eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

Kızlarrr farkındamısınız 2 haneye düşücez bi 10 gün sonra kısmetse:) artık daha çabuk geçer 99-98-75-74-43-42-28-27-10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 VEEEEE MUTLUUUU SONNNNNN:))

canım Allah kolaylık versin sana:) benim nikahım 21 haziranda olacak o yüzden şimdi onun telaşını yaşıorum senin düğün nerde salonun tutuldu mu??

Ayyy 10 gün sonra burada küçük bir kutalama yapalım...2 haneye düştük diye kuzum olmazmı

yapalım valla kuzum:119::119::119: diğer 9 eylüllerle birlikte

resmen asker yolu gözler gibi şafak sayıyoruz :):)

aynen canım, ben 15 ay şafak saydım yetmedi birde düğün sayıyorum valla. alıştık ya saymaya evlendikten sonrada sayarız bizz şafak

hepsi çok güzel ama ben nihan modadaki modeli beğendim çok yakışmış, kara verebildin mi

canım ben değilim o resimdeki bir siteden buldum alıntı hepsi

bende bende...o modal cidden güzelmiş. fiyat ne acaba? çok meral ettim :44::44::44:

bende beğendim kızlar nihan modadakini. yarın gidicem tekrar fiyat alırım söylerim size

Son düzenleme:
aaaaa 10 gün sonra 100'mü oluyoruz inanamıyorum

slm canım....bende özledim sizleri...nasılsın bakalım?

iyidir canım ne olsun diklerle uğraşıyoruz işte sen nasılsın iyimisin biraz daha düzeldimi durumlar.bundan önce yazmışsın mayıs ayı bana da çok uğursuz geldi,yavaş yavaş düzeliyor ama bir an önce bitsin mayıs.

Kızlar, gelinliğini yaptıracak olanlar varsa Zuhair Murad diye bir tasarmcı var onun gelinlik modellerine bayılıyorum ona bakabilirsiniz.mesela ben fotodakinin eteğine ve duvağına bayıldım.

Nikah düğünde olursa nikah şekeri dağıtılmalı diyenler var kızlar ya :44: aranızda düğününde nikah şekeride dağıtıcak var mı? bi firma var Samsun da orda çok güzel nikah şekerleri var 3 tane beğendim.sizce hangisi ? (tabi daha kesn karar vermişte değilim nikah şekeri dağıtmaya)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…