eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

ohh ne güzel gün geçtikçe artıyo sayımız ne güzel kızlar kır düğünü bende çok istedim ama eylül ayı malum havalara güven olmaz. açık hava olan yerlerin kapalı mekanları çok küçük oluyo. bizim bi akrabamız açık hava yaptı mükemmel manzara ortam süper falan daha nikah kıyılırken yağmur çiselemeye başladı. nikahı zor kıydılar. apar topar herkes içeri bide yemekliydi tekrar servis açıldı falan içersi tıklım tıkış parayla rezil oldular yani. o yüzden ben işimi sağlama aldım

Aynen tatlım...Heleki bu yıl ne olcağı hiç belli olmaz güneş varken kar yağıyor..Böyle saçma bir mevsim geçiyor bu yıl. O yüzden bende güvenemedim. Gittiğimiz her düğün salonuda Eylül ayının yağmur adına tehlikeli olduğunu dile getirdiler bizde vazgeçtik.

Ya aslında şarkı bulsam arada karıştırırım onlarıda. Fatıh Urek ten hadı hadı yi de ekledım oynarlar çıkıp ama repertuarı genişletemıyorum bulmak lazım daha

canım seninde işin zor ama zaten öyle playback olmaz sanatçı olması lazım. onuda sen düşünmüceksin zaten sanatçı kendi repertuarıyla çıkıcak. siz yönlendirebilirsiniz sadece şunu çal falan diye ki sanatçıyla anlaşırken bunları konuşursunuz zaten. ama öyle göbek atmadan halay çekmeden düğünmü olurmuş canım aaa nişanlına söyle anlayışlı olsun biraz

mayıs gelininden eylül gelinciklerine selam olsun:)
nasılsınız kızlarrr hazırlıklar nasıl gidiyo
heyecan varmı heyecan:)

Oy demeyın böyle zaten bende şans yok eylulun en geç 9 una ayarlamaya çalışıyoruz mekanı kapalı alana geçmek ezıyet ama olsun heves ettım kızlar ya :)

Benimde nişanlım oynamalı düğünden nefret ediyor. Bizde orta yol bulduk. Bere otelinde 500 kişilik salonda kokteyl tarzında nikah törenimiz olcak 2 saat sürecek. Sonra akşam teras kat var üstü kapalı ama her yer cam şeklinde orada 100 kişilik yakınlarımıza yemek vericez ve oraya bir sanatçı gelcek oynamalı olcak. Hem nişanlımın istediği hemde benim istediğim olacak

Valla zor kı ne zor

Ya canım ben kadın giyimde bı konu açtım yardım istedim fikre ihtiyacım var bı kıyafetın kombını ile ilgili fikrini paylaşırmısın kararsız kaldım çok

selamlar...
çok heyecanlı valla. Allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin...

benim nişanlımda oynamalı düğün sevmiyor.
o yüzden ben kınada döktüreceğim

selamlar...

Bende kına gecemde getirticem orkestayı tüm trakya geleneksellerini çaldırıcam ohhh düğünde de onun dediği olsun kıyamam napayım :)

selamlar...

Aminnnn...

Bende kına gecemde getirticem orkestayı tüm trakya geleneksellerini çaldırıcam ohhh düğünde de onun dediği olsun kıyamam napayım :)

OHH OHHH döktürelim kızlar

kızlar aklıma ne geldi.
hani bazılarımız kınada ufak bir hediye de vermek istiyoruz ya bence evde kendimiz bileklik yapabiliriz.maliyeti de çok düşük olur bence.

selam kızlar bende uzun zamandır takip ediyorum yeni üye oldum:)

benimde 8 eylül düğünüm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…