aynen askerliği atlattıkya bu bekleyiş bize kolay zaten şunun şurasında ne kaldı ki koşuşturmaktan zaman çabuk geçiyor
kına gecesini ne yapmayı düşünüyorsunuz böle kalabalık :26:mı yoksa az kişi mi olacak bindallı gibi kıyafet giyecek misiniz?
ooooooohhh ne güzel kızlar şafak saymaya devam heee
bende kısa dönem asker bekledim o günler geçermi diyoduk ama askerden geleli 1 seneden fazla oldu. bu günlerde geçer elbet
bugün eğitim veriyorum kızlar giremem bir daha o yüzden çooookkk öptüm sizleri
geçecek canım inşallah :)
kendine iyi bak
Nikah düğünde olursa nikah şekeri dağıtılmalı diyenler var kızlar ya :44: aranızda düğününde nikah şekeride dağıtıcak var mı? bi firma var Samsun da orda çok güzel nikah şekerleri var 3 tane beğendim.sizce hangisi ? (tabi daha kesn karar vermişte değilim nikah şekeri dağıtmaya) Eki Görüntüle 423769 Eki Görüntüle 423770 Eki Görüntüle 423771
canım benimde düğünde olacak nikah ve nikah şekeri dağıtacağız ama bakalım nasıl yapıcaz
ben 3. cüyü beğendim, ne kadar canım bunların fiyatı düğn içinde dağıtılacaksa çok pahalıya malolur bence bunlar
kına gecesini ne yapmayı düşünüyorsunuz böle kalabalık :26:mı yoksa az kişi mi olacak bindallı gibi kıyafet giyecek misiniz?
canım ben salon tuttum kına gecem için. benim tarafımdan çoğu kişi kınaya gelecek çünkü düğün uzakta olacağı için . baya kalabalık olacak kınam
o yüzden bindallı ve abiye giymeyi planlıyorum.
iyidir canım ne olsun diklerle uğraşıyoruz iştesen nasılsın iyimisin biraz daha düzeldimi durumlar.bundan önce yazmışsın mayıs ayı bana da çok uğursuz geldi,yavaş yavaş düzeliyor ama bir an önce bitsin mayıs.
geçecek canım inşallah :)
kendine iyi bak
canım benimde düğünde olacak nikah ve nikah şekeri dağıtacağız ama bakalım nasıl yapıcaz
ben 3. cüyü beğendim, ne kadar canım bunların fiyatı düğn içinde dağıtılacaksa çok pahalıya malolur bence bunlar
benim nikahım da düğünde olacak ve düğün baya kalabalık olacak bunlardan yaparsak batarız herhalde. nikah salonunda olsa bunlardan düşünebilirdim ama düğünde tanıdık tanımadık uzaktan akraba bir sürü insan var o kadar paraya yazık diye düşündüm.ben biraz daha basit uygun bişeyler bulabilirsem daha iyi olur.
benim nikahım da düğünde olacak ve düğün baya kalabalık olacak bunlardan yaparsak batarız herhalde. nikah salonunda olsa bunlardan düşünebilirdim ama düğünde tanıdık tanımadık uzaktan akraba bir sürü insan var o kadar paraya yazık diye düşündüm.ben biraz daha basit uygun bişeyler bulabilirsem daha iyi olur.
canım haklısın bende o açıdan düşünüyorum dağıtsammı diye.ama bizimki 250 kişilik felan olacak.herkesede tek tek verilmiyo bunlar zaten her aileye 1 adet gibi.yani bir karı koca oturuyosa sadece bayana veriliyor.ben 120 adet yaptırcam (150 tl civarı tutuyor.) tabi kalabalık olursa çok pahalıya mal olur.
canım 1 tl ile 3 tl arasında modeller var.özel mesaj atacaktım ama gönderilemiyor sana. Nejdet Nikah Şekerleri | Nişan - Nikah Şekeri, Bebek Şekeri, Sünnet, Kına İmalatı | Samsun dan bakabilirsin.
bizim 250 kişilik olcak canım 120 adet kadar yaptırcam.kalabalık bir düğün olsa bende yaptırmazdım ki hala kesin karar vermiş değilim.bakalım :26:
oyle diye konuşuyoruz nişanlıyım bnde nişanlım en kısa zamanda olsun diyor eylül uygun güzel bir zaman bnce ama bir çok tanıdıgmz eylülde evlenecekkk:)[/QUO
Canım evet eylül gelini çok bu sene ağutosun büyük kızmı Ramanzan oluca öncesinede yetiştiremeyecekler havalar soğumadan evleniyor.geç olsunda güç olmasın canım
bnde eylülde yapacaktım düğünümü ama kasım 11 de anlaştık başkasıyla tarihimiz denk geldiği için:):):):) nese hayrlı bir zamanda olması önmli bakalım zaman ne gösterecek
Günaydın şekerler
günaydın canlarımmmm
kızlar bugünde eğitim vericem bugünde yokum maalesef. çok öptüm sizleri görüşütüzzz
günaydın güzellerrrrnasılsınızzz
canım haklısın bende o açıdan düşünüyorum dağıtsammı diye.ama bizimki 250 kişilik felan olacak.herkesede tek tek verilmiyo bunlar zaten her aileye 1 adet gibi.yani bir karı koca oturuyosa sadece bayana veriliyor.ben 120 adet yaptırcam (150 tl civarı tutuyor.) tabi kalabalık olursa çok pahalıya mal olur.
canım 1 tl ile 3 tl arasında modeller var.özel mesaj atacaktım ama gönderilemiyor sana. Nejdet Nikah Şekerleri | Nişan - Nikah Şekeri, Bebek Şekeri, Sünnet, Kına İmalatı | Samsun dan bakabilirsin.
bizim 250 kişilik olcak canım 120 adet kadar yaptırcam.kalabalık bir düğün olsa bende yaptırmazdım ki hala kesin karar vermiş değilim.bakalım :26:
bnde eylülde yapacaktım düğünümü ama kasım 11 de anlaştık başkasıyla tarihimiz denk geldiği için:):):):) nese hayrlı bir zamanda olması önmli bakalım zaman ne gösterecek
her şeyin hayırlısı canım. bizde mayıs diyorduk ama eylül oldu
Günaydın şekerler
günaydın canlarımmmm
kızlar bugünde eğitim vericem bugünde yokum maalesef. çok öptüm sizleri görüşütüzzz
günaydın güzellerrrrnasılsınızzz
günaydın canım...şükür iyiyim ben sen nasılsın canım?
ozsen teşekkür ederim canım.
kalabalık düğünlerde baya bir masraf olur bu nikah şekerleri daha uygun bir şeyler bakmak lazım
bizim düğün salonu 1000 kişilik ve kayınpederim çevrem çok diyor düşünsenize kalabalığı. nikah şekeri yetişmez bile
günaydın canım...şükür iyiyim ben sen nasılsın canım?
iyi diyelim iyi olsun...Çok şükür canım
bugün yoğun olacağım ben...akşam olsada gitsek eve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?