eylül gelinciği olmayı çoook istiyodum ve dün salon tutuldu 23 eylül :) birde belediyeden nikah işlemlerini kolaylıkla atlatırım İnşallahhh
Kızlar yarın yani bgn si,z yeni okuyosunuzduryolda olcam.dönüyorum ankaraya hafta sonu uzun uzun konuşcaz bakalım neler olcak.içim soğudu ama ya hiç birşey dilemiyorum Allah tan şuan barışalım gibi.Allahım neyse benim için hayırlısı o olsun diyorum sadece.zaten tam 1 yıl 8 aydır nişanlıyım.hala sorun yaşamak beni çok sıktı.Evlenmek isteğim bile yok şuan.ne yapacağım bilmiyorum.konuştuğumuzda eylülde istemediğimi ertelemek istediğimi söyleyeceğim.bir yandan da 2 yıldan fazladır hala nişanlı kalmak ne kadar doğru iyice sıkılcam offfff
işten ayrıldım bılıyosunuz ve babamın yanında calısıcakdım arada gıdıyorum hftanın 2 günü felan babam bna göre ayarladı işlerini ama ben çalısamadım orda yapamadım yanı evdeyim sürekli hftanın 2 günü nişanlımla bırlıkteyım evde oldugum ıcınmı sarıyorum ona bılmıorum aramızda soğuk hava esıyo bazen cumartesi günü tatile cıkıcaz babalar gününde babasına gıdemıycem dıye dün hedıyemı alıp nişanlımın ailesine kahvaltıya gittik ablamla beraber masada kayınpederle yanyana oturuyoduk sohbet felan kahvaltı yapılıyo sonra kayınvalıde dedikı esra zeytını tabağını uzatırmısın bnde uzattım sonra kayınpeder tuaf bı ses tonuyla (kendi kızına acayıp kibar anlayışlı tatlı dillidir ama bu normalinde üstündedir)bana dediki esraa bana zeytin koy bana kızı güldü babasına bakdı ablam şasırdı bna bakdı ablam aldı zetin tabağını kayınpederime verdi çok şasırdım çayı bitti sonra kızınada dediki tuğbacım canım çay doldururmusun ne güzel börek yapmıssın kızım ellerine sağlık bitane benim kızım bitane dedi bana neden böyle davrandı anlamıyorum.bıkerede bızdeyken amcamlar dayım babam nişanlım hepsı bı odada çay içiyolar bnde arada içeri bakıp çıkıyodum çayı biten varmı diye kayınpeder bn içeri girdiğim anda bağırarak eliyle çay tabağını havaya kaldırarak çayım bitti doldur dedi hemen aldm doldurdum getirdim ben çayı demli içerim ona göre doldurursun bidaha dedi tamam dedim bıkerede kardesımın dogum günü oldu onlarda geldı meyvesuyu bıtmıs onca ınsana servıs yaptıkdan sonra tam oturdum tabağımla bırlıkte esraa diye bağırarak meyvesuyum bıttı doldur hemen kalktım doldurdum bu arada yanında kızı var yanındada myvesuyu kutusu var kızına değil bna söyluyor ben nerde ne yapmam gerek bılıyorum saten yokluyrum sürekli çayı v.s biten varmı diye tabıkı bakıcam servısımı yapıcam iyi ağarlamaya calısıcam bnım kızdığım nıye o kadar kibar bi adam bu tarz seylerde bana çok kaba davranıyor püff nişanlımlada farklı seyler var aramızda anlamıyorum ve bu ara ben bılmıyorum neden ayrılmayı düşünüyorumm evlendikden sonra maddi sıkıntı yasıyacağımı düşünüyorum off bılmıyorum işte yaa
canım bu konuyu acil olarak nşianlınla konuş derim çok garip olmuş yani emrivaki konuşması falan. tek çözümü nişanlında bence...işten ayrıldım bılıyosunuz ve babamın yanında calısıcakdım arada gıdıyorum hftanın 2 günü felan babam bna göre ayarladı işlerini ama ben çalısamadım orda yapamadım yanı evdeyim sürekli hftanın 2 günü nişanlımla bırlıkteyım evde oldugum ıcınmı sarıyorum ona bılmıorum aramızda soğuk hava esıyo bazen cumartesi günü tatile cıkıcaz babalar gününde babasına gıdemıycem dıye dün hedıyemı alıp nişanlımın ailesine kahvaltıya gittik ablamla beraber masada kayınpederle yanyana oturuyoduk sohbet felan kahvaltı yapılıyo sonra kayınvalıde dedikı esra zeytını tabağını uzatırmısın bnde uzattım sonra kayınpeder tuaf bı ses tonuyla (kendi kızına acayıp kibar anlayışlı tatlı dillidir ama bu normalinde üstündedir)bana dediki esraa bana zeytin koy bana kızı güldü babasına bakdı ablam şasırdı bna bakdı ablam aldı zetin tabağını kayınpederime verdi çok şasırdım çayı bitti sonra kızınada dediki tuğbacım canım çay doldururmusun ne güzel börek yapmıssın kızım ellerine sağlık bitane benim kızım bitane dedi bana neden böyle davrandı anlamıyorum.bıkerede bızdeyken amcamlar dayım babam nişanlım hepsı bı odada çay içiyolar bnde arada içeri bakıp çıkıyodum çayı biten varmı diye kayınpeder bn içeri girdiğim anda bağırarak eliyle çay tabağını havaya kaldırarak çayım bitti doldur dedi hemen aldm doldurdum getirdim ben çayı demli içerim ona göre doldurursun bidaha dedi tamam dedim bıkerede kardesımın dogum günü oldu onlarda geldı meyvesuyu bıtmıs onca ınsana servıs yaptıkdan sonra tam oturdum tabağımla bırlıkte esraa diye bağırarak meyvesuyum bıttı doldur hemen kalktım doldurdum bu arada yanında kızı var yanındada myvesuyu kutusu var kızına değil bna söyluyor ben nerde ne yapmam gerek bılıyorum saten yokluyrum sürekli çayı v.s biten varmı diye tabıkı bakıcam servısımı yapıcam iyi ağarlamaya calısıcam bnım kızdığım nıye o kadar kibar bi adam bu tarz seylerde bana çok kaba davranıyor püff nişanlımlada farklı seyler var aramızda anlamıyorum ve bu ara ben bılmıyorum neden ayrılmayı düşünüyorumm evlendikden sonra maddi sıkıntı yasıyacağımı düşünüyorum off bılmıyorum işte yaa
bugün nikah işlemlerimizi yaptık nikah dairesine gittik oğlanın biri kız kaçırmış bizi tuttular kolumuzdan nikah şahidi yaptılar nikah şahidi olduk geldik filmlerde görürdüm böyle şeyler nikah masasında gülme krizine girdim nişanlım dürtüyo ordan gülme dieallahım yarabbim çok komikti kendi nikah işlemimizi yapmaya gidelim tanımadığımız insanlara şahitlik yapıp dönelim kızla oğlan abi allah bize de sizin aşkınız gibi aşk nasip etsin dedi demek ki dışardan baya belli ediyoruz çok seviyorum çooookkk
işten ayrıldım bılıyosunuz ve babamın yanında calısıcakdım arada gıdıyorum hftanın 2 günü felan babam bna göre ayarladı işlerini ama ben çalısamadım orda yapamadım yanı evdeyim sürekli hftanın 2 günü nişanlımla bırlıkteyım evde oldugum ıcınmı sarıyorum ona bılmıorum aramızda soğuk hava esıyo bazen cumartesi günü tatile cıkıcaz babalar gününde babasına gıdemıycem dıye dün hedıyemı alıp nişanlımın ailesine kahvaltıya gittik ablamla beraber masada kayınpederle yanyana oturuyoduk sohbet felan kahvaltı yapılıyo sonra kayınvalıde dedikı esra zeytını tabağını uzatırmısın bnde uzattım sonra kayınpeder tuaf bı ses tonuyla (kendi kızına acayıp kibar anlayışlı tatlı dillidir ama bu normalinde üstündedir)bana dediki esraa bana zeytin koy bana kızı güldü babasına bakdı ablam şasırdı bna bakdı ablam aldı zetin tabağını kayınpederime verdi çok şasırdım çayı bitti sonra kızınada dediki tuğbacım canım çay doldururmusun ne güzel börek yapmıssın kızım ellerine sağlık bitane benim kızım bitane dedi bana neden böyle davrandı anlamıyorum.bıkerede bızdeyken amcamlar dayım babam nişanlım hepsı bı odada çay içiyolar bnde arada içeri bakıp çıkıyodum çayı biten varmı diye kayınpeder bn içeri girdiğim anda bağırarak eliyle çay tabağını havaya kaldırarak çayım bitti doldur dedi hemen aldm doldurdum getirdim ben çayı demli içerim ona göre doldurursun bidaha dedi tamam dedim bıkerede kardesımın dogum günü oldu onlarda geldı meyvesuyu bıtmıs onca ınsana servıs yaptıkdan sonra tam oturdum tabağımla bırlıkte esraa diye bağırarak meyvesuyum bıttı doldur hemen kalktım doldurdum bu arada yanında kızı var yanındada myvesuyu kutusu var kızına değil bna söyluyor ben nerde ne yapmam gerek bılıyorum saten yokluyrum sürekli çayı v.s biten varmı diye tabıkı bakıcam servısımı yapıcam iyi ağarlamaya calısıcam bnım kızdığım nıye o kadar kibar bi adam bu tarz seylerde bana çok kaba davranıyor püff nişanlımlada farklı seyler var aramızda anlamıyorum ve bu ara ben bılmıyorum neden ayrılmayı düşünüyorumm evlendikden sonra maddi sıkıntı yasıyacağımı düşünüyorum off bılmıyorum işte yaa
bugün nikah işlemlerimizi yaptık nikah dairesine gittik oğlanın biri kız kaçırmış bizi tuttular kolumuzdan nikah şahidi yaptılar nikah şahidi olduk geldik filmlerde görürdüm böyle şeyler nikah masasında gülme krizine girdim nişanlım dürtüyo ordan gülme dieallahım yarabbim çok komikti kendi nikah işlemimizi yapmaya gidelim tanımadığımız insanlara şahitlik yapıp dönelim kızla oğlan abi allah bize de sizin aşkınız gibi aşk nasip etsin dedi demek ki dışardan baya belli ediyoruz çok seviyorum çooookkk
daha önce görmüştüm kuzum...hayırlı olsun güle güle kullan inşkızlar mobilyalarımızı aldıkiçim çok rahatladı görmeyenler için yeniden yüklüyorum ve hepinizi seviyorummm gardrobu yan odaya koyucam orayada ayrı bi hava katıcak aksesuarlarla güzelleştiricem inş. hayırlısı olur
Eki Görüntüle 441728 Eki Görüntüle 441729 Eki Görüntüle 441730 Eki Görüntüle 441731 Eki Görüntüle 441732
evli hatunnnnn
Eki Görüntüle 441646 Eki Görüntüle 441647 Eki Görüntüle 441648 Eki Görüntüle 441649 Eki Görüntüle 441650 Eki Görüntüle 441651 Eki Görüntüle 441652 Eki Görüntüle 441653
kepçe setinn çelik olanını aldık ama onun fotosunu bulamadım idare edin bunları bile bulabileceğimi sanmıyordm
Bu benim ilk mesajıım :))) İletilerinizi hep okuyordum kızlar ama ilk kez yazıyorum. Benim de 22 Eylül düğünümmm :))
eylül gelinciği olmayı çoook istiyodum ve dün salon tutuldu 23 eylül :) birde belediyeden nikah işlemlerini kolaylıkla atlatırım İnşallahhh
AYYY ÇOK HEYECANLI , UTANDIM
utanıcak ne var bee ben olsam hiç utanmamm
GÜLE GÜLE KULLAN ALDIKLARINI AŞKLA KULLAN. HEPSİ ÇOK GÜZELLER.
aminnnn canım benimmm
kızlar mobilyalarımızı aldıkiçim çok rahatladı görmeyenler için yeniden yüklüyorum ve hepinizi seviyorummm gardrobu yan odaya koyucam orayada ayrı bi hava katıcak aksesuarlarla güzelleştiricem inş. hayırlısı olur
Eki Görüntüle 441728 Eki Görüntüle 441729 Eki Görüntüle 441730 Eki Görüntüle 441731 Eki Görüntüle 441732
Kızlar merhaba,
1 aydır giremıyorum moral bozuklugu sinir ve stresten nasılsınız iyimisiniz... Özledim sizleri:26::26::26:
valla canım bi konuşun bakalım inşallah hatasını anlamıştır nişanlın ve bi dönemlik bunalımdır da bu hayırlısıyla ertelemeye gerek kalmadan düğününüzü yapar eski günlerinize dönersiniz ama sana tavsiyem yine de kaynanana yakın oturmayı tercih etme madem böyle oğlunu yemeye alışmış yakında olursanız yine aynı devam eder siz de bi aile olacaksınız çocuklarınız olacak inşallah ancak kendi kendinize yetersiniz.benim kaynanam da oğlunu böyle yolup duruyo düğün üstü allahtan kayınbabam iyi de aşırı bir sıkıntı olmuyo. inşallah allahtan çok isterim ki senin hakkında ne hayırlıysa nasıl mutlu olacaksan öyle olsun birçoğumuz burda senin için çok üzüldük
canım hayırdır bir sorunmu varKızlar merhaba,
1 aydır giremıyorum moral bozuklugu sinir ve stresten nasılsınız iyimisiniz... Özledim sizleri:26::26::26:
herkese günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?