bende alıcakdım taçtan beğendım sonra herkes emınönüne gıtmeden alınmaz dedı cok uygun fıyatlarda çok şık yatak örtüleri varmıs canım bu arada izmittemı oturuyodun canım benımmı aklımda öle kalmıs:/ öleyse gıdemeyebılırsın 2010 2011 taç yatak örtülerine bak
mmouse bak canım ben geçen sezondan bunu çok beğendım telfn açtım fiyatı 580 tl dedi adamEki Görüntüle 432177
kızlar trendyol biev de indirim vardı bikaç bişey alıverdim dayanamadım
Eki Görüntüle 432184
Eki Görüntüle 432185
Eki Görüntüle 432186
gule glue kullancanim ben bunlari filan temmuz agustos gibi alacagim:)))
selam kızlar. bende 1 haziranda 100 günden düşüyorum :))))
Offf çok canım sıkılıyor...iş arkaşımda izinde
muhabbet edelim canım arkadaş olurum ben sana
eee son durumlar nasıl bi gelişme varmı dedikodu yapalım senle
benim 94 gün kalmış yaa ne güseeelll eylülün ilk gelinlerinden biriyim inşallahbir de annem beni delirtmeden önce evlenebilseydim akıl sağlığım yerindeyken
hehe yapalım valla
kayınvalidem aramış..annesinin üst katı boşalıyormuş..bir bakın beğenirseniz size tutalımmı diyor..bende gerek yok orası olmaz dedim..bunca olan şeyden sonra kesinlikle aynı apartmana oturmam..hatta aynı mahalleye bile
valla çok akıllı senin bu kvalideaman canım aman sakın bu konuda yüz verme bencede altlı üstlü iyice girersiniz birbirinize. zaruri görüşmeler haricinde mümkünse bende görüşmek istemem.
gerçi ben kvalideye yakın olmak istiyorum o ağzını açıp bişey demiyo benimkide bu model en azından çocuğum olduğunda bakar
yok kuzum oturamam..beni mahvederler valla..3 ayda boşanırız yaniii töbe töbe...
iki aileyede uzak olalım..çocuk düşünmüyor 1-1 buçuk yıl kadar...bebek gelecek olursa kimin bakacağınada o zamam bakarız
benim yaş 27 ağustosta 28 dn gün alıcam 30 da doğururum diyorum bende ama 2 senede bir de ev değiştiremem dedim o yüzden yakın istedim. ikimizin kvalide geneli aynı ama yaklaşımları farklı Allahtan öyle polemiklere girmedim ben yoksa bende tutmazdım. bende diyorum etinden sütünden faydalanıyım bari bu zamanda yardım etmediler bende öyle acısını çıkarırım
en iyisini yaparsın kuzum bende sen gibi düşünüyordum ama olan şeyler kararımı değiştirdi
ben 24'üm evlendiğimde 25'e girmiş olcam..27 yaşında falan hamile kalmak istiyorum inş :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?