zaten 400 tl isterlerse sorgulamak lazımortalama 100- 200 arası bir fiyaat söylüyor herkes
valla bana yapılmadı bu hizmetkıskandım haaa söyleyim
Kızlar selam herkese,kpss yaklaştığı için ben de çok fazla giremiyorum yada hızlıca okuyup takip etmeye çalışıyorum.Herkes iyidir umarım.Benim de nişanlımla sorunlarım vardı, pazartesi İzmir den geldim,2-3 kez buluştuk konuştuk.ben istersen eylülü erteleyelim dedim,yok dedi istemedi,düzeliyor gibi aramız bakalım ama hala emin değilim gerçekten düzelirmiyiz,içimde sıkıntı var birazda soğudum sanki evlenmek çok korkutucu geliyor şuan.Bir de sinirimi bozan hala düğün yeri almayı ciddiye almaması herşeye hallederiz hallederiz diyor.İstemediğim birşeyi (düğün yeri gibi) kabul etmeyi düşünmüyorum.salon almak belki kolay iş ama,bunun nikah işlemleri var,kına yerini ayarlamas var,gelinliğimi diktircem vs. çok saçma değil mi bu kadar rahat olması sizce ?
aaaa aşk olsun ama bana nıye yapılmadı kutlama kırıldım suann hemde çokk
herkese güzel günler kızlarnimesaybycn mobilyaların güzelmiş canım iyi günlerde kullan:) orta sehpayı da hakkaten iptal et çok dar olmuş boş alan kalsın biraz da
canım çok güzeller güle güle oturun inş. bu arada bencede orta sehpa kullanma ben öyle yapıcam salonum küçük zigon sehpa almanı öneririrm ver orta sehpayı hediye zigon iste
teşekkür ederim tatlım.orta sehpayı veremiyorum canım malesef çünkü ine gölden aldık mobilyaları adamın onu almaya gelmesi için bayaa masraf yapması gerekicek.sağolsunlar çok ilgilendiler hiç üzmediler sıkıntıya sokmadılar ben de kıyamadım kalsın dedim :) ya eşyalarla birlikte kestane şekeri bile getirmişler ağız tadıyla oturalım diye :) çok nazikler
Kızlar selam herkese,kpss yaklaştığı için ben de çok fazla giremiyorum yada hızlıca okuyup takip etmeye çalışıyorum.Herkes iyidir umarım.Benim de nişanlımla sorunlarım vardı, pazartesi İzmir den geldim,2-3 kez buluştuk konuştuk.ben istersen eylülü erteleyelim dedim,yok dedi istemedi,düzeliyor gibi aramız bakalım ama hala emin değilim gerçekten düzelirmiyiz,içimde sıkıntı var birazda soğudum sanki evlenmek çok korkutucu geliyor şuan.Bir de sinirimi bozan hala düğün yeri almayı ciddiye almaması herşeye hallederiz hallederiz diyor.İstemediğim birşeyi (düğün yeri gibi) kabul etmeyi düşünmüyorum.salon almak belki kolay iş ama,bunun nikah işlemleri var,kına yerini ayarlamas var,gelinliğimi diktircem vs. çok saçma değil mi bu kadar rahat olması sizce ?
Kızlar günaydın :)
dün akşam nişanlım 10da işten çıktı 10.30 gibi beni aldı koşa koşa gittik evimize ve eşyaların yerini değiştirdik.en son hallerini koyuyorum.
salon bambaşka oldu :) masan arkada biraz sıkışık oldu ama misafir geldiğinde tekli koltukları çekeriz masayı açarız.
Eki Görüntüle 444982
bu da tekli koltukların ordan görüntüsü.bahsettiğim gibi masanın konsolunu tvyi asacağımız duvara yasladık.ve görüldüğü üzere orta sehpa şimdi tam oldu :)
Eki Görüntüle 444983
bu da küçük odamız salondaki tv sehpasını buraya taşıdık
Eki Görüntüle 444984
nasıl olmuş kızlar???
canım şimdi çok dhaa ferah ve güzel olmuş. güle güle oturun inşşşşşşayyy bizde evimizi tutalım artık yaaa
Kızlar günaydın :)
dün akşam nişanlım 10da işten çıktı 10.30 gibi beni aldı koşa koşa gittik evimize ve eşyaların yerini değiştirdik.en son hallerini koyuyorum.
salon bambaşka oldu :) masan arkada biraz sıkışık oldu ama misafir geldiğinde tekli koltukları çekeriz masayı açarız.
Eki Görüntüle 444982
bu da tekli koltukların ordan görüntüsü.bahsettiğim gibi masanın konsolunu tvyi asacağımız duvara yasladık.ve görüldüğü üzere orta sehpa şimdi tam oldu :)
Eki Görüntüle 444983
bu da küçük odamız salondaki tv sehpasını buraya taşıdık
Eki Görüntüle 444984
nasıl olmuş kızlar???
şimdi gayet gü<el olmuş canım bak ne dicem tv ünitesi yapıcaksınya konsolu üstüne 2 raf al aynı renk tv üstüne ya alt alta ya yanyana çaktır onlardan daha çok üniteye benzer ben öyle yapmayı düşünüyorum
:) amin canım.hadi sizde yerleştirin evlerinizi fotolarınızı bekliyorum :)
biz temmuzun ilk haftası bakmaya başlayalım 2. haftası tutarız dedik canım 2 haftam kaldı yani
canım bizim tv bayaa büyük.aslında 4 tane aynı renkten raf yaptılar hediye olarak ama onları kitaplık olarak kullanmayı düşünüyorum ben.tvyi konsolun üstüne koymucaz duvara taktırıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?