eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

iyi yaptın

benim kaynanam da fena böyle işine gelen bişey olursa adet böyle diyo işine gelmeyen bişey olursa da öyle şeyler eskilerde kaldı modası geçti köylü gibi oluyo diyo ama ben ona yapacağımı biliyorum zaten bu aralar baya kafamı bozdu ben de inat yapacam artık altın kemer isticem kayınbabamdan bu cadı karı burnumdan getiriyo ama her şeyi..kayınbabam bir dediğimi iki etmiyo inat değil mi işte bindallının üstüne altın kemer isticem zaten maraşta meşhur kayınbabacım da alır saolsun kaynanam çatlasın artık haketti artık yani deli etti beni ne zamandır uyuz şey. biz evlendikten sonra iki gün burda kalıp bir hafta balayı ayarladık tatile gidecektik kadın bir hafta burda kalacaksınız balayına da gitmeyiverin sonra gidin die tutturdu üstelik kendi evlerinde kalacakmışız evliliğimizin ilk haftası.yollamam diyo kadın zaten nişanlımın 10 gün izni var düğünden sonra.bir de bir kızın çeyizine kaynana karışır mı bize sırma yaptıracaksınız antep işi yaptıracaksınız diye tutturdu dediği şeyler hiç tarzım değil kullanmayacağım şeyler üstelik bir takım 5 bin lira ikisi birden 10 bin lira hadi kullanacağım bişey olsa neyse benim anneme babama da yazık daha bunun gibi bi sürü uyuzluk olur olmadık şeylere yalan söylemeler iyice gözümden düştü ben de isticem bundan sonra o gelininden kendi zevkine göre çeyiz istiyo ben de isterim isteyeceğimi bundan sonra.bir de nişanlım başka şehirde ayda bir ancak geliyo çocuğu geldiği gün tutuyo yollamıyo bir yere zor kaçıyo elinden görümce de fenalık yapıyo. geçen ay geldiğinde yaptıklarını bir söylesem size şaşarsınız.şimdi benim görümcemin evi bizin bir üst apartmanda ben de nişanlımı bekliyorum o gün cama çıktım bu görümce nişanlıma telefon açmış uçaktan yeni inen insana gel beni al annem gile götür cocuk yorgun argın geldi ben bunu ablasının kapısının önünde gördüm nişanlıma ööölee kedinin ciğere baktığı gibi baktım sonra akşama kadar yollamadılar en sonunda nişanlım ee buraya sizin için mi geldim ben yeter demiş çıktı geldi akşamına yaa kadın oğlunu mu kıskanıyo anlamıyorum çok yapıyo böyle şeyler. bi düğüne gidiyoruz mesela gelinin ne güzelmiş çok tatlı diyen falan oluyo kadın memnun olacağına suratı asılıyo ben anlamadım yani neyse kızlar uzun oldu çok içim dolmuş taşmış yani içimi döktüm biraz

Dediğin yerleri gezmedim açıkçası. 300 kişilik kokteyl şeklinde (kokteyl menülerinde minti köfte, patates, farklı çeşit mezeler vs var.), yemekli ve içkili değil. 7500 e anlaştık. Balayı odası da düğün gecesi için hediye edildi. Dediğim gibi havuzbaşı olacak ama düğün eylülde olduğu için havanın bozulma ihtimaline karşı içerideki salonlarını da hazırlayacaklar. Açıkçası Ankara'daki salonlar fazla pahalı geldi bize, kişi başı fiyatlar çok fazla bence. Sen ne tarz bir yer istiyorsun? Biz eryaman ve batıkent i de baya gezdik canım ama ben hiç beğenmedim, daha nezih bir yer olsun istedim.
Bir de Velo wedding i gezdim ama yemeksiz 250 kişi için 12000 demişlerdi

Günaydın kızlar inanılmaz canım sıkkın biliyorum bu sıra hepimizn öyle dün koymuştum mobilyaları ya akşam biz iş çıkışı gittim tek tek yeniden inceledik çokta içime sindi sözleşmeyi hazırladık ama nişanlım dedeki bibizm ev küçük biz evde bi ölçülere bakalım yarın sabah gelir imzayı atarız neyse dün eve gittik santim santim ölçtük tartık bilgisayarda programda çizdik yatak odası takımım hiç bir şekilde olmuyor ya gardropu çıkarıcam hatta makyaj masasını yan odaya koyucam yada belki bi ihtimal gardrop ve yatak sadece giricek konsolllar ve makyaj masası yan odaya konucak inanaılmaz üzüldüm ya ne yapsam sizce bu gün artık gidip işlemi bitiricez herşey birbirine karıştı ben 2+1 ev tuttum bir yatak odası salon ve küçük odayıda misafire yatak odası gibi yapmayı planlıyordum sizce şimdi ne yapayım?

canım bence en güzeli nasıl olur biliyor musun. gardropu baska odaya koy . kendi odana konsollarını koy yatagını ve makyaj masanı . hatta makyaj masanıda diğer odaya koyman süper olur. o odayıda ikinizin giyim odası yaparsın. bir boy aynası koyarsın. hatta çamasır filan ütülemek için malzemelerinide oraya koyabilirsin. elinin altında olur hemen yerlestirirsin. sahsen ben bi odamı çamasır odası yada giysi odası yapmayı düşünüyorum. nasıl fikir bir ddeğerlendir derim bence

tatlım güzel fikir aynısını nişanlımda bana diyor dün den beri aynı şeyi söylüyor ama heralde bizler alışmışık herşey yan yana görmeye bana başta tuaf geldi ama kime sorsam senin gibi olur diyor dediğin giibi gardrop ve makkyaj masamı bir odaya yatak ve komidinler bir odaya... alıcam az sonra gidip yaa inş. ilerde başka eve çıakrsam hepsini rahat rahat koyarım odama desteğin için saol

Son düzenleme:

rica ederim canm ne demek. hayırlı olsun şimdiden. hem daha mantıklı düşünsene makyajını kendi odanda yapıcan kosusturup bide giyinmeyemi gitceksin. en güzeli hepsinii bi odada halletmen. kosusturma içineede girmezsin :))

Bugün siyasal üniversitesinin içindeki çınar restaurantı gezdim, orada düğün yapan var mı? şık bi yer olsun isterdim de artık gec sanırım... peki sen nerede yapıyorsun düğünü? duruma bağlı yemekli ya da yemeksiz kokteyl yapabilirim...

TEB Dora Otel'de yapıyoruz biz canım.

iyi yaptın canım dök tabi bazen bu tür şeyleri kimseye anlatamıyoruz.en yakınlarına anlatamazsın üzülürler kinlenirler,bi dert.kaynanla yakın oturmayacaksanız hiç takma kafana canım.aynı şhirde olcaksanız yakınına oturma aman aman.istemediğin hiç birşeyide yapma yapsanda yaranılmıyor çünkü.
Herkesin sıkıntısı bir başka işte.benim zaten aram bayadır bozuk biliyosunuz ama onun dışındada evlensek çok korktuğum şeyler var.Mesela ailesinin herşeyinin nişanlımı bulması gibi...o olmsaymış ne yapacaklarmış düşünemiyorum.evlerini aldı dünya borç ödedi.arabalarını aldı.eşyalarını aldı.mutfaklarını cartı curtu yaptırdı.çalışan di,ğer iki kızı ve kocası hiiç birşeye bulaşmadı.ama bitmediii bitmezde nişanlımın babası emekli tamam ama çalışıyoda bi yandan kayınvalidem hastaneye gideği 100 tl yi bile nişanlımdan istiyor kimse bulaşmıyor.evlerirnin alışverişi,faturaları,herşeyleri üstünde.tv leri bozuldu tv aldı nişanlı bu insan hiçbirinin umrunda değil.acaip alışmışlar bana göre suçlu nişanlım ama bu kadarda olmaz.bide yakın oturcaz diye tutturdu en sonun bazı şartlarla tamam dedim.benim babamda emekli ama canım benim nişan olduğundan beri arttırıyomuş biriktirmiş.ablam desek didiniyor eksik bişeylerimi almak için.onunkilelrden çıt yok.bide yok düğün orda olmasın şurda olsun diye ortalık karıştırıyor.madem bir fikriniz var gelinbize çay için aileme anlatın.ondan sonra biz kavga edyoruz.amaaaan düşünürsem daha neler çıkar neler bu yazı bitmez kızlar.semiks boşver sen evlenince biter senin sıkıntıların ama benimki bitmez,sanmıyorum.maddi manevi her konuda benimkini bulcaklar.

Kızlar yarın yani bgn si,z yeni okuyosunuzdur yolda olcam.dönüyorum ankaraya hafta sonu uzun uzun konuşcaz bakalım neler olcak.içim soğudu ama ya hiç birşey dilemiyorum Allah tan şuan barışalım gibi.Allahım neyse benim için hayırlısı o olsun diyorum sadece.zaten tam 1 yıl 8 aydır nişanlıyım.hala sorun yaşamak beni çok sıktı.Evlenmek isteğim bile yok şuan.ne yapacağım bilmiyorum.konuştuğumuzda eylülde istemediğimi ertelemek istediğimi söyleyeceğim.bir yandan da 2 yıldan fazladır hala nişanlı kalmak ne kadar doğru iyice sıkılcam offfff

canım seviyosan bence fazla uzatma derim. böyle küçük sorunlar yüzünden de evlilikten soğudum felan deme. şu an sinirle öyle konuşuyosun. yapma bence.

canım hiç sıkma canını evinizi yolunuzu ayırdınızmı sıkıyosa yine esir alsın oğlunu
canım çoooook güzeller ağız tadıyla otururn evinizde kullanın eşyalarınızı iinşşşşşş
canım benim soğudum falan deme sakın inan olaylar biraz düzene girdimi yine heves etmeye başlarsın. umarım en kısa zamanda buraya gelir hafta sonunda neler oldu anlatırsın merak ediyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…