http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...en-sonra-gelinligimi-buldum.html#post24859137
kızlar sonunda hayalimdeki gibi gelinlik buldum bakıp yorum yazarsanız çok sevinirim
günaydın canımmm, maşallahhhkızlar günaydınnnnnnn çizelgeme bakın çizelgeme artık 3 rakamı vaaaaarrrrrrrrrr
günaydın canımmm, maşallahhh
canım o benim asker şafağı çizelgem, değiştiremedim bi türlügünaydın canım senin çizelgede gün bitmiş gözüküyo
günaydınnnGünaydınnn... Herkese mutlu bir gün dileriiimmm
kızlar günaydınnnnnnn çizelgeme bakın çizelgeme artık 3 rakamı vaaaaarrrrrrrrrr
GÜNAYDIN KIZLAR
Süper kuzum....son 101 gün benimdeeeee
canım o benim asker şafağı çizelgem, değiştiremedim bi türlü
canım linenste çok şık şeyler var, biraz pahalı ama:26:ya kızlar ben yatak örtüsü alıcam şöyle şık bişey istiyorum ama anlamıyorum bu işlerden bana bi yardımcı yaaa
işyerinde çizelge yapamıyorum canım, ama en kısa zamanda yapıcam evdee artık düğün çizelgene geç dimi geri sayalm senide
ya kızlar ben yatak örtüsü alıcam şöyle şık bişey istiyorum ama anlamıyorum bu işlerden bana bi yardımcı yaaa
çizelgemi güncelledimmm :123:
bende görünüyor canım çizelgem, ama ben de seninkini göremiyorum.. daisy pathten yapılan tickerları ben göremiyorum işyerinde.. heralde senin pc'de de tickerfactoryden yapılanlar görünmüyor:26:ama ben göremiyorum bir hatamı yaptın acaba canım
bende görünüyor canım çizelgem, ama ben de seninkini göremiyorum.. daisy pathten yapılan tickerları ben göremiyorum işyerinde.. heralde senin pc'de de tickerfactoryden yapılanlar görünmüyor:26:
evet canım bu güzelmiş hangi siteden baktınnn
ya kızlar ben yatak örtüsü alıcam şöyle şık bişey istiyorum ama anlamıyorum bu işlerden bana bi yardımcı yaaa
nevresimevi'nden tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?