eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

canım sabah dokuzda başladık nikah işlemlerine tahliller vs saat 2de belediyede işimiz bitti çok şükür çooookkk mutluyummmmm

ayyy ne güzel bizde önümüzdeki hafta gidelim diyoruz iş yerinden 1 gün izin alsak yeterli olur o zaman önce belediyeyemi gittiniz canım yoksa aile hekimine falanmı?

ayyy ne güzel bizde önümüzdeki hafta gidelim diyoruz iş yerinden 1 gün izin alsak yeterli olur o zaman önce belediyeyemi gittiniz canım yoksa aile hekimine falanmı?

halletmediysen anlatym cnm çünkü insanın kafası karışıyor.

Önce eşinin yada senin bağlı olduğun aile hekiminden form alıyorsun.
O formla gidip kan tahlili yaptırıyorsun( biz özelde yaptırdık devlet 3gün sonra veriyor sonucu)
kan tahlilinden sonra verem savaş dispansernde film çekildik...

öğlen sonuçları aldık sonra tüm sonuçları aile hekimine onaylatıp belediyeye gittik cnm o kadaaarrr

işimiz çok rast gitti çok şükür hiç sıra beklemedik ama 3saat tahlil sonucu bekledik

bizde özelde yaptıralım o zaman yaaa çünkü benim bir daha izin almam zor olur. peki para yatırdığınız yerler oldumu canım. memura düğn salonuna gelmesi için ne kadar verdiniz.

bizde özelde yaptıralım o zaman yaaa çünkü benim bir daha izin almam zor olur. peki para yatırdığınız yerler oldumu canım. memura düğn salonuna gelmesi için ne kadar verdiniz.

hiç özele gerek yok biz sabah 10 da gittik öle 2- 3 gibi işimiz bitti sadece öğleden sonra test sonuçlarını bekliyorsun yani aynı gün test sonuçlarını veriyorlar oradan da harcı yatırıp evraklarını alıyorsun o kadar
bir gün yeterli zaten de siz daha günü almadınız mı yoksa?:44:

yok canım daha almadık önümüzdeki hafta alalım diyoruz geçmi kaldık yoksa :26:

canm 150 tl kan tahliline verdik,158 de nikah dairesine verldi salona geldgnde 150daha verlcek galiba

canm 150 tl kan tahliline verdik,158 de nikah dairesine verldi salona geldgnde 150daha verlcek galiba

kan tahliline çok vermişsiniz canım yaa bu kadar masraf zamanında bekleseydiniz 3 günde olsa keşke nesse bizim burda 188 dediler bide düğün salonuna gelincemi veriliyomus para onu bilmiyodum valla eğer öyleyse hiç 300 400 memura vermek istemem acıkcası zaten herşeyi biz yapıyoruz bide onun masrafına giremem

yok canm tam zamanı bence sıkıntı yapma ama önümüzdeki hafta halledin bencede

ptesiden çarşambaya iş seyahatinde olucam anca cuma günü falan hallederiz sanırım canım perşembe iş yerinden izin alamam çünkü...pofff nasıl yapcam bilemedim bak ben seyahati tamamiyle unuttmusum :18:

merhaba canımmmm nasılsınnnnnn

tamam canım bekliyoruz

iyiyim kızlar kpss ye falan çalışıyorum çok giremiyorum telden bakıyorum arada yazdıklarınızı son 107 ya o nasıl bi nikah işlemiymiş öyle demek ki şehirden şehire fark ediyor biz direkt nikah dairesine gittik 4 fotografla kimlik fotokopisi istediler verdik bi kagıt hazırladılar sağlık ocagına gönderdiler özeli kabul etmediler sonra belediyeye salonda olcagı için 380 lira para yatırdık makbuzu verdik nikah dairesine o kdar flim falan istemedilr bizden hiç

bencede kan tahilini özelde yaptırmak gereksiz

ayrıca memuru getittirmek eve ücretli ama 100 tl falan yani çok birşey değil...

aynen bizden de film istemediler tahlil yaptırdık sadece birde diğer evraklar...

380 tl çok canım yaa eğer öyleyse gideriz 1 hafta önceden kıyarız nikahı olur biter
bencede kan tahilini özelde yaptırmak gereksiz

ayrıca memuru getittirmek eve ücretli ama 100 tl falan yani çok birşey değil...

bize 188 tl dediler telle arayıp sordum ama salonda da ayrı istiyolarmı onu bilmiyorum işte :26:

380 tl çok canım yaa eğer öyleyse gideriz 1 hafta önceden kıyarız nikahı olur biter

bize 188 tl dediler telle arayıp sordum ama salonda da ayrı istiyolarmı onu bilmiyorum işte :26:

nikah işlemleri için başvururken harç ödeniyor ayrıca salona getirme ücreti 100 tl falan ödeniyor sanırım şehir şehir değişiyor fiyatlar
ayrıca fark ödmemek içinde bir hafta önceden nikah mı kıyılır o özel günün anlamı kalmaz ki...

canım hrşeyi kendin yapnca düşünüyosun işte. eğer adamın söylediği gibisadece 188 tl ise çağırıcaz ama 400 tl yi falan bulursa yaptırmam evimin eksiğini alırım o paraya. o günün benim içn özelliği o geceden sonra eşimle birlikte bir hayata başlıcak olmam imzanın o kadarda önemi yok bence kişiye göre değişir tabi

aynen bizimki de böyle oldu pazartesi günü yaptık daha film falan istenmedi aile sağlık ocağına gittik hiç para vermedik sadece salona geleceği için para verdik bu kadar

zaten 400 tl isterlerse sorgulamak lazım ortalama 100- 200 arası bir fiyaat söylüyor herkes

salona gelme parasını da ne kadar verdik onu bilmiyorum 58 lira nikah dairesine harç verdik ayrıyeten salon için verileni de nişalıma sorar söylerim.şehirden şehire gercekten çok fark var galiba sigortanın olup olmamasına göre de değişebiliyo özeller.biz özelde tahlil yaptırmadık devlete de beş kuruş vermedik ama yatıran arkadaşım var 45 lira falan vermişlerdi iki kişiye 150 küsür hakkaten pahalıymış tabi sigortaları olduğu halde bu kadar verdilerse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…