eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

işte böyle çok güzel olmuş daha derli toplu ayrıca köşe takımın çok hoşuma gitti ben de çok istiyorum ama nişanlım sevmiyo inat şey hıhhh

işte böyle çok güzel olmuş daha derli toplu ayrıca köşe takımın çok hoşuma gitti ben de çok istiyorum ama nişanlım sevmiyo inat şey hıhhh

valla köşe koltuğu ben de pek sevmezdim aslında yani salonda olsun istemezdim.çünkü kalabalık bi misafir gelse herkes dipdibe yanyana oturmak zorunda kalınıyor.küçük oda içinde başka altenatifimiz yoktu mecbur köşe oldu ama güzel oldu :) ama çok istiyorsan nişanlını ikna etmeye çalış derim canım içinde kalmasın :)

bende köşe takımına çok sıcak bakmıyorum yaa gerçekten biri geldimi tıkış tıkış hiç güzel değil. ama oturma odaları küçük olduğu ve orda pek oturulmadığı için oraya almayı düşünüyorum bende..

ben de öyle istiyorum aslında hem odalar küçük hem küçük odayı daha geniş gösteriyo zaten gurbette olcam misafirim geldiğinde salonda oturruz onun dışında köşe takımında kocişimle otururuz sorun olmaz diye düşündüm hem de gönlüm olur

Ertelemek bencede en iyisi ama zaten eylülde 2 yıl nişanlı olmuş olcaz,daha ne kadar uzatıyım.hiç içimden gelmiyor hazırlık felan evlenmek fikri 3 ay sonra korkunç.ne yapacağımı şaşırdım.çok saçma bir hale getirdi hiç bu kadar saçma bir iş görmedim ben

canım evet ama nasıl olumlu bir yan görebilirim ki hala ,bgn sinirlendim hala almadık yer tamam alcaz dedim ya diyor bana yok bide almıcaz deseydin.bende sıkıldım artık sürekli söylemekten,evlilikten soğuttun dedim,oda başladı hemen aynen evet bende soğudum diyor.hem almayıp günü hem sen mi soğuyosun diyorum o olaydan sonra soğudum diyor. ne yapmaya çalıştığı belli değil bi hazırlığından bahsediyor bi üstüme gelme ozman istemiyorum.sinirden ağlıyorum şuan heryerim titriyor.

kuzum bu hala o olayı diyor ya ne kadar büyüttü anlamadım biz hep kız mantığıyyla olsun düzelir şöyle böyle diyoruz ama bir erkek okusaydı onun yaptıklarını inan bana düz mantık evlenmekten kaçıyor derdi ben anlayamadım senin nişanlını canım ya kusura bakma sakın bu kadar rahat ve pişkin oluşu daha şimdiden pesss

canım koy postanı artık madem soğudu evlilikten neden oyalıyo ki seni alla alla.. çok sinirlendim çoookkk ezdirme kendini ısrarda etme ailenle bile konuşamıyosan kvalideyle mutlaka konuş artık bu iş sizi aştı. o kadarcık olaydan nerelere geldiniz yaa hayret bişey
kvalide belki çeker kulağını kendine getirir. sana bu kadar eziyet etmeye hakkı yok

Aradım kayınvalidemi kadın sinirden ağladı telefonda,biz de soruyoruz günü aldın mı diye sürekli daha var daha var diyomuş onlarada,banada soğuttun zamana bırak üstüme geldikçe istemiyorum diyor dengesiz,nefret ettirdi kendinden.ailemede anlatcam kızlar eve geldiklerinde,bu akşam konuşucam artık olan olsun ben elimden geleni yaptım, istemiyorum bende zaten bu lafların üstüne.sanki tek ben istiyomuşum buda kendini naza çekiyor gibi tavırlar bir günü bir gününü tutmuyor ne yanlışını söylesem onu yaptın soğudum üstüme gelme.üstüme gelme deiği şeyde netleşsin artık demem.yok üstüme geldikçe evlenemem gibi laflar...bitircem artık dayanamıyorum.zaten ailemdede sabır kalmadı artık sanmıyorumki normal karşılasınlar biter artık bu iş.kendi istedi bunları.

canım ben gercekten anlamıyorum çocuk akıllı gibi davranıyo ne demek sıkıya gelince üstüme gelme demeler ve o olayı hatırlatmalar ben nişanlıma senin yaptığından daha kötüsünü yaptım bu geldiğinde üstüne bir de ben küstüm haksız olduğum halde akşamına elinde çiçeklerle geldi böyle şeylerden birbirimizi kırmayalım hele başkaları için hiç kırmayalım sen bunaldığın için böyle davrandın dedi. evet sizin için de aynı şey gecerli onun için arkadaşı önünde böyle bir olay olması mı önemli artı kendi egosu yoksa sen mi önemlisin her şeyden çok önce bi otursun bunu düşünsün ha seni her şeyin önünde el üstünde tutmayacaksa boşa seni oyalamasın. gerçekten bu kadar rayından çıktıysa ailene söyleme zamanı gelmiş bundan sonra ne yapıyosa yapsın. hem ertelemeyelim diyo bir yandan seni elinde tutuyo bir yandan da oyalıyo olgun insan düğüne bu kadarcık zaman kalmışken bu sebepten dolayı bunu yapmaz üstelik olayda kendisinin de haksız tarafları vardı su yüzüne çıkmasın şimdi hiç hakkaten iyi dayandın bu zamana kadar sabrına hayran kaldım

Aynen öyle canım.Bana bi diyor ki yok şu eşyaların parasını hazırladım,eve bakıyorum vs düğün yerini tutmadn diye kızıyorum ne bu böyle diyorum yok üstüme gelme gibi saçmalıklar.Ben anladım ki bu beni sevmiyor kendine takıntı yapmış.takıntılı biri zaten alışkanlıklarından vazgeçemeyen biri bende bi alışkanlık olmuşum işte.evlenelim evlenelim diye yıllarca kafamın etini yiyen o iş buraya geldimi yaptıkları iş mi?hep böyleydi ayrıldık mı perişan oluyor ne sözler ne yaminler barışınca salıyor herşeyi.ben mi abartıyorum diye düşünüyorum bazen acele mi ediyorum o nasılsa olur diyemi düşünüyıor diyorum ama ben hiç 2 buçuk ay kala eşya sipariş etmek dışında elini kıpırdatmayan bi insan görmedim.2 buçuk ay kaldı eylülüln ilk haftasına ve hiç birşey yapmadık.zmana bırak ne demek ya.sinirden ellerim titriyor.ne olcaksa olsun artık.

çok tutarsız konuşuyo canım bu yaa ne bilim hem zamana bırak diyo işine gelmeyen bişey olunca,hem de düğünü erteleyelim o zaman deyince yok ertelemeyelim diyo bu ne çelişki deli olmamak elde değil canım o bir psikoloğa görünsün seni bu kadar üzmesine sinirleniyorum zaten psikiloğa gitmek normal bişey, ki adamın konuşmalarındaki çelişkiye bakınca sanki böyle olması gerekiyomuş gibi geldi sen artık ailene aç canım seni bu kadar ezmesine izin verme arkanda kapı gibi ailen olduğunu bilsin ona göre düzeliyosa düzelsin

özsencim,canım.nişanlın iyice salmış kendini sanırım.bence hiç onun aklından geçeni tahmin etmeye çalışıp kendini yıpratma.sen kendini dinle senin için en hayırlısının ne olacağına inanıyorsan onu yap.ve bence kesinlikle ailene anlat.sakın içine atma çünkü gerçekten insan daha güçlü oluyor arkasında ailesi olunca.nişanlında nasıl olsa bu kızın ailesi bir şey demiyor diye düşünüp cesaret bulmasın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…