eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

evet canım hafızan kuvvetliymiş gitme şansım varda canım burdan almak daha zevkli geliyo bana nedense

kizlar ben sarevden begendim fransiz danteli ve saten cok guzeeelll fiyatta gelis fiyati gibi bisi yapacak sanirim olursaburayada ekleyecegim

benim 94 gün kalmış yaa ne güseeelll eylülün ilk gelinlerinden biriyim inşallah bir de annem beni delirtmeden önce evlenebilseydim akıl sağlığım yerindeyken

muhabbet edelim canım arkadaş olurum ben sana
eee son durumlar nasıl bi gelişme varmı dedikodu yapalım senle

hehe yapalım valla
kayınvalidem aramış..annesinin üst katı boşalıyormuş..bir bakın beğenirseniz size tutalımmı diyor..bende gerek yok orası olmaz dedim..bunca olan şeyden sonra kesinlikle aynı apartmana oturmam..hatta aynı mahalleye bile

benim 94 gün kalmış yaa ne güseeelll eylülün ilk gelinlerinden biriyim inşallah bir de annem beni delirtmeden önce evlenebilseydim akıl sağlığım yerindeyken

delirme delirme ne dedik kulak asmıcaksın duymucaksın bak bu günlerinin tadını çıkar özlersin

valla çok akıllı senin bu kvalide aman canım aman sakın bu konuda yüz verme bencede altlı üstlü iyice girersiniz birbirinize. zaruri görüşmeler haricinde mümkünse bende görüşmek istemem.
gerçi ben kvalideye yakın olmak istiyorum o ağzını açıp bişey demiyo benimkide bu model en azından çocuğum olduğunda bakar

yok kuzum oturamam..beni mahvederler valla..3 ayda boşanırız yaniii töbe töbe...
iki aileyede uzak olalım..çocuk düşünmüyor 1-1 buçuk yıl kadar...bebek gelecek olursa kimin bakacağınada o zamam bakarız

benim yaş 27 ağustosta 28 dn gün alıcam 30 da doğururum diyorum bende ama 2 senede bir de ev değiştiremem dedim o yüzden yakın istedim. ikimizin kvalide geneli aynı ama yaklaşımları farklı Allahtan öyle polemiklere girmedim ben yoksa bende tutmazdım. bende diyorum etinden sütünden faydalanıyım bari bu zamanda yardım etmediler bende öyle acısını çıkarırım

en iyisini yaparsın kuzum bende sen gibi düşünüyordum ama olan şeyler kararımı değiştirdi
ben 24'üm evlendiğimde 25'e girmiş olcam..27 yaşında falan hamile kalmak istiyorum inş :26::26:

en iyisini yaparsın kuzum bende sen gibi düşünüyordum ama olan şeyler kararımı değiştirdi
ben 24'üm evlendiğimde 25'e girmiş olcam..27 yaşında falan hamile kalmak istiyorum inş :26::26:

bencede en iyisi evlilik en az 2 sene çocuksuz olmalı ki zamanla otursun. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
siz evi ne zaman tutucaksınız canım. eksik neler kaldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…