eylül 2012 gelincikleri buyrun :)

sevgili eylül gelincikleri,100 küsürler varken saymaya başladıgım şafagımı tüketmiş durumdayım ve son 2,pazar günü evlenıyorum:)
yanınızada ugramak istedim,şuanda geçmez dediğiniz yada daha çok var dediginiz o zamanlar siz anlamadan bitmiş olacak,heleki temmuzdan sonra tutamayacaksınız zamanı:)
oyuzden size küçük nacizane bi tavsıyede bulunmak ıstedım,son 1 ay kalaya kadar büyük ve yapılması gereken işlerınız bitmiş olsun çünkü gerçekten aklınız başınızda olmıycak.
hafızama ve organızasyon gücüme inanılmaz güvenen ben,son 2 haftadır kım ne sorsa bılmemkı deyıp duruyorum.iyice beynım döndü:)
ama cok eglencelıııııııııııııııııııı:)bana şans dileyin kızlar güzel bi düğün olsunn..
hepınıze kolay gelsın diyorum..
nilaycım buzamana kadar ki destegin için çok tesekkur ederım canımmm,balayı dönüşü tekrar konuşmak üzere:)
öpüyorummmm hepınızı:)

not:düğün öncesi olan tüm gerginlikler bitiyo haberınız olsun,oyuzden nişanlılarınızın yada aılelerının sözlerıne çok takılmayın,hepsi gececek:)

allah yardımcın olsun cnm muhakkak zor bir durum ama allah aratmasın bu günlerini canım...Anne olmak da zor hangi düşünceyle öyle davranıyor bilemeyiz...

tatlım yazdıkların çok güzelll... rabbim inş çok güzel bir düğünün olmasını sağlar..herşey gönlünce olur canım...en iyi şekilde kefyini çıkar
bizler içinde dua etmeyi unutma...:26::26::26::26: yeni hayatında şimdiden iyi şanlar

kızlar kına malzemelerini sepet dağıtılacak kına falan filan kız tarafımı alır erkek tarafımı ben yandım ya böyle konuları çok bilirdim kafam şimdiden durduuu

kızlar kına malzemelerini sepet dağıtılacak kına falan filan kız tarafımı alır erkek tarafımı ben yandım ya böyle konuları çok bilirdim kafam şimdiden durduuu

Bizde erkek tarafı alır tatlım...kın kıyafetini kız tarafı alır..kına malzemelerini erkek tarafı...ama bu eskilerde kalmış...annem ben alırım dedi..istediğim şekile beğenicem...

yokluğunu istiyorum diye bişey yok tabi ki yokluklarını göstermesin allah ama çok üzülüyorum normalde herkes çocuğunun kötü yanını bile gizler över herkese benim göze batacak bir hatam olmadığı halde böyle yapmasına üzülüyorum biraz düşünemez mi renkten renge giriyorum bi de kayınvalidemin yanında böyle yapınca ne diyeceğimi bilemiyorum beni çok zor duruma düşürüyo herkesin gözünde kötü bi imajım olacak diye korkuyorum önyargıları yıkmak zaten zordur ama kaç kere güzel güzel konuşmayı denedim ama hep aynı şeyler... ben daha nasıl bi kız olabilirim bilmiyorum temizlik yapmaksa alasını yapıyorum her türlü yemeği yapıyorum sorumluluklarımın farkındayım kendimi de övmüyorum ama çevreme baktığımda evli olan çalışmayan kızlar bile bu kadarını yapamıyo yeri geliyo. sınavıma da çalışamıyorum onu memnun etmek için. ben daha ne yapabilirim ki...

canımmmm bende sana yazıcaktım zaten bugün inan ben bile heyecanlıyım. aklımdasın unutmadım seni balayı dönüşünü dört gözle beklicem burdaki aarkadaşlarda bekler eminim. senden tüyolar alıcaz Allah alnının akıyla mutlu mesut geçirmeni nasip etsin tatlım kalbim seninle

mutluluklar canım
bize veridiğin tavsiyeler içinde çok teşekkür ederiz

evlendiktten sonra senin nasıl bir kadın olacağını herkes görücek zaten e tanıdık akrabalar da emin ol görüyodur annenide biliyodur. o yüzden üzülme sıkma canını bak sınav çok önemli bu sene geçemedinmi 1 sene daha aynı stres. bazen bişeyleri olduğu gibi kabul edip oluruna bırakmak en iyisi hem kendini hemde çevreni üzmemiş olursun. sadeece bir arkadaş tavsiyesi

teşekkür ederim canım rahatlıyorum biraz burda dertleşince

sayın kk yöneticisi

kk'nın devamlı üyeleri olarak yazdıklarımızın sadece kk'da gizli kalması ve paylaştığımız bilgilerimizin üye olmayanlar tarafından çalınmaması adına sürekli nick değiştirmek istemediğimizden, kk'daki konuların dışarıdan ziyaretçilere kapatılmasını istiyoruz.
Bu kadınlar kulübünün kalitesini de etkileyecektir.

Saygılarımızla;

kızlar 2012 gelinleri olarak biz çoğumuz yöneticiye mesaj attık sizde katılıyorsanız ,, mesaj atın

Son düzenleme:
ne demek tatlım her zaman biz burdayız

Ay kızlar bende dertleşicem Buugun kayınvalidemin evinde kadınlar arasında toplantı vardı beni de çağırdı gittim herşey iyi güzelken kadının biri ay azcık kilo ver gelinlik giycen dedi tabi moralim bzuldu ama hiç bozntuya vermedim bende onu bozdum cok fena bu gitti sonra öyle abartılı bi kilom yok ama illa böyle ortamlarda bi kusur bulcaklar yani cok moralim bozulduu :26:

ay allah iyiliğini versin canım demek ki herkeste var bu insan bozma hastalığı. nişanlımın anneannesi de beni çok zayıfsın diye bozdu :) yine seni bozan yedi kat yabancı beni böyle ortamlarda bozan genelde öz be öz annem oluyo:) ben de ondan dert yanıyodum bugün ama kızlar da diyo insanları değiştirmek mümkün değilse artık aldırmadan geçip gideceksin takma sen kendini güzel hissettikten sonra nişanlın da beğendikten sonra...

aman canım takıldığın şye bak o kadınlamı evlencen hıh beğenmeyen küçük oğluna almasın

ay öyle tabi canım ama toplulukta ilk defa böyle bişey yaşadım

Aranızda maltepe'de oturan ve aşkın kuaförü bilen var mı?Gelin başı için bilgi almak istiyorum
Bu arada bende 8 eylülde evleniyorum inşallah.Nikah salonu,düğün yeri,kına yeri,balayı,gelinlik ve beyaz eşya tamam :)Gerisi yok haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…