dr gittim anca işe gelip yazabiliyorum bende kuaför olayıı ayarlamadım bir iki yere sordum 550 tl dediler saç makyaj hatta topik açtım ama henüz net cevap alamadım neyse hafta sonu gelinlik ayakkabılarımı aldım ah bi göseniz çieçkler falan var üstünde fotosunu çekip eklemeye çalışıcam accık tuzluydu ama gelin oluyoruz okadar olur

ay canım hemen çek gönder merak ettim valla
kuaför olayını geçe bırakmayın kızlar ben nisin ayında halletmiştim sona kalınca sorun falan olur allah korusun

ay canım hemen çek gönder merak ettim valla
kuaför olayını geçe bırakmayın kızlar ben nisin ayında halletmiştim sona kalınca sorun falan olur allah korusun

benim hala belli değil ne modeli ne de nerede yaptıracağım yalovadayım doğru düzgün bir yer yok :2::2:

ne yapcam bilmiyom

günaydın kızlarrrrr
aaaa ben topiğimi bırakırmıyım hiçç şehir dışında eğitim vermeye gitmiştim bugün geldim napıyosunuz bakalımmmm

canımmm çok ince bir çizgidesin çoook ama çooook iyi düşün olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…