ohh ne güzel gün geçtikçe artıyo sayımız ne güzelkızlar kır düğünü bende çok istedim ama eylül ayı malum havalara güven olmaz. açık hava olan yerlerin kapalı mekanları çok küçük oluyo. bizim bi akrabamız açık hava yaptı mükemmel manzara ortam süper falan daha nikah kıyılırken yağmur çiselemeye başladı. nikahı zor kıydılar. apar topar herkes içeri bide yemekliydi tekrar servis açıldı falan içersi tıklım tıkış parayla rezil oldular yani. o yüzden ben işimi sağlama aldım
anladım cnm ama sadece o müziklerle olmazki millet halay çekmek isticek roman oynamak isticek sanatçı seçerseniz zaten bunlar mecbur çalar. gelen misafirlerden biri istek yapcak sanatçıda onu çalmak zorunda kalcak cnm valla idare etsin damat beyde artık özel gününüz insanlar oynasınlar ama allah sana yardım etsin tatlım o zaman çok zor
Yemekli üstesinden gelemedık malum masraj çok bizde kır düğünü konseptınde biraz menuyu değiştirip yapmayı planlıyoruz, kokteyl tarzında.
Ama muzık çok onemlı, kafamda giriş muzıgı dans muzıklerı var. Ama düğün muzıklerını napıcam bılmıyorum.
Sözlumde çıksın oynasınlar benım ona lafım yok ama yoresel muzıkler olmasın romandı cıftetellıydı anlamam ben görmek bile istemıyorum diyo
Bende çözüm bulamıyorum buna.Ağlama değmez hayat tarzında ritmi yuksek şarkılar falan arıyorum kı çalınırken gençler ağırlıkta zaten çıkıp eğlensinler bari
Aynen tatlım...Heleki bu yıl ne olcağı hiç belli olmaz güneş varken kar yağıyor..Böyle saçma bir mevsim geçiyor bu yıl. O yüzden bende güvenemedim. Gittiğimiz her düğün salonuda Eylül ayının yağmur adına tehlikeli olduğunu dile getirdiler bizde vazgeçtik.
canım seninde işin zor ama zaten öyle playback olmaz sanatçı olması lazım. onuda sen düşünmüceksin zaten sanatçı kendi repertuarıyla çıkıcak. siz yönlendirebilirsiniz sadece şunu çal falan diye ki sanatçıyla anlaşırken bunları konuşursunuz zaten. ama öyle göbek atmadan halay çekmeden düğünmü olurmuş canım aaa nişanlına söyle anlayışlı olsun biraz
canım seninde işin zor ama zaten öyle playback olmaz sanatçı olması lazım. onuda sen düşünmüceksin zaten sanatçı kendi repertuarıyla çıkıcak. siz yönlendirebilirsiniz sadece şunu çal falan diye ki sanatçıyla anlaşırken bunları konuşursunuz zaten. ama öyle göbek atmadan halay çekmeden düğünmü olurmuş canım aaa nişanlına söyle anlayışlı olsun biraz
mayıs gelininden eylül gelinciklerine selam olsun:)
nasılsınız kızlarrr hazırlıklar nasıl gidiyo
heyecan varmı heyecan:)
mayıs gelininden eylül gelinciklerine selam olsun:)
nasılsınız kızlarrr hazırlıklar nasıl gidiyo
heyecan varmı heyecan:)
Benimde nişanlım oynamalı düğünden nefret ediyor. Bizde orta yol bulduk. Bere otelinde 500 kişilik salonda kokteyl tarzında nikah törenimiz olcak 2 saat sürecek. Sonra akşam teras kat var üstü kapalı ama her yer cam şeklinde orada 100 kişilik yakınlarımıza yemek vericez ve oraya bir sanatçı gelcek oynamalı olcak. Hem nişanlımın istediği hemde benim istediğim olacak
selamlar...
çok heyecanlı valla. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin...
benim nişanlımda oynamalı düğün sevmiyor.
o yüzden ben kınada döktüreceğim
Offf çok yedim..Uykum geldi benim[/
libertecim anladığım kadarıyla uykuyu çok seviyorsun
selamlar...
çok heyecanlı valla. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin...
Aminnnn...
benim nişanlımda oynamalı düğün sevmiyor.
o yüzden ben kınada döktüreceğim
Bende kına gecemde getirticem orkestayı tüm trakya geleneksellerini çaldırıcam ohhh düğünde de onun dediği olsun kıyamam napayım :)
Offf çok yedim..Uykum geldi benim[/
libertecim anladığım kadarıyla uykuyu çok seviyorsun
Aslında çok sevmem tatlım ama iş yerim tamamen kapalı her yer pencere bile yok. Klima ile ısınıyor ve oda beynimizi uyuşturuyor ne yazikki :44::44:
kızlar aklıma ne geldi.
hani bazılarımız kınada ufak bir hediye de vermek istiyoruz ya bence evde kendimiz bileklik yapabiliriz.maliyeti de çok düşük olur bence.
Eki Görüntüle 369069
benmde aklıma geldi bu küçük keselere koyarız onlarıda dağıtırız dimi çok güzel olur
selam kızlar bende uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum:)
benimde 8 eylül düğünüm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?